Elhunyt az AltaVista egykori fejlesztője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP
Én is digital.altavista.com -al 😄 kerestem elõször, aztán Yahoo, pár éve meg csak Google....
Én is digital.altavista.com -al 😄 kerestem elõször, aztán Yahoo, pár éve meg csak Google....
Ha valakit esetleg érdekel, ma halt meg Stanislaw Lem is. (Õ írta pl. a Solarist, meg még sokmindent.)
túlsúlyos volt
nameg a stressz
nameg a stressz
"szerintem a Yahoo-t még mindig veri az AltaVista"
Az elég érdekes lenne, ugyanazt a search enginet használja mindkét keresõ.
RIP.
Az elég érdekes lenne, ugyanazt a search enginet használja mindkét keresõ.
RIP.
Rest in Peace
Részvétem egy lángelmének.
Az altavista elveszett, az altavizsla megveszett.
Sokáig éljen az astalavista!
4 d0z wh0 kn0wZ 😉
Sokáig éljen az astalavista!
4 d0z wh0 kn0wZ 😉
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Azért talán valamit ilyenkor kitehetnének az Altavistára... mégiscsak a "gyereke" volt...
Áldás poraira!!
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
R.I.P.
--
Azám a résgi szép idõkben mennyit használtam Én is. Azért a babelfish még mindíg hasznos tud lenni. 😊
--
Azám a résgi szép idõkben mennyit használtam Én is. Azért a babelfish még mindíg hasznos tud lenni. 😊
pont tegnapelott jutott eszembe az altavista, h letezik e meg.hat igen kicsit megujult formaban meg ott van.hm a regi szep idok <#wave>#wave>
42 evesen szivroham? durva...
Rest in Peace
én is - google nagyon átvette a mezõnyt
néha néha yahoo keresõjét is használom
néha néha yahoo keresõjét is használom
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
én még ma is, de azért tényleg kár érte😞((
néha nagyritkán még mindig hoz találatot amire a guglival nem lelek rá
a legjobbnak viszont azt tartom benne, hogy a képkeresõjénél felbontásra lehet keresni
a guglinál viszont hogy miért kellett a jobboldali 3 linkes képméretbeállítást legördítõbe rakniuk?:S
néha nagyritkán még mindig hoz találatot amire a guglival nem lelek rá
a legjobbnak viszont azt tartom benne, hogy a képkeresõjénél felbontásra lehet keresni
a guglinál viszont hogy miért kellett a jobboldali 3 linkes képméretbeállítást legördítõbe rakniuk?:S
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.