6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#2609 A Cadillac-esítés meg lehet marad az újabbra,ami ez után lesz:) Azt könnyebb átalakítani. Csak hűtőmaszkot,meg hátsó lámpákat kell cserélni. -
#2608 jó úton haladsz, tetszik! Grat hozzá! -
#2607 Gyári állapot visszaállítása egy pár kényelmi és biztonsági extrával megtűzdelve,ami hiányzik belőle. -
#2606 Gabec Mi a célod a géppel?
Bár semmi közöm hozzá csak hogy ennyi mindent veszel hozzá... -
#2605 Ma ismét vadásztam a bontóban:D
- 3 hátsó fejtámlát
- középső 3 pontos biztonsági övet
- 4 öv csattot.
1 fejtámlát sikerült csak berakni,mert 2 ép fogalatot sikerült találni.
És a két grácia:D
-
#2604 Szép -
#2603 Volt:
És lett:
-
#2602 90-nél elvan 8 liter körül. Városban - persze láb függő - 9-10 liter. -
#2601 a 2,8E irnak 10-18 litert..a diploban 28E 13l/100km a gyári adat automatával..átlagban.. -
#2600 A az omi normál 90 es tempónál nem 10 eszik...nos ezek a motorok az idétlen vezérműtengely fokolás miatt igen.. -
#2599 Öszintén szólva a 10 literes fogyasztás nem is olyan sok egy akkora motornál. Az Omega is annyit eszik kb. -
#2598 Nem hiszem csak sokat áll mint ahogy a cikkben irták, és gondolom eljöttek apróbb hibák rajta, meg kasznin is kellett az hiszem egy kicsit, meg aki rászánja magát egy régi CIH 6 hengeresere annak számolnia kell kb minimum 10 literes fogyival föleg automatával az utolsó fokozat 1:1 és a diffi 3,7:1...normál tempónál kb 3-3,5e fordul... -
#2597 Annyira szakadt lenne? -
#2596 Kapcsolodva a commohoz..
A tag árulhatja egy ideig a zöldet 450ért, állítolag nem igazán elégettet a fogyival, meg ugy az egésszel:) -
#2595 És ha már Commodore-nál tartunk,akkor Vauxhall Viceroy:)
-
#2594 Ez sem törvényszerű nálam...pl egy Kadett A csodás kisautó, vagy az általad említett D Kadett.. -
#2593 Commodore
-
shumika #2592 te a nagy autokat szereted. meg hát izlásek......... -
#2591 Nos én nagy rajongója vagyok e német csodának, de se Agilát, se Tigrát, se Combot nem bírnának "rámtuszkolni"..sőt továbbmegyek egy 4ajtós modelekket se nagyon, kivéve a az igazi limuzin gépeket mint pl. Omega, Senator, Commodore, Rekord, illeteve K.A.D. típusok.. -
shumika #2590 hát szerintem a kerékméret nem tom úgy 225/40/17 ez pont jó lenne szerintem. -
SzocsA #2589
egy ilyen lámpát szeretnék de jó drága és ugye csak 1 db és kell hátra is!
és szeretnék 17 colos felnit milyen széles felni megy rá? tudna valaki segíteni? astra G -
#2588 Effektíve régi autót használsz, de a prémium szegmensből. Amikor az Omega fénykorát élte, a mostani Insignia kategóriába tartozott. Ergo, most is nyújtja azt a kényelmet, biztonságot, az én szememben még eleganciátis , mint a mostani középkategóriás autók és társaik. Természetesen én itt a szigorúan karbantartott, vigyázva használt Omegákról beszélek nem a méhtelepről megmentett felrendszámozott szarkupacokról, mert sajnos omegából az is van bőven -
#2587 No ez igaz! Bár én most ellent mondok magamnak,mert effektíve régi autót használok. -
shumika #2586 Igen ott a lényeg hétköznapi használatra. De egy szép kocsi a gazdájának bármijen ótónál jobban tetszik. -
#2585 nem ugyanarról beszélünk. Egy régi Kadettnál sokkal jobb egy új Peugeot mondjuk... Kér vitatni, nincs jobb autó, mint az új autó (hétköznapi használatra)... -
#2584 30 ezer volt a pár. -
shumika #2583 WOW szépek grat.
Ha szabad kérdeznem mennyibe került? -
shumika #2582 Modernebb, megbízhatobb félig igaz. Azért félig mert ha találsz egy szép, szervizelt példányt annak megkérik az árát de nagyon megbízható.
De szerintem ugyanarrol beszélünk csak másképpen! XXD -
#2581 Tegnap megjöttek a vetítőlencsés lámpáim:)
-
#2580 nem arról van szó. Be kell csak szimplán látni hogy ezek a régi szar, ma már csak driftes és sztrítracsingos körögben futtatott autók nem foghatók a mai autókhoz. Egyszerűen ez modernebb és kész... -
shumika #2579 Lehet. Én csak az unokabáttyám 1.4-esét vezettem. Tetszenek csak az a baj hogy a fék szerintem lejjeb fog normálisan. Remélem érthető volt :D -
shumika #2578 ha opel fan vagy lehet az egy szakadt D Kadett-is tetszik, többre értékeled mint más autót. De ha BMW fan vagy akkor ugyanúgy lehet egy szakadt E30-as neked jobban fog tetszeni mint egy akármilyen opel.
Szerintem! -
#2577 Az lehet,hogy kis motor,DE olyan dinamikus mint egy 1.4-es,1.6-os. Köszönhetően a rövid sport váltóáttételeknek. -
#2576 újabb megbízhatóbb kényelmesebb értékesebb autó... -
shumika #2575 Már miért is? Több extra van benne de egy E30-ast nem az extrákér veszel. gyogyós -
#2574 hiába kicsi, még is egy komolyabb autóról van szó, mint egy E30-as... -
shumika #2573 Szép. De az 1.2-es az egy kicsit kicsi. Legalábbis nekem. -
Csabb GT #2572 Üdv az Uraknak!
Eladó 2002-es évjáratú Opel Astra G 1.2!
Főbb jellemzők:
- 122 000 km
- elektromos első ablak
- elektromos tükör
- klíma
- rádiós magnó
- szervizkönyv
- törzskönyv
- garázsban tartott
- első tulajdonos
További információk e-mailben: [email protected] -
#2571 Ez olyan kakukktojás...valahol be volt tárolva..:))) -