Sony Ericsson Z520i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha garanciális, érdemes javíttatni, amúgy vigyázni-kímélni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tud valaki olyan programot, amivel a telefon kameráját webkameraként lehet használni? k700-hoz láttam ilyen progit, de azt nem tudtam beállítani erre a telefonra.
Ha valaki tud ilyet akkor írja már meg a progi nevét, vagy egy linket.
nagyon fontos lenne!
elõre is kösz!
Elõlapot honnan tudnék venni? (valami normálisat)Mondjatok címet légyszi
Kártyafüggettlenítés.
NE KÉRDEZZÉTEK A KÓDOT, MERT NEM TUDOM HOGY LEHET KINYERNI!
apocalypse
quadrapop van fent az SE oldalon, ingyenesen letölthetõ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a quadrapop meg sajna nincs fenn a neten vagyis ilyen másféle verzio de az nem kell.
amugy mi az amiket irtál hogy "> * < < * < *"? ez mit jelent?
egyébként, azért mert törölsz egy játékot, nem hiszem, h elromlik a kijelzõ
próbáld meg a szervízmenüben állítani:
> * < < * < *
ott pedig Szolg. beállítások > Köls. képkontraszt
apocalypse
Nekem most volt egy ilyen problémám.
Becsuktam, tökéletesen ment. Miután elaludt a világítás, nyomok egy '-'-t, vagy hívnak, és rohadt kontrasztosan világított.
Ha ez a gondod, akkor a megoldás: Beállítások -> Gyári beállítások
apocalypse
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Szal akinek rossz az csak vágja földhöz és kész is ! :)
Nekem speciel nem tört el meg semmi repedés nem lett rajta! De azért nem próbálkoznék vele még1szer! D:
Jah és mégvmi: Vki nem tud rá vmijen bluettoth progit? Mert sehol nem találok! Megnéztem a Sony Ericson honlapját is és sehol nem találok semmit! Ha vki tud ojan honlapot ahol ez fennt van az pls szóljon már nekem! Köszi elõre is!
<#vigyor2>#vigyor2>
keress k500-ra meg t610-re írt játékokat, vagy ami 128 pixelre van írva, ami nagyobb abból meg van ami játszható így is (tower bloxx), van ami nem...
fasz kis telefon ez...
Csak megvettem, és szar volt az egyik led.
Ez volt kedden. Elvittük szervízbe pénteken, és még mindig nincs kész.
Azért baszott jó a szervíz
apocalypse