Sony Ericsson Z520i

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
milyen progival tudom a telefonról a képeket a szgépre tenni?

acsati
az mitöl lehet hogy ha beállitok egy témát ami csnegöhangot is tartalmaz akkor nem rakja be a csengöhangot?
Dzsini
megy szét a csatlakozás a flipben :(
ha garanciális, érdemes javíttatni, amúgy vigyázni-kímélni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ndaveed
Nem tudja valaki miért megy el a kép egy ideig majd jön vissza a telón?

HAYES
Hello!

Nem tud valaki olyan programot, amivel a telefon kameráját webkameraként lehet használni? k700-hoz láttam ilyen progit, de azt nem tudtam beállítani erre a telefonra.

Ha valaki tud ilyet akkor írja már meg a progi nevét, vagy egy linket.
nagyon fontos lenne!

elõre is kösz!

ok. köszi
acsati
én bp-n a józsefvárosi ppiacon vettem... a csajnak rengeteg fajtája volt z520ire meg másra is.
Sziasztok!

Elõlapot honnan tudnék venni? (valami normálisat)Mondjatok címet légyszi
acsati
senki?
acsati
valaki?
acsati
a gombokat hogy tudnám lecserélni? mert kaptam tök jo gombokat de ami most benne van hogy kell kiszedni?
apocalypse0
< * * <
Kártyafüggettlenítés.
NE KÉRDEZZÉTEK A KÓDOT, MERT NEM TUDOM HOGY LEHET KINYERNI!

apocalypse

acsati
ja és tudtok még ilyen menüket amiket gomb kombináciokkal lehet elöhivni? érdekelnének.
acsati
de a quadrapopot nem találom... :( csak ad egy wap oldalt de wapolni meg nem tudok mer még sose csináltam és nem tudom be van-e állitva.
acsati
oh köszi szépen most már jo a külsö kijelzö! KÖSZI!!!
Dzsini
> az iránygombokon a "jobbra", a < a "balra", a * meg a csillag gomb - nyomkodd végig, ne foglalkozz vele, hogy miket ír ki közben, és meg fog jelenni a SE szervizmenü.

quadrapop van fent az SE oldalon, ingyenesen letölthetõ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

acsati
ja ennek a játéknak meg a kijelzönek most nincs köze egymáshoz bocsi :)
a quadrapop meg sajna nincs fenn a neten vagyis ilyen másféle verzio de az nem kell.
amugy mi az amiket irtál hogy "> * < < * < *"? ez mit jelent?
apocalypse0
úgy,hogx letöltöd
egyébként, azért mert törölsz egy játékot, nem hiszem, h elromlik a kijelzõ

próbáld meg a szervízmenüben állítani:

> * < < * < *

ott pedig Szolg. beállítások > Köls. képkontraszt

apocalypse

acsati
télleg és töröltem a Qudrapop-ot azt hogyan tudnám visszarakni?
acsati
de megcsináltam akkor is tul erõs a külsö kijelzö :S
apocalypse0
mostanában lett olyan?
Nekem most volt egy ilyen problémám.
Becsuktam, tökéletesen ment. Miután elaludt a világítás, nyomok egy '-'-t, vagy hívnak, és rohadt kontrasztosan világított.

Ha ez a gondod, akkor a megoldás: Beállítások -> Gyári beállítások

apocalypse

acsati
nem tudjátok a külsö kijelzö miért olyan világos?
DaemoonHunter
Kár<#szomoru1> pedig az én siemens c65-ömmel lehet. Na mindegy. Azért kössz:)

apocalypse0
Mobilról? Sehogy, semmivel.
Csak rá lehet

apocalypse

DaemoonHunter
PLS help!!!

DaemoonHunter
Hello! Valaki megmondaná hogy hogyan lehet infrán játékokat küldeni róla?

sziasztok! z520i telomhoz vettem egy gyári adatkábelt de sehogyse akar mûködni. vki tudna segíteni? az lécci irjon ide vagy vegyen fel msnre! címem: [email protected]

sziasztok! z520i-m van vettem hozzá egy gyári adatkábelt de sehogyse akar mûködni! aki tud segíteni az lécci irjon ide vagy vegyen fel msnre! címem: [email protected]

Denisse91
ja, amugy tényleg aktívak az emberek itt<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Denisse91
játékok Z520i-re is jók, kipróbáltam

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Hú mijen aktívak errefel az emberek! :)
bevizgyula
Nekem is kikapcsolgatott egy ojan 2 hónapja de egyszer már annyira felidegesített hogy leb*sztam a földre és azóta megjavult! <#buck>
Szal akinek rossz az csak vágja földhöz és kész is ! :)
Nekem speciel nem tört el meg semmi repedés nem lett rajta! De azért nem próbálkoznék vele még1szer! D:
Jah és mégvmi: Vki nem tud rá vmijen bluettoth progit? Mert sehol nem találok! Megnéztem a Sony Ericson honlapját is és sehol nem találok semmit! Ha vki tud ojan honlapot ahol ez fennt van az pls szóljon már nekem! Köszi elõre is!

Supersix
Nekem most van másodszorra szervízben mert nekem is kikapcsol és használhatatlan.Régen is volt egy SE-m és az is szétment úgyhogy én soha többet nem veszek SE-t!Az tutti!

apocalypse0
nekem is ki szokott

apocalypse

acsati
nekem nem szokott!
de a quadrapopot honnan tudnám leszedni?
Sziasztok nekemis Z520im van de van egy gondja néha néha magától kikapcsol de attól nagyon király telefon!
<#vigyor2>
acsati
nincs meg valakinek az a quadropop játék telepitöje ami alapbol rajta van a telon? letöröltem és most meg nem találom sehol :(
apocalypse0
törölheted

apocalypse

Dzsini
nemnagyon lehet mit tenni :(
keress k500-ra meg t610-re írt játékokat, vagy ami 128 pixelre van írva, ami nagyobb abból meg van ami játszható így is (tower bloxx), van ami nem...

acsati
és akkor mit lehet tenni ha a játék túl széles? vhogy be lehet varázsolni vagy törölhetem?
apocalypse0
igen, a maximális felbontás 128*160

apocalypse

acsati
nekem se mert azt irja érvénytelen magasság :(
apocalypse0
lekicsinyíteni sztem nemtudod
nekem legalábbis nem sikerül

apocalypse

acsati
nemtudjátok hogy ha egy játék tul nagy nem fér be a képrenyöre mekkora méretre állitsam?
Mirtil
nekemis

hellotok nekem is ilyen telóm van

acsati
http://z520i.atw.hu
apocalypse0
konkrétan z520i re nem hiszem

fasz kis telefon ez...
Csak megvettem, és szar volt az egyik led.
Ez volt kedden. Elvittük szervízbe pénteken, és még mindig nincs kész.
Azért baszott jó a szervíz

apocalypse

Supersix
Pappfer Z520i-re is vannak dolgok?Mert attól hogy SE minden attól még nem tutti hogy jók a géjmek.Nem tudtok valami mást ahol doszta van ingyen java?

Oldal 1 / 2Következő →