6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4449 hol találkoztál vele???:))))
Elképesztő ereje van... -
#4448 Fincsi!
C36GET -
#4447 Autónavigátoron a Corsa C 1.2 benzines szériahibájának az indítási gondokat is felsorolják.
Ez ellen lehet valamit tenni? Három héten belül második alkalommal indul el nehezen - vagy sehogy.
Aksit dobjuk ki? -
#4446 Nem semmi! -
#4445 Patent
Kéne:))) -
#4444 Ilyen belga gyártású Ranger 2500 at se láttam még sehol sem....Mondjuk a 2 ajtós Cavalier se túl gyakori látvány, még virtuálisan sem.. -
#4443 isteni szine vagy a B Kadettnek remélhetőleg az enyém is hasonolan ragyog jővőre... -
-
#4441 -
Szabi1991 #4440 BTCC - Az Insignia túl van első teljes tesztjén
Az NGTC szabályok szerint épült Vauxhall Insignia nem most lát először versenypályát, ugyanis a Brit Túrakocsi Bajnokság utolsó helyszínén Sivelrstone-ban már éles körülmények között lépett a nézők elé. Mégis az első komplett tesztet csak nemrég futotta a Thorney Motorsport által felkészített versenygép.
"Ha őszinte akarok lenni, azt kell ,hogy mondjam Silverstone egy csöppet csalódás volt a számunkra" - nyilatkozta a John Thorne a csapat igazgatója és pilótája. "A TOCA, a nézők és a többi csapat is maximálisan a segítségünkre volt mégsem tudtunk igazi versenyt futni a hibás generátor miatt. Szóval eléggé mérgesek voltunk."
A szezon utolsó versenyén szerzett tapasztalatok alapján tehát Doningtonba indult tesztelni a csapat.
"Még soha nem versenyeztem elsőkerék-hajtású autóval" - folytatta Thorne. "Sőt eléggé rossz véleménnyel voltam róluk, de lenyűgözött, ahogy ez az autó viselkedett. Egyszerűen zseniális volt, el voltam ragadtatva. Egy új autónál tényleg nem tudhatja az ember, mire számítson, de az első teszt után pozitív érzéseim vannak. Karácsony előtt még két tesztet tervezünk, ahol a futóművet finomhangoljuk, hogy teljesen készen álljunk az új szezonra."
Szembetűnő volt, hogy a csapat visszatért a hagyományos fekete-zöld festéshez a silverstone-i Batman fényezés után.
"A Batmobile még mindig megnevettet. Csak azért mert egy komoly versenysorozatban szereplünk még nem szabad elveszíteni a humorérzékünket. De a versenyzés drága mulatság és amíg nem véglegesítjük a szponzori szerződéseket, addig a szokásos festést használjuk" - fejezte be a csapattulaj. -
#4439 Tudom,de azt is az autórádiós tudná megnézni szerintem. -
garex #4438 ok kösz, a dudát megnézem, de a rádiónál az a gond hogy nem magával a készülékkel van a gond, hanem azzal a kábellal ami a kocsi antennájából jön, és a rádió hátuljába kell bedugni -
#4437 A dudához nézd meg a biztosítékot,hogy nem szakadt-e vagy maga a kürt rossz. A rádiót meg vidd el autórádió szervizbe. -
garex #4436 üdv
van egy 94-es 2000-es benzines B omegám, amivel van 2 kis problémám amiben szeretnék segítséget kérni.
az 1ik az hogy nem működik a duda, és az lenne a kérdésem hogy ez miért lehet, a másik pedig az hogy a rádió antenna kábeléből a középső szál (nem tudom hogy hogy oldhatták meg) ki van szakadva, és hogy ezzel mit tudnák kezdeni hogy használható legyen a rádió
előre is köszönöm -
#4435 Vegyél bontottat. Az a legtisztább. -
#4434 Valaki tud segíteni tetőkárpitozásban? Milyen anyaggal lehetne pótolni a régi leszakadt szövetet? Méteráru boltban lehet kapni hasonlót, de az nem nyúlik ezért ha feltenném ráncos és gyűrt lenne... -
#4433 én is erre gondoltam... -
#4432 Szerintem szarrá volt törve és trehányul csinálták. A gatyába rázása pedig ennyibe került.
Mi az,hogy jobb hátsó ajtó belülről nem nyílik meg csattanva csukódik?! Érdekes... -
#4431 jó ajánlatnak tűnhet, de ha 1.1 milliót költött szervízre, miért akarja 1.3-ért eladni a VOLVO-ját?? Eléggé irracionális döntésnek tűnik, szal vagy hülye, vagy én nem tudom :D -
#4430 Basszus...ez mocskosul kéne!
videó -
krisz940122 #4429 Helló. Eladó Opel Vectra C GTS 1.8-as, 2002-es, világosszürke. Teljesen jó állapotban, új téli, nyári gumikkal, beépített dvd lejátszóval, 2 garnitúra alufelnivel+lemezfelnivel. van hozzá bőr is kavicsfelverődés ellen, és ponyva is. Kérésre több infót is írok. -
#4428 Hali! Találtam néhány érdekes GM-járgányt Venezuela autópiacán, gondoltam megosztom veletek, hátha érdekel titeket. :)
Az egyik a 2002-es Chevrolet Blazer, ami jól láthatóan a GMC Jimmy át-emblémázva/"sevrolésítve". A Jimmyt egyébként épp' 2001-ig gyártották, lehet, hogy az utolsó példányokon próbáltak meg így túladni?
Ami részletet külön kiemelnék, az az a leleményesség, amivel a fejlesztők a hűtőrácson lévő GMC-embléma helyének kitakarását oldották meg :D
További részletek itt.
A másik a 2000-2001-es Chevrolet Grand Blazer, ami főként inkább Tahoe néven ismert.
További részletek itt és itt.
És végül íme a GMC Envoyból készült 2008-as Chevrolet TrailBlazer.
További részletek itt.
-
#4427 Ezt lőttem ma:
-
#4426 -
#4425 Itt van egy-két infó az oldal alján -
#4424 Nem tudom. Ezeket már nem közölték velünk. -
#4423 Igen,arról olvastam,hogy 15 millió. De ez most a 2SS vagy a V6-os? -
#4422 Gondolom várják az engedélyt az NKH-tól a forgalomba helyezéshez. Csak pletykákat lehet hallani, mert más nem fogja értékesíteni. Állítólag kb. 15 milliótól indul az alapára Magyarországi üzembehelyezéssel. Szlovák üzembehelyezéssel jóval olcsóbb . De ez csak pletyka szinten hallani. -
#4421 Nem te vagyok! XD -
#4420 havazás után kérd el, úgy is odabaszod valahova XXXD -
#4419 Érdekes,bár sok mindent nekem se tudtak mondani. Csak,ha lesz,akkor ki tudok egyet próbálni. -
#4418 Már itt vannak elvileg az országban. Elvileg csak a Gyulainál lehet majd kapni az autót.
Ez a kép elvileg Budaörsön készült -
#4417 Szerintem szilent lesz de hallani látni kellene..keress valami független szakit aki megnézi..a márkaszerviz kicserélteti veled a fél futóművet.. -
#4416 nem roppan, csak szimplán nyikorog, mintha két gumit nyomnál egymásnak és huzogatnád -
#4415 Nem olcsó,főleg mivel macerás. Valószínűleg futóművesnél is megcsinálnák. De előtte nézesd át,mielőtt veszel rugókat. :D -
#4414 A "nyikorgás" ha átmész egy fekvőrendőrőn, roppanó hangot hallat?
akkor szilent lesz..csere... -
#4413 drága a rugó csere? -
#4412 Az is látszik,ha el van törve a rugó vagy repedve. -
#4411 napközben is lehet azért, de reggel erősebb.. ráadásul sokszor fékezésnél gumis vagy műanyagos nyikorgást is hallok... -
#4410 Még a rugó is lehet igen. Csak nem akartam ráhozni egyből a szarást. :D