General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis tali akkor tõlem is, a bal szélsõ még negyed készen(C20NE,8v,115 PS) balról a második az enyém(C20LET,16V,Turbó,204 PS, 4X4), a piros sincs még kész teljesen(C20XE,16V,150+ PS) a jobb oldali pedig egy szép gyári 16v(C20XE,16V,150+ PS).
jó ez így, én astrán is csak így akartam hagyni, de ritkán ronda a barna autón, fekete lökösökkel :/
jah 😄
gondoltam szerzek szélesebb lemezfelnit és marad az, de nem nagyon van olyan gyári 😞
csináltatni meg nem akarok, mert elveszik a forgalmit érte...
gondoltam szerzek szélesebb lemezfelnit és marad az, de nem nagyon van olyan gyári 😞
csináltatni meg nem akarok, mert elveszik a forgalmit érte...
madmax style 😄D
tetszik <#worship>#worship>
tetszik <#worship>#worship>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Hát nekem Calibrám van, nekem ha ritkán van hibakódom, otthon kiolvasom magamnak. Fateromnak 1.8-as C Vectra GTS van, igaz, még csak pár napja, azelõtt G Astra volt vagy 6 évig, soha semmi gond nem volt vele. Sajnos nem tudom hogy honnan lehetne megszerezni, de utánanézek neked, aztán ha van valami küldök privátot.
De azért egy kézikönyv se ártana mert pár doégot leir benne nem pont a hibárol de bármi másrol mert van nekem kézikönyv de az angol és sajna nem nagyon megy az angol. Tudsz valahol ahonnan le lehet tölteni. Azért köszönöm erre gondoltam én is csak hátha nálatok valakinek van Zafirája és ilyen hibakódja volt.
Kézikönyv nem hiszem, hogy taglalja a hibakódok jelentéseit(sõt, biztosan nem), szerintem irány vele valami épkézláb szerelõhöz(akinek van Tech hibakód kiolvasó cuccosa, és meg fogja mondani neked hogy mi az ábra.
Üdvözletem mindenkinek. Lenne egy nagy kérdésem hogy kinek van Opel Zafira kezelési utmutatoja vagy hogy honnan lehet letölteni , mert a gépezet ki dob egy hibakodot és nem jövök rá a hibára. A kis kijelzön egy (Check) felirat jelenik meg és fellül kiirja (Controler Hiv. Huile) meg hogy (Feux code alatta meg Feux AF) kérdezném hogy ez mit jelent? Ezért kellene az a kézikönyv. A kocsi németböl való 20-DTI 2001 év ELEGANCE. Elöre is köszönöm csak segitsetek.
Végülis "hülye" volna veszi hagyni az Eu-s piacot...
(Azt hittem teljesen kiszállt belõle<#zavart1>#zavart1>)
(Azt hittem teljesen kiszállt belõle<#zavart1>#zavart1>)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Ugy néz ki a Magná-é lett az Opel.
egy kis fényezés ráférne XD
szép 😊
Persze hogy nem. Azért írom, hogy a 200 ló mellé azért messze nem megy úgy mint egy állat.<#vigyor>#vigyor>
Drága igen. De viszonylag ritka is😊 Legalábbis én még nem láttam 2.0 turbot kombiban.
Hûûû...ez mehet mint az állat. 200 lovával.
<#szeret>#szeret>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nem találtam meg a képeimet😞 amit anno készítettem mondjunk nem most volt hanem 1999 nyarán, de 2002-2003 körnékén még láttam hirdetést rõluk..
Megpróbálok keresni képeket az autókról...hajt egy kicsit a kiváncsiság..😊
ha ilyen lenne itthon tuti tudnék róla 😄
akartam ilyen body kitet venni kintrõl, de már inkább a clean irányzat vonz
akartam ilyen body kitet venni kintrõl, de már inkább a clean irányzat vonz