6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#1248 A kisfejtér meg szubjektív,Én pl teljesen jól elfértem magam mögött a 176 centimmel. De a kombiban már nem lesz kicsi a fejtér:) Az meg,hogy fikázzák az Opelt,csak azért van,mert nem tartozik a prémium kategóriába és egyszerű autó volt. Most ezzel az Insigniaval felléptek az 5-ös BMW,Mercedes szintjére,ugyanakkor még mindig nem látják be sokan (főleg a VW és japánautó fanok a csőlátásukkal),hogy igenis nagyot lépett az Opel minőség terén. -
#1247 jah, ilyen jól megy?^^ én várnék kicsit és németből vmi alig használtat átrittyentenék...amúgy én beleszerettem az Insignia-ba,aztán gyorsan ki is ábrándultam, amikor olvasgattam bővebb teszteket.hátul eszméletlenül kicsi a hely(vezető szempontjából ez tök8,de ennyi pénzért már egész jó nagyobb kategóriásat is kapsz!) viszont tény, hogy nem sok autó van most a piacon ami szebb lenne nála...bár ez is elég relatív,valaki csak azért is fikázza mert Opel -
#1246 Insignia Sport Tourer 1.6 turbo,1.8,2.0 turbo még nemtudom... -
#1245 Milyen a kiszemelt példány?^^ -
#1244 Nekem egy 1.9CDTI,de már nem sokáig:) -
#1243 nekem 1,7DTI van, egy igen jó Isuzu konstrukció...hidegen 2ezer fölé nem hajtom sosem,max ha már mentem 10-15percet és még mindig nem mutat változást a hőmérséklet mutató.(turbo meg talán 1700-1800 körül kapcsol be) húzatni ezt meg nincs értelme, hisz dízel...3ezer fölött nem nagyon megy már sehova,csak szép lassan. leállításnál nem ritka hogy 1 percnél többet is pihentetem(addig pakolászok meg miegymás) ha pedig jövök haza(dombra fel) 1esben alapjárati motorral jövök fel,olyankor a turbo nem megy tehát addig is csökken a hőmérséklete,olyankor 5-10mp és leállítom.vigyázok rá nagyon,mint a szemem fényére! -
#1242 A turbonak lényegesen csökken az élettartama ha hidegen meghajtják,vagy melegen állítják le. -
#1241 Szerintem nem konkrétan a "hajtástól" fekszik ki a turbó. -
#1240 Vissaztérve a motorokra állítolag a 2,0 turbo val vannak olyan gondok hogy ha hajtva van, (mint az állat) akkor kifekszik a turboja
A 2,2DTI az egy gőzmozdony állatira megy, 210 körül van vége...és "keveset" fogyaszt ... -
#1239 Nos hát igen...beütött a válság...:(
(vannak korabeli árak is ha gondolod) -
#1238 köszi a pontosítást!
nézegettem használtauto-n. vannak szép példányok...lehet lesz belőle valami,de sajnos most nem ez az első dolog pénzügyileg... -
#1237 A motorválaszték...
1,6 16v 100le, 1,8 16v 125le 2,0 Turbo 200le 2,2 16v 147le
Diesel 2,2DTI 16v 125Le -
#1236 használt G Astra coupe-t venni mennyire hülyeség?? mert nekem nagyon tetszenek...sőt,nekem sima sedan G Astrám van,és emiatt,mégjobban bejönnek a Bertone-k(azthiszem ez a nevük) gondolom dízeles nincs is,mert tudom hogy nagy turbo benzinesekkel gyártották őket. a kérdésem arra irányult volna, hogy mennyire lehetnek széthajtva,mennyire jó konstrukciók ezek a járgányok. -
#1235 na jó lehet, hogy nagyon a szívemre vettem :D -
#1234 miért nem lehet elolvasni rendesen azt amit írok??
nem azzal van a baj,hogy módosít...jah és én imádom a veterán kocsikat (69' Charger favorit) hanem az a gond,hogy egyesek igénytelenül csinálják meg...ez az omega is szép lenne...de minek rá 20as felni?? ráadásul pont egy olyan ami ritka szarul néz ki.airride meg nem lenne hülyeség,csak én sztem megunnám 1 hét alatt simán.
Willi Betz +1 (ezekszerint nem csak nekem van hiba a szépérzetemben!) -
#1233 Én az Airride-t hanyagolnám...valahogy nem jön be. Meg ezt a bazinagy malomkereket is,inkább kisebbet tennék alá és hangyányit megültetném. -
#1232 kegyetlen szép és jó az összhang bárki bármit mond!! -
#1231 ezek szerint az összes veterános is idióta :D amúgy ezek max 17 évesek és elég patent állapotban vannak. ráadásul 4.1-esből nem sok szaladgál az utakon... a tulaj meg nem tehet róla, hogy neked nem tetszik.
mi neked a normális autó? -
#1230 Én sem azért írtam, de azért gondolom nem kevés lé van benne így sem. -
#1229 az lehet...akkor valószínűleg a többségnek van szar ízlése most nem bántásból írtam,meg mondjuk általánosságban is írhattam volna,mert az utcán annyi barom van aki szegény kocsit elcsúfítja...nem azzal van a baj,hogy megváltoztatja(nekem is van fólia,felni...) hanem, hogy gondolom pénz szűke miatt,nem olyan lesz amilyet az autó megérdemelne...akkor inkább gyűjtenék még rá... -
#1228 Talán azért csinálta így meg ezt az autót mert neki így, és ez tetszik. -
#1227 gusztustalan...felni elég tré...ráadásul hátulja szét rezonál a durva mélyeknél.nem tudom, de ezeket így ők miért nem érzik,hogy szar?? inkább ebből a pénzből venne egy normális autót! jah meg ezt mind nem egy régi (nem értek hozzá talán A) omegába kéne rakosgatni.
amúgy ma láttam életem első Insignia-ját...eszméletlenül gyönyörű az az autó gyerekek!! -
#1226 -
#1225 -
#1224 Engem meg szimplán kivágnának:D -
#1223 Beszéld rá őket...:)
Vagy csináld azt amit én a Kapitannel, elmentem és elhoztam...igaz Apuék 2 hétig nem szóltak hozzám -
#1222 ÁÁÁÁ fene egye meg. Jó nagyon!! De most ha megveszem kirúgnak itthonról:DD -
#1221 Commodore 2,5 E -
#1220 használtautón nézd meg...ha tényleg komolyan gondolod... -
#1219 Mennyi?:O Holnap megyek és megveszem! -
#1218 195e ért megvehető... -
#1217 -
#1216 Szundizó szépség
-
#1215 Az nem vészes. -
#1214 hát sajnos nem jó az a befogató amit adni akart az eladó...még ingyen is odaadta volna,de bepróbáltam ott helybe és nem jó. kicsi és nem is illeszkedik a gyári csúszkába...(shit) úgyhogy még nézegetek itt-ott, vagy jöhet a fúrás-faragás,heggesztés! -
#1213 1800ft körül volt asszem. -
#1212 Hehe. Szerintem az lesz az. Mennyi volt? -
#1211 Fejből megnem mondom... Elvileg nagyobb fényt ad és fehéren világít. Gyakorlatilag meg ugyanugy sárga:DD -
#1210 OSRAM SILVERSTAR +50%? -
#1209 amúgy nekem 6000k van és eddig még nem villogott senki, hogy vakítja. csak be kell állítani normálisan.