General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Nekem melegen csattognak,én majd olajcsere elõtt kiakarok próbálni egy tisztító löttyöt. Aztán ha nem használ akkor csere.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Morphin
Apu a régi kadett-el ugyanígy ment bele egy X5-ös bömbibe...
Elsõ autó kanyarodni akart balra,de a sort elõzte egy másik autó...elöl mindenki satu...fater meg tele vágta az X5 hátulját.Nagy kár nem lett...biztosító állt mindent.Kadett meg kapott egy új motorháztetõt meg lakatos rendbe rakta azt a kereszt elemet v mit...el is adtuk utána a kocsit.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Caby
Volna egy kérdésem 😊 Ha kopognak a hidrotõkék egy motorban 120ezer kilóméter után, akkor az azonnali csere, vagy érdemes próbálkozni mindenféle pucevátoros lónyállal? Tapasztalatokat várok. Köszi.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Willi Betz
Kettõvel elõtte lévõ satuzott,a jóég tudja miért,hiszen tök üres volt elõtte az út. A Volvos is satuzott,õ még megtudott állni. Én meg már nem.

Morphin
Uhh...mi volt pontosan? Emlékszem hogy egy volvóba belestukkoltál...de hogy vagy miért?

Willi Betz
150 körül.

Morphin
Szép...mennyi volt az egész mutatvány?

Willi Betz
Tegnap elkészült a tragacsom is 😊

RS
<#eljen><#wow2>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kicsizoli
A legszebb Astra idáig...pedig számomra a "H" is fantörpikus volt😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Készül a GSI.

2.0T 200Le

Kicsizoli
Azt én is érdekesnek tartom illetve az ishogy most "hirtelen " elõkerült egy ilyen autó...és szinte senki sem tudott róla...

Willi Betz
Azt írja szerkezetileg nem korrodálódott. Azért kiváncsi lennék rá milyen lecsupaszítva. A Kadett meg valóban kiváló😊

Kicsizoli

Kicsizoli
Csinos GLS....<#whatever>

Polgári per az lesz, mert a Kiss-Gerencsér Autóház perelt be engem, mert nem akarom kifizetni a negyedmillát.

A fogyasztóvédelem azt írha, hogy "nem rájuk tartozik a dolog". Csak azt tudnám, hogy akkor mi a fene tartozik hozzájuk és egyáltalán mire föl eszik az adófizetõk kenyerét?
kifli
Én ezt így nem hagynám annyiban, keresd fel a fogyasztóvédelmet a problémáddal.
Kicsizoli
polgári per?

Szerintem bezárnák az a mûhelyt igen gyorsan..

Ezt azért írom, hogy le lépjetek bele abba a csapdába, amibi én besétáltam.

Mindenkit óvva intek attól, hogy a Kiss-Gerencsér Autóházba bevigye az opeljét javításra, vagy autót vegyen náluk!
Velem a következõ tötént.
Bevittem a diesel Corsámat a zalaegeszegi szervizükbe hibamegállapításra, mert a hûtõvízben olaj jelent meg.
Mennyibe kerülthet egy hibamegállapítás?
Sajnos megbíztam bennük, azóta is bánom.
A hibamegállapítás negyedmillió forint!!!
Szétszedték a turbódiesel motoromat, majd közölték, hogy nem abban van a hiba.
Fizessem ki az összeszerlést, negyedmilliót vagy elvihetem az autómat egy szatyorban odaadják a szétszedett motort és ekkor csak hatvanezret kell fizetnem a szétszerelésért.

Ez olyan, mintha beadnád a gyerekedet az oviba, mert megbízol bennük és aztán felhívának az oviból, hogy fizess negyedmilliót, akkor egészben visszaadják a gyerekedet, ha csak hatvanezret fizetsz, akkor darabokban adják vissza.

A hiba az olajhûtõben volt, ami egy óra altatt megjavítható lett volna.
Kérdésemre, hogy miért nem a sokkal olcsóbb javítású hibalehetõséggel kezdték a hibakeresést ezt mondták:

Most jól kapaszkodj meg!!!

"A motor belsejében szokott lenni a hiba."

Én soha többé nem viszem az autóm a Kiss-Gerencsér Autóház egyetlen szervízébe se és nem is veszek náluk új atuót!!!
Willi Betz
Alakulnak a dolgok😊

ezt az eljárást egy kicsit részleteznéd? (mivel? hol? hogyan?)<#miaz>

matthias92
jah, baszki most esik le, hogy ugyanazt magyarázzuk 😄

matthias92
ellenkezõleg. nem melegedett. 80 fokot csoda volt, ha elérte. 85 fok közelében nem is volt 😄

Willi Betz
Összeadogattam kb-re a végét ennek a rendbehozatalnak. 150-160 ezer körülre jön ki...

kifli
hát nem az volt a gond hogy nem melegedett a víz? Tehát, hidegebb volt, mostmár stabil a vizhõfok, ami magasabb mint eddig, pár fokkal.
matthias92
milyen magasabb hõtõl? :o

pszihopata
termosz:XD

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

kifli
Amúgy ez a termosz direkt szar opeléknál? Csak itt a fórumon nem 1 embernek volt vele baja, plusz, ahogy néztem, nekem is cserélni kéne, mert 90°-ot nemigen éri el a víz szeged-pest közti úton. Pedig pályán, végig 3500 fölött van a fordulat, városban meg elõbb váltok...
pszihopata
<#wow2><#szomoru1>

Willi Betz
Az volt,efelõl semmi kétségem. 😄

kifli
Énis remélem 😄

Amúgy grat, szép manõver lehetett <#idiota>
Willi Betz
Remélem te nem fogsz ilyet csinálni az Omegával ha meglesz,amit én csináltam. 😄

kifli
a magasabb hõtõl, valami mûanyag rész tágult esetleg?
Willi Betz
Na,motorháztetõ is megvan! 😊

<#eljen>

Willi Betz
Sikerült jó pár alkatrészhez jó áron hozzájutnom😊 Szerencsére azonos színben. Jobb oldali sárvédõ,klímahûtõ,hûtõrács,alsó szemöldök,lökhárító.

<#ijedt>

RS
<#szomoru1>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kicsizoli
Jó tudni hogy van ilyen gép itthon..

Kicsizoli
Részvétem😞((

Willi Betz
Belecsúsztam egy XC90-be.

matthias92
bazdmeeeg. :o mi történt? :o
Benel: vigyem el esetleg a szerelõmhöz, hogy nézze meg? mert nagy szaki nem vagyok hozzá, és õ 90%-ban ingyen megcsinál nekem mindent, ráadásul normálisan.

Willi Betz
Jól jártam:S

Benel
lehet hogy a cserénél megbabrálódott valami a termosztát háznál, nekem is ott ment el a víz egyszer. A házat is cserélni kellett.
Amikor nekem hengerfejes volt, általában onnan tudtam meg hogy vízcsobogás hang jött hidegindításnál ha megemeltem az alapjáratot

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Willi Betz

freestyle666
Az miért van, hogy a haza omegák nagy részének a mûszerfala fekete színû??
Alig pár db-van amelyiknek bézs, vagy szürke a színe. Szerintem a fekete az csúnya.

Mercedes E320 kaszinó rójál

matthias92
nekem is ez volt a corsánál, csodálkoztam, hogy mennyivel gyengébb a fûtése, mint eddig hittem. aztán észrevettem, hogy nem melegszik a víz, úgyhogy kicseréltettem a termosztátot és mostmár stabilan 92 fok körül van a hûtõvíz. Az a gáz, hogy most meg, mintha egyre kevesebb lenne benne abból. <#whatever><#fejvakaras> Bár kétlem, hogy hengerfejes lenne. A tél alatt olyan 4 centi fogyott belõle (~2-3ezer kilóméter)

pszihopata
én kétévente kifújom olajjal az üregeket-ajtók alját stb.

2010 szeptemberben csináltam utoljára,1996-ban volt kasznizva azóta csak ez megy és még garázsban sem állt soha

2 órás munka

Willi Betz
Ma lemosattam az autót,haza jöttem és körbe törölgettem száraz ruhával az ajtó tömítéseket. De közben örjöngtem...<#falbav> Jobb hátsó ajtó alsó sarka rügyezik intenzíven,kívül-belül<#boxer> Jobb hátsó sárvédõ íven is láttam illetve éreztem valami dudort,de az remélhetõleg nem az. Szintén jobb hátsó ajtó,kilincstõl nem messze 3 pötty,dudorodik...<#violent>
Ez a tetves tél basszus kinyírja teljesen a kasznit,hiába mosattam hetente. <#rinya>

Ott qrva anyáztam a parkolóban.<#idiota>

Kicsizoli
min 6000ért...<#levele>

Drága egy kávé volna...