6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#968 Ilyen magasságokban az a plusz 1 milla mit sem számít, az összkerék meg kegyetlen jó dolog. -
#967 Sport Tourer...1,8 vagy 1,6 turbo,de ha jól megy minden akkor 2,0 turbo. 4 kerékmeghajtást nemhiszem,hogy kérem bele,mert közel 1 milla plusz. -
#966 Milyet gondoltál? -
#965 Nekem is:) De lassan csere lesz belőle,egy Insigniara:) Igaz az már nem dízel lesz. -
#964 A legjobb :) Nekem dízel Astrám van semmiért le nem cserélném. -
#963 köszi :) -
#962 HBD w77d :) -
#961 Az opel újságban benne van az uj kocsijuk...valami állati járgány... -
#960 Dízel autó,elég jól szerepel:) -
Szabi1991 #959 -
Szabi1991 #958 -
#957 -
Szabi1991 #956 jó kis oldal :DD
www.insignia-project.hu -
#955 há magamat XD -
#954 Kit szeretsz te egyáltalán?:D -
#953 bizony nem XD -
#952 Engem szeretnek tudd meg:DD Csak te nem vagy hajlandó erre -
#951 ez legalább olyan értelmetlen dolog, mint a te léted XD -
#950 Tudom is én bammeg? Biztos megszökött egy kertből. -
#949 de mit keresett ott egy szarvas? XD -
#948 Még jópár évvel ezelött ismerősöm elütött egy szarvast a Vezér és Füredi út sarkán. Annyiból még kapcsolódik is a topikhoz,hogy egy Opel Omega-val:DDD -
#947 mivan? :D -
#946 Vagy egy zebrát fogsz elütni:D Ahogy ismerősöm szarvast a Vezér és Füredi sarkán:DD -
#945 Gabecet egysze egy zebrán fogom elcsapni XD -
#944 Én nem osztok senki lefele:) Tudom én,hogy balfütyi:D -
#943 Jól van elhiszem...:)
Majd jön Gabec az leoszt miatta -
#942 komolyan :D -
Túl nagy volt a fa mi???? csak nyitott tetővel fért el....?? -
Szabi1991 #940 soroksáron láttam egy insignia tesztautót :O
nagyon jól néz ki -
#939 hehe, most jöttem meg a kabriózásból, máshogy nem tudtam hazahozni a fát XD -
#938 No akkor,remélhetőleg itt is lesz nemsokára:) -
#937 Nos szerintem állati klassz, mondjuk én nem vagyok egy óriás a 175 cm 80 kg al, de a vezető pozíciója hihetetlen kényelmes, egy kissé Opelesen kemény, de ez szerinte tökjó, minden kézreesik nem kell nyújtozni semmiért a belsö anyagok puhák kellemes tapintásúak, nagy tetszik a kicsi kormány, szinte körülölel a műszerfal. Az utasoknak is elegendő a tér mind a lábnál mind a fejnél. a vezetőülés memoriás szinte minden irányba állítható, a műszefal, műszerek egy kicsit eltérőek ez előző típusokhoz képes de megszokható
A csomagtér hatalmas, elektromos nyítású, bár nekem jobban bejön 5 ajtós, de a pókerék csak szükségkerék:(. szépen puha kárpittal bevont minden a csomagtérben. A motortér nagyon rendezett, szép e tokozás is, rendkívűl csöndes járaású gép(csak dízelt láttam, 160LE-set) benzines nem volt, egy szép nagy Garrett turbo figyel rajta, motorháztetőt teleszkóp emeli a magasba.
Szerintem az összeszerelési minőség kiváló, minden hézag minden autón azonos volt, szinte érnésre csukodnak az ajtók, becsukod magara az ajtó és jár a motor akkor csak abból tudod hogy jár hogy mutat a ford. számmérő, illetve egy halkduruzsolás hallatszik csak..
Egy Cosmo felszerelségú 2.0 CDTI be ültem(ki nem tudtam próbálni, mert vevőt szolgáltak ki), delehet hogy meg sem engedték volna az alapára ennek a sedán asszem 8,2 misi volt, +szín meg egy két csomaggal 9,2 körül mozgott az ára ja és volt benne 10km :)
No röviden ennyi remélem lesz nyíltnap mikor ki lehet próbálni
-
#936 És milyen a meglátásod? Jó autó?:) -
#935 Bent a szalonban egy "Argonsilber" Sedan és egy "Carbongrau" Hatchback állt:) -
#934 Asszem ezüst elkelt -
#933 Insignia CDTI -
#932 Helyes-helyes:) -
#931 No hírek:)
Voltam a szalonban mamegvolt a 4 autó nézegetésével őrületbe kergettem a kereskedőket 2 óra alatt:) tovább legeltettem volna a szemem, de felhívtak, és el kellett mennem máshova:)
No mindjárt lövöm a képeket... -
#930 Szééééép!! -
#929 Én szerelmem:)
Akarom most azonnal...