General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsizoli
Ez egy Nissan RB20/25 blokk?<#eljen>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Mondd azt hogy 4x4 es.. <#whatever> kemény ki gép lehet a maga 272Le+ vel...

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
A szín az tudod ízlés dolga. A motor a lényeges 😉

Szabi
jól néz ki, csak nem ebben a színben..... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Willi Betz

Köszi szépen,igen az <#worship><#wink>
Kicsizoli
Szép C14SE...(gondolom)<#eljen>

Willi Betz
Meg nem is tudnak velük sokat kezdeni,feltéve ha van kódja és nincs kikódolva.

Norbi1990
Közben az történt, hogy leszedtem ezt a gombot és alatta az a pöcök amit a gomb nyom elmozdult a helyéről , beljebb esett(gondolom ez annak a következménye, hogy az előlapom bal oldali bepattintója letört, úgyhogy most ki kellett bejlagolni, hogy ne essen ki a helyéről az előlapom). Most egy kicsit kell vele játszani, hogy érzékelje de működik. Hangot meg tudom a kormányról állítani plusz ki se kell kapcsolni "gombbal", mert ha teljesen 0ra fordítom a slusszkulcsot akkor ki is kapcsol a rádió, ha meg kicsit elfordítom a kulcsot bekapcsol.

Eddig mindig kivettem az előlapot, hogy ne lopják el, de most már leszarom. Ilyen gányolt rádióért csak nem törik fel az autót 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.01.22. 15:45:15
Willi Betz
Szerintem jobban jársz,ha veszel egy másik cdr500-at. Már nem olyan drágák.

Kicsizoli
Ejha.... megy ám lefelé az ára ..nem csak váltóbaj lesz ott...

Norbi1990
Hello!
Lenne egy problémám az autórádiómmal. A bekapcsológombja megszűnt létezni és nem hajlandó bekapcsolni a rádió. Lényegében olyan mintha nem lenne semmi ellenállása a gombnak ahogy benyomom. Bemegy tövig majd nem jön vissza, csak akkor ha kihúzom.
Vajon valami rugó szállt el benne, vagy mitől lehet? Találkozott már valaki ilyennel?

B Vectra gyári CD-s rádió CDR 500-as (ilyen, a bekapcsológombbal lehet tekerni a hangerőt).
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.01.15. 17:32:10
Willi Betz
Még nézd meg itt hátha van neki. Én tőle szoktam vásárolni izzókat...meg Wunderbaum-ot 😄

Kicsizoli
Nézegettem de nincs accountom..

Willi Betz
Ebay-en nézted?

Kicsizoli
Még szóba jöhet Hella Design Yellow/Osram Allseason/Narva Contrast+ szintén a lenti két foglalattal...<#rolleyes>

Kicsizoli
Hol lehet kapni a következő izzőkat?

Ezt HB3 ban

Ezt H7 ben

Köszi

bboyatty
Köszi a segítséget. <#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Kicsizoli

Kicsizoli
Zender gyártotta Az Opelnek gyári cucc.

A B2 Vectra Sport felszereltséghez járt, 1.8 2.2 2.6v6 2,2DTI hez
Utoljára szerkesztette: Kicsizoli, 2014.12.27. 15:08:41

bboyatty
Helló, kellemes ünnepeket! Valakinek van sejtése mennyibe kerülhet egy szett ilyen lökhárító, akár bontóból is. Nem tudom hogy keressek rá.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Willi Betz
Akkor az nem téma,van dögivel bontott és elvileg az AR35 is alá megy,az erősebb. Nekem is van egy 35-ös tartalékban 😊

Kicsizoli
AR25 mint a tiéd alatt, "sportgombos automata téliüzemmel..

Pár hónapja is volt fent egy az '90 Sportive volt, ez meg egy limitált '93 GLT, GL felszereltség plussz pár földi jó.

Nem szabad nekem nézegetni ezeket mert a végén eladom az Astrát...<#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Kicsizoli, 2014.12.26. 11:05:58

Willi Betz
Ha találni hozzá váltót...csak ebben Aisin volt,ha jól tudom,az meg ritka. De lehet egy olajcsere megoldja a baját,ennél még nem volt elektronika. Mint a Hydramatic-ban.

Kicsizoli
Karácsonyra de szép volna C24NE<#whatever>

Kicsizoli
Közben rájöttem hogy semmi vész... ehh..<#falbav>

Kicsizoli
Üdv

Fura mod meglepett ma a Astra csak harmadjára indult reggel, rálépvel a fék gáz kombo ra és utána gyújtást adva a check engine nem, de a fellette lévő auto kisvilláskulcsal folyamatosan villog, melet közben semmit nem tapasztaltam, hogy gond volna.

Tapasztalat? mit jelent ha folyamatosan villog?

Kicsizoli
Köszi Gabi ! Nektek is Boldog Karácsonyt.

Willi Betz
Kellemes ünnepeket kívánok!

Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.22. 07:34:15

Willi Betz
Az 1.8-as úgy emlékszem 140 lóerő,az már jól mozgatja azt a kb 1500 kg-s bódét. Ha az enyémből indulok ki,az 144 lóerő és 1700kg a kasztni és nem nagyon kerültem vele idáig húzós helyzetbe az ereje miatt.

Kicsizoli
Gondolkozom egy Zafira B ben... de egyenlőre csak gondolatok...gondolom ahhoz atömeghez már kicsit lesz 1,6 116 ló... a földgázüzem meg itt Kecskeméten nem megoldható..(hivatalossan)

Willi Betz
Szerintem nem rossz motorok. Lényegében ugyan az mint a Y/Z22XE,csak vezérműláncos és nem szíjas. Csak más motorvezérlés van hozzá és máshogy néz ki a szelepfedél. A Z18XE-t nem ismerem,de ha az X18XE utódja akkor sok probléma nem lehet vele. Az pedig ugyebár egyezik az X20XEV/XER-el és az Y/Z22XE-vel.

Kicsizoli
Üdv.

Vélemény kellene, kihasznál ilyet: Z18XE vs Z/A18XER(L) vs Z22YH?

Az A16XER rel jó tapasztalataim vannak.

Szabi
<#szeret>

Kicsizoli

Az SR majdnem GTE 😊

Kicsizoli

Szabi
ejj ez is de jól néz ki <#szeret>

Norby646
<#eljen> Szép darab! Ismerősnek fekete kabrió van, az is gyönyörű, főleg hogy törődik is vele rendesen. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szabi
<#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Norbi1990
Köszönöm! 😊
Norby646
A videó meg persze lemaradt...

Ha nem jelenne meg akkor meg itt a link a videóhoz

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Ezen a LINKEN található egy kis segédanyag, bár ez más célból van, de megmutatja hogy kell kiszedni a műszercsoportot. Itt pedig egy kis video az egészről, bár mivel a nyelvből semmit sem értettem, nekem ez csak vizuális segítség volt. Ugyanígy csináltam, csak más eszközökkel meg némi jó magyaros anyázással, csak hogy jobban menjen. <#nevetes1>

Norby646
Én már párszor szedtem szét, nem nagyon cucc. A középső szellőzőket, illetve a bal oldali szellőzőt kell kivenni, mögötte vannak a rögzítő csavarok, illetve a kormány oszlop burkolatát kell még levenni, és ott van a maradék. Aztán csak ki kell ügyeskedni, meg persze a csatlakozókat levenni, áramtalanítás után. De ha gondolod utánanézek mert van hozzá videó meg leírás is. 😊

Norbi1990
Apám egyszer szívott vele, nem volt könnyű visszacsavarozni 😄
Én ebből indulok ki 😄
Willi Betz
Áhhh...szerintem a középső szellőző rácsok mögött van egy csavarja,meg a kormány oszlop fölött (a műanyag burkolat eltakarja) Ha az Omegából indulok ki,annál úgy van,szerintem Vectránál se bonyolultabb.

Norbi1990
Köszi.
Gondolom csak úgy lehet cserélni, ha levesszük a műszerfalat. Az meg macerás 😄
Mindegy, városba úgy se gáz, vidékre meg marad a GPS. Az írja mennyivel megyek 😄
Willi Betz
Kezdi megadni magát az óracsoport.

Norbi1990
Valakinek van ötlete ez mitől lehet?

Nem én csináltam a videót, de ugyanezt csinálja (eddig azt hittem ez valami egyedi eset 😄). Van amikor működik de nagyon ritkán. Évjárat, motor, kocsi, stimmel a videó címében lévővel.