General Motors Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elsõ autó kanyarodni akart balra,de a sort elõzte egy másik autó...elöl mindenki satu...fater meg tele vágta az X5 hátulját.Nagy kár nem lett...biztosító állt mindent.Kadett meg kapott egy új motorháztetõt meg lakatos rendbe rakta azt a kereszt elemet v mit...el is adtuk utána a kocsit.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
2.0T 200Le
A fogyasztóvédelem azt írha, hogy "nem rájuk tartozik a dolog". Csak azt tudnám, hogy akkor mi a fene tartozik hozzájuk és egyáltalán mire föl eszik az adófizetõk kenyerét?
Szerintem bezárnák az a mûhelyt igen gyorsan..
Mindenkit óvva intek attól, hogy a Kiss-Gerencsér Autóházba bevigye az opeljét javításra, vagy autót vegyen náluk!
Velem a következõ tötént.
Bevittem a diesel Corsámat a zalaegeszegi szervizükbe hibamegállapításra, mert a hûtõvízben olaj jelent meg.
Mennyibe kerülthet egy hibamegállapítás?
Sajnos megbíztam bennük, azóta is bánom.
A hibamegállapítás negyedmillió forint!!!
Szétszedték a turbódiesel motoromat, majd közölték, hogy nem abban van a hiba.
Fizessem ki az összeszerlést, negyedmilliót vagy elvihetem az autómat egy szatyorban odaadják a szétszedett motort és ekkor csak hatvanezret kell fizetnem a szétszerelésért.
Ez olyan, mintha beadnád a gyerekedet az oviba, mert megbízol bennük és aztán felhívának az oviból, hogy fizess negyedmilliót, akkor egészben visszaadják a gyerekedet, ha csak hatvanezret fizetsz, akkor darabokban adják vissza.
A hiba az olajhûtõben volt, ami egy óra altatt megjavítható lett volna.
Kérdésemre, hogy miért nem a sokkal olcsóbb javítású hibalehetõséggel kezdték a hibakeresést ezt mondták:
Most jól kapaszkodj meg!!!
"A motor belsejében szokott lenni a hiba."
Én soha többé nem viszem az autóm a Kiss-Gerencsér Autóház egyetlen szervízébe se és nem is veszek náluk új atuót!!!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Benel: vigyem el esetleg a szerelõmhöz, hogy nézze meg? mert nagy szaki nem vagyok hozzá, és õ 90%-ban ingyen megcsinál nekem mindent, ráadásul normálisan.
Amikor nekem hengerfejes volt, általában onnan tudtam meg hogy vízcsobogás hang jött hidegindításnál ha megemeltem az alapjáratot
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Alig pár db-van amelyiknek bézs, vagy szürke a színe. Szerintem a fekete az csúnya.
Mercedes E320 kaszinó rójál
2010 szeptemberben csináltam utoljára,1996-ban volt kasznizva azóta csak ez megy és még garázsban sem állt soha
2 órás munka
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ez a tetves tél basszus kinyírja teljesen a kasznit,hiába mosattam hetente. <#rinya>#rinya>
Ott qrva anyáztam a parkolóban.<#idiota>#idiota>