6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#647 Jólvan akkor pihenjél, mert senki nem kért hogy itt humorizálj. Kibaszott szar humorod van valszeg azért nem tolerálom, nem szeretem ha "személyeskednek". Olyannal humorizálj akihez vér szerinti szálak fűznek.
-
#646 Ha valakit érdekel esetleg... -
szieszáj #645 tudod ez inkább ironikus mint kötekedős esetleg viccként is lehet értelmezni, bár úgy látom te ezt nem birod felfogni valami miatt ... -
#644 Na idefigyel! Állítsál magadon mer gondok lesznek. Majd ha kérdeznek válaszolj ,vagy ha értelmesen, normálisan érdemben hozzátudsz szólni akkor tedd, de ne ebben a dedós stílusban: #634 "ugyse lesz olyanod :D".
Ha meg már kinőttél az ovis korból akkor még tragikusabb a dolog mert a hozzászólásod azt a színvonalat tükrözi. -
szieszáj #643 nem veszed észre magad, azért írtam mert multkor is te kötekedtél mikor azt se tudod ki hány éves ?! ovi... -
#642 Mák. :)
Én még sajna nem láttam, de jól hangzik. -
#641 Ősszel lesz nyíltnap nálunk,illetve akkor is mutatják be. Németországban már lehet kapni. Épp a minap láttam egyet német rendszámmal. Hihetetlen nagy darab autó. Széles,dagadt,hosszú. -
#640 Ez jó. Bár ez a majd 11 millás összeg......... Nem kevés.
Én az uj Calibrára gyúrok, de ezt a mostanit akkor sem adom el ha veszek egy ujat.
Vagy egy ilyen Insigniát. Meglátom mi lesz. -
#639 A 2,8-as motor az 260 lóerős.
Az ára az ennyi a legjobban felszereltnek:€44.345,00
Így néz ki,tettem rá OPC-line spoiler csomagot,20 collos felnit meg még egy-két apróságot.
Így néz ki:
Na most,ez nálunk biztos,hogy drágább lesz,az adók miatt. -
#638 Ez olyan mintha valaki azt mondaná hogy semmi értelme Ferrarikat gyártani.
Nem mindenki a nagy sebességre megy. A gyorsulás meg ugye nincs szabályozva. Engem még legalábbis soha sem büntettek meg azért mert 6mp. körül elértem a 90-et. -
#637 De nem csak vasútból áll az úthálózat szerencsére:D
Egyébként meg autópályán szabadjára lehet engedni a lovakat:) -
DJ BP #636 kérdés, minek? :)
Mikor 42-vel mész át a vasúton, rögtön 30k bünti... -
#635 Atya úr isten!
Itt nincs alsó korhatár? Vagy valami?
Most erre mit mondjak? Nem is nagyon lehet egy ilyen hozzászólást lereagálni. Mint az oviban. -
szieszáj #634 ugyse lesz olyanod :D -
#633 Az biztos kemény lesz. Mit lehet már róla tudni? Ár gondolom még nincs. Vagy mikorra tervezik a piacradobást? -
#632 Én is erősen izgulok az Insignia 2,8 V6 4X4-re:)
Csak az ára nem lesz két fillér. -
#631 Hát ja a gyorsulás. Ezzel vagyok bajban, úgy összességében a dinamikával. Ha egyszer ugyanis eladom ezt, ettől "kisebbet" semmiképp de akkor milyet?
Asszony aszongya Corsa, ha én is azt mondom akkor csak OPC. De inkább nőknek jó az. Lefelé nem szivesen lép az ember. -
#630 Megy rendesen:)
Bár az 1,4-es is menne szóval...kicsit több a gyorsulása:) -
#629 Igen.Tudom. Dízel is biztos fincsi egyébként. -
#628 Astraból a 2 literes turbó a legerősebb,illetve az 1,9-es dízel 150 lovas. Viszont nincs 4 kerék meghajtású. -
Frankó masina.
Csak az a baj az 1.8-al hogy ki kell nyomni a szemét ha nem poroszkálni akarsz vele. -
#626 A Corsa már nincs meg, Astra Twintop van helyette.... A Buggy még megvan :) -
Szabi1991 #625 a "Milyen autót láttál ma" topikból van a kép :DD -
Szabi1991 #624 -
#623 neked milyen autóid vannak egyébként? láttam CS-n a buggyt, a corsáról tudok, milyen jaget vettél most? :) -
#622 nekem a kedvenc autóm a manta
de ehelyett inkább 1 full gyári gt/e! -
extrem10 #621 Sziasztok egy ismerősöm készitett egy videót a Caestyling autószépségverseny győzteséről ami nagy örömömre egy Opel. Gondoltam hátha érdekel vkit:)
http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1596/date/count -
#620 Milyenhez? -
#619 egy újabb és szebb kocsihoz jutottam hozzá ;) -
#618 Mi történt? Vittek vele aztán túl durvának találtad? -
#617 Calibra téma ejtve, mást veszek majd :) -
Szabi1991 #616 közbe visszanéztem pár oldalt, és megtaláltam :( -
Szabi1991 #615 pff... a corsának is a jobb elsőt zúzták be nenrég? :S -
#614 Neki Corsaja van,és az apjának van Antaraja.
Nekem van Astram. -
#613 Most ez hogy van?
Garis még az asztma? Bevitted az opelhez és kaptad ezt amíg üvegcsere?
Heló! Calival mivan? -
#612 öröm a bajban, hogy csereautónak egy Astra TwinTop-ot kaptam így egész nap kabrióztam :D -
#611 Köcsög buzik az ilyenek. -
#610 akkor olcsón megúsztátok -
#609 semmit nem vittek el.... Garázs bezony nincs.... -
#608 és mit vittek el?
garázs nincs?