6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#607 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ reggelre betörték az Antaránk jobb első ablakát -
#606 Dehogynem. Turbó összkerékkel....Ilyenkor már vezetési élménnyel párosul az autózás. -
DJ BP #605 ja igen, csak arra nem gondolnék ilyen kategóriában :), felesleges szvsz -
#604 A legdrágább 2,8 V6 turbó 4x4-es az 10 körül lesz. -
#603 Eleinte biztos drága lesz...6 millla körül,aztán lemegy az ára és beáll egy emberire.
De aki vadiúj megjelenésű autót vesz az megis érdemli... -
#602 annyit szó nélkül megér.... -
DJ BP #601 hát nagyjából Vectra áron valószínű, Mondeo, Mazda6 stb. is nagyjából egy árban van 5,5-8,5 millió -
#600 milyen áron fogják ezt az Insigniát terjeszteni?? -
#599 Kínában Buick Insignia néven fogják árulni. -
#598 eleje nem nagyon tetszik -
#597 -
#596 Valahogy úgy:D -
#595 szép :D
minden hónapba új logo? -
#594 A kombit is sikerült szépre megcsinálniuk szerintem,ahogy a sedan,5 ajtósat.
-
#593 Az tagdíjas úgytudom. Ha valami nem okéss akkor szerintem próbálj mailt küldeni az illetékesnek, biztos van ott elérhetőség. -
thoomas #592 vectraclub.hu-ra -
#591 Melyikre reggeltél?
Csak azért mert van amelyik tagdíjas. -
thoomas #590 őőm biztos én vagyok a béna, de a vectraclub honlapján...nem igazán enged bejelentkezni, már leokézták a regisztrálásomat meg minden, de kiirja h a cookie-k legyenek bekapcsolva! márpedig frankón bevan kapcsolva:S help me!!!:D:D:D -
#589 Egyértelmű.
Ez is fontos természetesen. Normális cuccokból jó szakemberrel kell csináltatni. -
#588 ja meg jó ha nem gagyi utángyártott alkatrészekből van megjavítva kokányul
-
#587 Ez már csak rajta múlik. Egyébként meg: http://www.netrisk.hu/?utm_source=klikkmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=biztositas_search
Kiszámolja és kész. -
#586 Ez igaz,de neki a biztosítás több lenne szerintem. -
#585 Ezek a régi 8v-s Opel motorok örökéletűek, majdhogynem mindegy mennyi kilométer van benne, az eddigi használattól inkább függ hogy milyen állapotban van, azt meg hogy eddig hogy használták szinte sehogy sem fogod megtudni(hacsak nem ismerted a tulajokat). Egyébként elviszed egy független(vagy akár márkaszervizbe is) és kérsz egy állapotfelmérést vásárlás előtt, pár ezer forintból megvan(kompressziómérés fékek ellenőrzése stb.stb), és valamivel nagyobb képet kapsz a dolgokról.
A 2.0-ás NE motor(115 PS) például nagyon megbízható, és azért fényévekkel jobb mint 1 mondjuk 1.6-os már csak a nyomatéktöbblet miatt is, és lényegében nem fogyaszt többet.(8 szelepesnél például ha mondjuk neadjisten elszakad a vezérműszíj nem történik semmi nagy baj, nem veri szét a szelepeket stb, és mivel nem egy kihegyezett motor elég hosszú életű is). Alkatrészek terén is olcsó, egy motorgenerál(4 dugó mindennel) kijön annyiból mint nekem 1 gyári kovácsolt dugó a turbós Calibrába. (80 ropi)
Szóval kezdőnek a 2.0-ás szerintem jobb, jobban autózható, fogyasztása nem lényegesen több vagy annyi, olcsó alkatrészek, meg kell nézni rendesen mielőtt megveszed, vagy át kell nézetni, egyébként korrekt eladó elengedi az állapotfelmérést ha valóban jó az autó, ha már ebbe is beleköt akkor lehet hagyni kell. De ha mindenképpen Vectrában gondolkozol érdemes keresned egy Vectra fórumot és ott szétnézni, kérdezni, érdeklődni, vagy a legjobb Clubos autót venni mert azok rendben vannak még ha drágábbak is kicsivel. Persze ez sem 1000%-ék garancia, de jóval biztosabb mint 1 300ezres autó, amiket inkább bontásra, alkatrésznek szoktak venni. -
#584 Fogyasztása olyan 6-7-8 liter között van nagyjából. Azzal meg,hogy nagy a csomija nem vitatkozok,mert tényleg nagy,főleg az 5 ajtósnak. -
thoomas #583 a jobb hátsó részt énis néztem h az vajon csak a fény miatt van ugy, vagy kivan javítva. a rozsdásodáról már hallottam, az opeleknél télleg ez a baj. de engem jobban érdekel h a motorja milyen állapotban van. de én ugy gondolkodok, h ha ennyire rendbe van tartva akkor nem hiszem h szét lenne hajtva...bár kitudja. a 75 LE télleg nem sok, de nekem bőven elég...én most egy 1.3as feliciával meg egy 1.0ás lupoval szoktam autókázni, szal nem kell nekem 2.0-ás kocsi...:D:D meg nemtom, h ezek mennyit fogyasztanak????. meg amugy egy ismerősöm vett egy ugyanilyen vectrát, és akkor szerettem bele mikor vittünk tablót...:D:D akkor mondtam h azt h ez az autó mindent elnyel:D:D de télleg nagyon nagy a csomagtere. amugy 19 vagyok, szal jolenne ez nekem:P -
#582 Ezek már 16 szelepesek voltak mind?
Viszont lehetett kapni 1,8-assal is meg 1,6-ossal. -
#581 volt 2.0i 2.0GT és 2.0 16V és 2.0i Ecotec
ha jóé tudom 115 150 150 136 le
de ez nem 100% -
#580 Nade valamikor kellett váltaniuk. -
#579 ez nem így van
olyan motorral vetted meg amivel akartad volt vagy 6féle választék
-
#578 Nagyobb...és sokat mondok,ha 100kg-val nehezebb:)
Na azért mondom,hogy ha már van benne fél millió km ,akkor azt hanyagolni kell.
94-es az már a modellfrissített verzió,asszem 93-ban volt modellfrissítés. Onnantól kezdve meg szerintem nem tették bele a 8 szelepes motort,csak a 16 szelepest. -
#577 ilyesmi van neki csak metázöld
-
#576 ja de ez nagyobb autó
ismerős vett 1 ugyanilyet széthajtva 1.6-ost
elég sokat ráköltött
másik ísmerős is vett ő +40%-al drágábban akkoriba 1milka volt 94-est asszem 2.0i 115LE és a tuningon kívűlcsak a fékeket kellett felszabályoztatni és olajcsere meg fékpofa
5éve van meg neki eddig nem volt neki semmi baja szinte -
#575 Ebbe a Vectraba még tették a 8 szelepest?
Az meg,hogy gyenge...gondolom a te szívódízel Kadettod se egy erőgép:D -
#574 ez sima 1.6 75le
igazából gyenge
alig eszik többet a 2.0 115le
a motorra én is ránéznék
olyan 230eft-ért megérheti ez is -
#573 Km-et azt nem írják,szóval lehet benne van vagy fél millió:D Akkor viszont nem ér 300ezret. -
#572 Első autónak tökéletes lenne. Viszont azt érdemes tudni ezekről a régi Opelokról,hogy a sárvédők,küszöbök hajlamosak rozsdásodni. Másik,meg ahogy nézem ezt az autót,a jobb hátsó traktus illetve sárvédő mintha világosabb lenne mint az ajtók,ez persze lehet a fénytől is,hogy ugy vetődik rá,de ami rosszab,azaz,hogy megvolt törve,vagy már cserélve volt azaz elem rajta. Meg azért a motorját is érdemes átnézetni ha megveszitek. 1,6-os motor abból a szempontból jó,hogy nem kell utána sok adót fizetni,bár nem tudom mennyi idős vagy. Ez már az újabb 16 szelepes motor ha jól tudom,mert a sima 8 szelepes 1,6-os 90 lovas volt. Mindent egybe vetve az A Vectra nem rossz autó! -
#571 jónak néz ki képeken
nézd át és ha ok akkor alkudd le -
thoomas #570 helo mindenkinek! egy nagyon szép A Vectrát találtam használtautón. http://www.hasznaltauto.hu/2216004_opel_vectra_1992
kiváncsi vagyok a véleményekre, h csak kivülről tűnik ilyen szépnek és ápoltnak?vagy esetleg van rá esély h motorikusan is rendben van? első saját saját autóm lenne:) szal sztem kitűnő lenne arra h megtanuljak vezetni, meg sztem ez a legjobb ár/érték szempontból, és ami nem utolsó, h sztem jol is néz ki;) köszi előre is a tanácsokat;)
ciaoo -
#569 Na. Tegnap elhoztam a vasat a szervizből(nem a márka):) és nagyon tetszik. Olyan halk lett a motorom mint egy új alig futott 1.4 motor. Következő a sorban a vezérlés, amitől remélhetőleg még halkabb lesz, aztán a többi, nagyon meg vagyok elégedve eddig a srácokkal! -
#568 Az a helyzet hogy csak találgatni tudunk. Így meg kár spekulálni, bárhogy lehetett.