58
Sony Ericsson Z520i
-
#58 milyen progival tudom a telefonról a képeket a szgépre tenni? -
#57 az mitöl lehet hogy ha beállitok egy témát ami csnegöhangot is tartalmaz akkor nem rakja be a csengöhangot? -
#56 itt van rengeteg játék csak kérni kell -
#55 megy szét a csatlakozás a flipben :(
ha garanciális, érdemes javíttatni, amúgy vigyázni-kímélni. -
#54 Nem tudja valaki miért megy el a kép egy ideig majd jön vissza a telón? -
#53 Hello!
Nem tud valaki olyan programot, amivel a telefon kameráját webkameraként lehet használni? k700-hoz láttam ilyen progit, de azt nem tudtam beállítani erre a telefonra.
Ha valaki tud ilyet akkor írja már meg a progi nevét, vagy egy linket.
nagyon fontos lenne!
előre is kösz! -
nickyy #52 ok. köszi
-
#51 én bp-n a józsefvárosi ppiacon vettem... a csajnak rengeteg fajtája volt z520ire meg másra is. -
nickyy #50 Sziasztok!
Előlapot honnan tudnék venni? (valami normálisat)Mondjatok címet légyszi -
#49 senki? -
#48 valaki? -
#47 a gombokat hogy tudnám lecserélni? mert kaptam tök jo gombokat de ami most benne van hogy kell kiszedni? -
#46 < * * <
Kártyafüggettlenítés.
NE KÉRDEZZÉTEK A KÓDOT, MERT NEM TUDOM HOGY LEHET KINYERNI! -
#45 ja és tudtok még ilyen menüket amiket gomb kombináciokkal lehet elöhivni? érdekelnének. -
#44 de a quadrapopot nem találom... :( csak ad egy wap oldalt de wapolni meg nem tudok mer még sose csináltam és nem tudom be van-e állitva. -
#43 oh köszi szépen most már jo a külsö kijelzö! KÖSZI!!! -
#42 > az iránygombokon a "jobbra", a < a "balra", a * meg a csillag gomb - nyomkodd végig, ne foglalkozz vele, hogy miket ír ki közben, és meg fog jelenni a SE szervizmenü.
quadrapop van fent az SE oldalon, ingyenesen letölthető -
#41 ja ennek a játéknak meg a kijelzönek most nincs köze egymáshoz bocsi :)
a quadrapop meg sajna nincs fenn a neten vagyis ilyen másféle verzio de az nem kell.
amugy mi az amiket irtál hogy "> * < < * < *"? ez mit jelent? -
#40 úgy,hogx letöltöd
egyébként, azért mert törölsz egy játékot, nem hiszem, h elromlik a kijelző
próbáld meg a szervízmenüben állítani:
> * < < * < *
ott pedig Szolg. beállítások > Köls. képkontraszt -
#39 télleg és töröltem a Qudrapop-ot azt hogyan tudnám visszarakni? -
#38 de megcsináltam akkor is tul erős a külsö kijelzö :S -
#37 mostanában lett olyan?
Nekem most volt egy ilyen problémám.
Becsuktam, tökéletesen ment. Miután elaludt a világítás, nyomok egy '-'-t, vagy hívnak, és rohadt kontrasztosan világított.
Ha ez a gondod, akkor a megoldás: Beállítások -> Gyári beállítások -
#36 nem tudjátok a külsö kijelzö miért olyan világos? -
#35 Kár pedig az én siemens c65-ömmel lehet. Na mindegy. Azért kössz:) -
#34 Mobilról? Sehogy, semmivel.
Csak rá lehet -
#33 PLS help!!! -
#32 Hello! Valaki megmondaná hogy hogyan lehet infrán játékokat küldeni róla? -
macipuszi #31 sziasztok! z520i telomhoz vettem egy gyári adatkábelt de sehogyse akar működni. vki tudna segíteni? az lécci irjon ide vagy vegyen fel msnre! címem: [email protected] -
macipuszi #30 sziasztok! z520i-m van vettem hozzá egy gyári adatkábelt de sehogyse akar működni! aki tud segíteni az lécci irjon ide vagy vegyen fel msnre! címem: [email protected] -
#29 ja, amugy tényleg aktívak az emberek itt -
#28 játékok Z520i-re is jók, kipróbáltam -
DJSenso #27 Hú mijen aktívak errefel az emberek! :) -
#26 Nekem is kikapcsolgatott egy ojan 2 hónapja de egyszer már annyira felidegesített hogy leb*sztam a földre és azóta megjavult!
Szal akinek rossz az csak vágja földhöz és kész is ! :)
Nekem speciel nem tört el meg semmi repedés nem lett rajta! De azért nem próbálkoznék vele még1szer! D:
Jah és mégvmi: Vki nem tud rá vmijen bluettoth progit? Mert sehol nem találok! Megnéztem a Sony Ericson honlapját is és sehol nem találok semmit! Ha vki tud ojan honlapot ahol ez fennt van az pls szóljon már nekem! Köszi előre is! -
#25 Nekem most van másodszorra szervízben mert nekem is kikapcsol és használhatatlan.Régen is volt egy SE-m és az is szétment úgyhogy én soha többet nem veszek SE-t!Az tutti! -
#24 nekem is ki szokott -
#23 nekem nem szokott!
de a quadrapopot honnan tudnám leszedni? -
fmarci #22 Sziasztok nekemis Z520im van de van egy gondja néha néha magától kikapcsol de attól nagyon király telefon!
-
#21 nincs meg valakinek az a quadropop játék telepitöje ami alapbol rajta van a telon? letöröltem és most meg nem találom sehol :( -
#20 törölheted -
#19 nemnagyon lehet mit tenni :(
keress k500-ra meg t610-re írt játékokat, vagy ami 128 pixelre van írva, ami nagyobb abból meg van ami játszható így is (tower bloxx), van ami nem...