6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#1008 Az annyira nem is gázos...A Passat Comfortline 2.0 tdi-hez képest. Az 10 millió. Szerintem durván túlvan értékelve,meg szar is. -
#1007 Az lehetséges.. -
#1006 16v???? talán 24...:) -
#1005 Az OPC lesz 320 lovas! -
#1004 a 2.8 16V Cosmo felszereltséggel 11,2 millió -
#1003 250...csak... -
#1002 Pfúúú...azt nemtudom,de utána kérdezek:) -
#1001 Hmmm...finom műszer.... V6 Turbo:) -
#1000 Nekem bejövős, de én úgy tudom a Calibrát is elkezdik gyártani ismét(pár év). De ha annyira nem számítana a pénz, mint amennyire igen, biztos vennék egyet. Várunk. 320 lovas akkor ez, biztos megyeget. Mennyiért vesztegetik ezt a verziót? -
#999 Itt az első benyomása a tulajnak róla:
"Szia.már értem:)köszi szépen.a gépet még decemberben rendeltem meg egy ismeröstöl(szalon)és kb egy hete jött meg.az eddigi élménybeszámoló hogy messze nem OPEL.minöségre olyan mint egy 5-ös(itt nem akarom felbösziteni az 5-ös tulajokat)mert az elöző nekem is egy e60 530i volt (azelött megy egy 2.2 GTS.)de tényleg olyan mintha csak egy OPEL embléma lenne rá rakva.(PERSZE SZOKÁSOS OPEL jellemzök azért maradtak)viszont a tesztelökkel ellentétbe a 2.8-as motornak valami hihetetlen hangja(3500rpm-töl)van,meg nem utolsó sorban telyesítménye (még bejáratos).AZ AFL-t mindenkinek csak ajánlani tudom,olyan mintha valami 22-ik századi (csoda):) én például egyszer se tapasztaltam(szük 1 hét)azt amit leírtak hogy rosszul kapcsolgatná a funkciókat,minden tökéletes.nagyon jól használható az egész INFOTAINTMENT része.
20" felnikkel(most 18"as téli)COSMO(bézs börrel)automata(sokat utazok)TECHNIKAI SZÜRKE.egyelöre ennyi.ha még van valami akkor kérdezzetek.hirtelen ennyi jutott eszembe(még mindig a hatása alatt vagyok,ugy érzem magam mint egy kisgyerek)." -
#998 igen, a navigáció tényleg elhagyta az akcentusát.. -
#997 Van aki már használja egészséggel a gépét:)
Ráadásul belecsapott a legjobba:)
Tetszik ez a belső(kivétel a fabetét)
Sport üzemmódban piros lesz az óra
Azt mondja a tulaj,hogy nagyon szépen beszél magyarul és egy szinten van az 5-ös BMW-vel. -
#996 ejj egy kabrio kéne belőle :D -
-
#994 én meg amúgy letettem az Insigniáról. Annyira nem szuper autó, mint vártam. Azért pár technológiai ujítást (pl: FlexRide és AFL) begyömöszölnék a TwinTop-ba :D -
#993 Tejó isten...akkor tuti nem dízel lesz az Insigniaba,amit majd veszek... -
#992 egyértelműen saját dízelek, de nem szar... -
#991 Fiat dízelek egyáltalán? Lehet,hogy az Opel megint összehozott valami saját fejlesztésű szar dízelt,mint régen... -
#990 passz, a kereskedésbe is az általam leírt módon voltak leírva és árazva... -
#989 Akkor miért CDTI van ráírva a seggükre? Meg ráadásul 4 féle? -
#988 insignia dízelmotorok. 2.0 DTC (110Le), 2.0 DTJ (130Le), 2.0 DTH (160Le), 2.0 DTR (190Le) -
#987 papíron DTJ -
#986 Lesz kupéban is Insignia. Minden bizonnyal a Calibra utódja lesz,mert az Astra G kupé és a H Twintop nem egészen Calibra utód volt. -
#985 4 kerék meghajtás. 265km/h végsebesség(bár ez aligha kihasználható itthon) -
#984 V6-os turbós. 320 lóerővel. -
#983 DTJ? Há hülye vagyol??? Inkább CDTI -
Akárki akármit mond, ez már azért nagyon rendben van. OPC felszereltség milyen motor(oka)t jelent? -
#981 most voltam Insigniát tesztelni. Nagyon jó minőségű az autó, a 2.0 DTJ motor szépen is hajta a gépet. Csupán hátul van kevés hely egy átlagos méretű embernek. -
#980 Insignia OPC,Genfben mutatják majd be.
-
szonik2 #979 DIK -
szonik2 #978 OPEL, SOSE KOPEL -
#977 corsa :) -
#976 Izompacsirták:) -
czapi #975 Szeretnék venni egy B Corsa-t. Ha valaki tud egy eladód Miskolc és környékén kérem írjon. Köszi -
#974 Dízelből ami érdekesebb aza V6-os. 200 valahány lóerővel. -
#973 Hmm én is azt szeretnék de csak és kizárólag dízelt :) -
#972 az Antara már régi XD -
#971 nem is első szériát veszünk, a Merivánál is rábasztunk erre :D -
#970 Most lett Antara...minek megint új?
Mondjuk várni kell vele egy évet szvsz...lévén,hogy friss megjelenésű autó. -
#969 fater is gondolkodik Insignián. Ő viszont az összkerekes verziót venné...
én viszont nem cserélem a kocsim, mindenkébb kabriózni szeretnék nyáron :D