24
A legnagyobb magyar motorosrendezvénysorozat topikja
-
#24 május 1... -
#23 én eddig 2* voltam, ma megyünk báttyámékal, indul ő is ladával:) -
#22 nem ide akartam csak elnéztem:D -
#21 Ezt most így értem. -
#20 -
Seten #19
Kunmadárra akkor érdemes menni ha este is van valami jó program.
Tavaly hatalmas volt az éjszakai stuntrider show, meg a Tankcsapda.
-
#18 éljen a munka ünnepe!!!
én már kinőttem ebből, inkább horgászom :) -
#17 nagyon kihaltunk:),pedig vészesen közeleg május 1:D -
#16 értem,én is kint voltam azokon amikor még stopperokkal mértek meg szemre döntötték el h ki nyert meg ilyenek,itt egy kép a kunhegyesi kiállításról teloval csinaltam ugyh elég fos
-
#15 amióta ez a dolog ekkora trendy üzlet lett itthon, engem nem különösebben érdekel sry...
minthogy a Carstyling tuning fast & furious "meetingek" sem.
amíg induló szinten volt addig nyomultam is, Mezőtúron a mezőhéki úton pl. nyertemi is Katanával anno kb 1999-ben :) -
#14 te kint leszel a nyitoőrületen?:) -
#13 én szinte mindegyiken kint vagyok majd ha mindenigaz májusba lesz kamerám majd felrakom a videokat vmi tárhelyre:D,most is vannak videok de azt teloval csinaltam -
#12 én madarasi voltam decemberig most karcagon lakom:D,tehát én is itt a szomszédba májuss 1.én remélem már uj motorral mehetek ki:D,tényleg aki tud 125-s aprilliat eladot szoljon thx:D -
#11 a benzingőz örök szerelem... :))) -
#10 Egyszer kétszer érdemes kimenni annál többször már unalmas. -
#9 és te honnan jársz el oda? én tiszafüredi vagyok, tehát mondhatni a szomszédba lakom illetve csak laktam, mert már pesten élek, így sajnos nincs túl sok esély rá, hogy elmenjek majd oda. eddig kétszer voltam, még 2000 környékén. egyszer motorral mentem (haver 250-es ETZ-jével, Ő meg az én 125-ös MZ-mel jött, mert csak arra volt jogsija), egyszer pedig csak "úgy", "mezítlábasan" asszonnyal :)) mindkettő nagyon jó volt:)) -
#8 az átalakított Hayabusával versenyző Reile Tamás/REILE DRAG/ jó barátom...
pont tegnap beszélgettünk, vmi GTS eredetiségvizsgával küzdött délután :) -
#7 ez egy 2004-es kép asszem amikor az augusztus 20.ai renfezvény uccsó napján szakadt az eső azé kimentem:D /ezt a képet nem én csinaltam/
-
#6 személyesen sajna nem, de Superbike-ot veszek és abban mindíg leírják h milyen volt, meg pár képet beraknak, meghát ugye pár videó, fénykép előkerül a haveroktól :D -
#5 így van:),te is szoktal járni?én minden kint vagyok az elmult 4-5 évben/1-2t hagytam ki/ -
#4 Kunmadaras a gyorsulások otthona :) -
#3 -
#2 egy kis kedvcsinalo kép,ez mosz szombaton készult a szezonnyitonak szánt kunhegyesi motoroskiállításon,nem jó minoségu sajna:(
-
#1 Üdv mkinek akinek kedve van szóljon hozzá ehhez a topikhoz is,azért nyitottam mert ugy tom még nincs ilyen topik és május 1.én indul a szezon is:)