Sony Ericsson Z520i

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos volt már másik topicban, de ha Sony Ericcsonhoz bármi kell, akkor pappfer.hu

\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"

most vettem a csajszimnak egy ilyen telót. Egy nõnek telejesen jó telefon!
még most próbálgatom. Valami speckó oldalt ha tud valaki akkor linket ide ...

yo
Spy803: a K750i tényleg egy jó telo, de kb. kétszer annyiba kerül, mint ez, és a célnak ez is tökéletesen megfelel... Szvsz az egyetlen baja a kicsi, nem bõvíthetõ memória <#shakehead>
Geeryy: ez nem a helyesírás topic, és sztem találsz nagyobb hibákat is... Jó keresgélést!!!
Az AAC problémára senkinek semmi ötlete? <#rolleyes>

\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"

K750i forever! <#eplus2>

Geeryy
egyenlõre vagjuk pl a tortat.
amire te gondoltal, az szerintem egyelore.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Hello mindenki. Ide várom a véleményeiteket, észrevételeket a telefonnal kapcsolatban. Én épp most újítottam be egy ilyet és egyenlõre nagyon bejön. Ha lesz rá igény ide pakolhatunk témákat, készülékkel kapcsolatos linkeket stb, stb... Egy gondom van a teloval, h nem játssza le az AAC fájlokat. Erre tudtok valami megoldást?

← ElőzőOldal 2 / 2