General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Most nem a garanciáról van szó. Nyilván kell a pecsét ha nem akarod veszni a garanciát, nem is errõl van szó nemtudom mit lovagoltok rajta.
Ha elviszed a "kihegyezett" 1.2, 1.4, 1.6-os csillivilli szartsemér ujautódat a szervizbe kötelezõ olajcserére, és kénytelen vagy beletetetni azt az olajat amit végképp nem akarsz akkor beleteteted, elmégy vele 1000km-ert aztán belerakatsz olyan olajat amit tudsz hogy jó is.
Errõl volt szó. Egy szóval sem mondtam hogy kötelezõ szervizre ne vidd az autót a "szakszervizbe", de kötelezõ szerviz alkalmával olyasmiket cserélnek amihez szerintem bárki neki mer állni otthon is, nem kell hozzá "jó", hozzáértõ szerelõnek lenni.
Willi Betz
Új autót ha elviszek egy "hozzáértõ" szervízbe,akkor ott abban a minutumban baszhatom a garanciát. Ezért kell márkaszervízbe vinni,nem azért,mert az a legjobb. Természetesen a kötelezõ szervízbe beletartozik az olajcsere is,hogy visszatérjünk az olajokhoz. Oda meg nem fogok a hónom alatt bevinni pár liter olajat,hog ezt tegyék bele,mert amit õk raknak bele az szar.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

blackcalibra
Nem is tudom kik lihegték túl a dolgot.
Eddig az olajokról volt szó, de belekavartatok mindent már, kiváncsi lennék milyen autóval tapasztaltatok.
blackcalibra
Hmm.
Nem háborodtam fel, csak azt nem értem mit értesz sufni tuning alatt?
Meg miaz hogy "olyanba fut bele az ember, ami gusztustalanul sufni tuningolt.."?
Willi Betz
Rendben pihennyél egy kicsit és menjél vissza az index fórumon lévõ Calibra fórumra. Ott legalább elvagytok zárva.

autoszimulator
😄DD
reméltem hogy felháborodsz 😄

Az a gond a calibrával, hogy van jópár szép darab, de inkább olyanba fut bele az ember, ami gusztustalanul sufni tuningolt...

.: mobilize.hu :.

blackcalibra
Ti még hozzáértõ emberre nem bíztátok rá az autótokat csak a márkaszervizre, mert az a legjobb? Hatalmas nagy tévedésben vagytok!
blackcalibra
Milyen szartalicska te szerencsétlen? Meg sem tudnak mukkanni a márkaszervizben akármi miatt vittem eddig oda. Egyébként megnézem én azt az uj autót ami kevésbé szartalicska mint egy rendben lévõ Calibra.
El vagy te tévedve nem is kicsit!
blackcalibra
Van egy történetem egy márkaszervizes olajcserérõl.
Valami sevvrolé mittudoménmit vitt egy jóismerõsöm a szervizbe olajcsere miegymás.
Kihozták neki az autót,(ja elfelejtettem hogy elsõ olajcsere volt).
Na szóval kihozzák neki az autót mondják kicserélték neki az olajat, blablabla stb.stb, ennyi az olajcsere meg a többi.
A srác aláfeküdt az autó alá, megnézte az olajleeresztõ csavart, kimászott az autó alól és mondta a szervizvezetõnek hogy ha már egyszer kifizettették vele az olajat+a cserét, akkor szépen gurítsák vissza az autót a szervizbe és mostmár tényleg csaeéljék ki.
Persze azt is elmondta hogy mibõl jött rá, nem is vitatkotak vele, szó nélkül bevitték az autót(ekkor már õ is benn volt amikor cserélték).
Kint megint megnézte a leeresztõt és akkor már meg is volt rajta "sérülve" a festék.
Ez az én személyes véleményem egyébként, de én uj autót semmiféleképpen nem vennék. Mikor már kigurulsz a szalonból -400ezer ha nem több, plusz a kötelezõ szervizek sem olcsóak.
autoszimulator
egy 10 éves szartalicska kalibrát vihetsz józsi bácsihoz bütykölni, meg azt teszel bele, amit akarsz, de egy új kocsinál azért nem úgy van az

.: mobilize.hu :.

Willi Betz
Abba is biztos lehetsz,hogy a 1,5 éves autót nem viszem el himi-humi szervízbe.

Tufa
új autónál muszály(már amelyik garis), különben ugrik a gari. (a mostani verdával nekem is pont most van az elsõ olajcserés mizéria, de márkaszervizbe kell mennem különben storno a garancia...)

Tufa
nemtudom, azóta már eladtam az autót is... 😊

blackcalibra
Az már a te gondod! Viszont már ott bukta van hogy a márkaszervizbe vinnéd az autót. Viszont ha fizetsz érte nehogy már "õ" mondja meg hogy milyen olajat rakjunk az autóba. Ha nekem varjálna vele a szerelõ, már fordulnék is sarkon.
blackcalibra
Egyébként jók a Mobil olajok is, de azokkal is vigyázni kell, van olyan Mobil(az "1" nincs utána) ami ugyancsak ujrahasznosított, sz@rt sem ér!
Willi Betz
Azért a márkaszervízbe nem állnék be pár liter olajjal,hogy ugyanmár ezt tegyék bele. Nem is lenne pofám úgy odamenni.

blackcalibra
Nem valami arab olaj van benne?
Tufa
nekem az omegámba valami speckó olaj került végül, de nem emlékszem már a márkájára. Full fekete volt az egész, olyan mintha fáradt olaj lett volna már(bontatlan csomagolás volt, saját magam vettem). Azelött Mobil olaj volt benne, sokat dobott az a fajta olaj rajta, sokkal csendesebb lett a motor és finomabban is járt utánna.

blackcalibra
Nagyon helyes!
Az csak egy dolog hogy ki mit ajánl. Vannak 1000 -szer jobb olajak mint az Opel saját olaja, ezt az olajat azoknak az Opel tulajdonosoknak találták ki, akik már nyugdíjas korban megveszik az 1.2-es (akár) Corsa-jukat, hetente mennek vele 40-50km-ert és akkor sem forgatják 2000rpm fölé a mocit, ergo nem fogják igénybevenni az olajat. Az enyémben 1000 kilométer alatt megégne az Opel olaja.
blackcalibra
Ez nem fórum, hanem egy internetes "ujság",de ez most ebben felvetésben lényegtelen.
Tufa
Néhány autóba ajánlják azért. (omegába pl nekem mindenhol azt ajánlották, de énis mást raktam végül bele)

blackcalibra
5 éve van meg a turbós összkerekes Calibrám.
Hidd el van valamicske fogalmam dolgokról(kb. azóta fórumozok is).
Ezek nem olajproblémák, csak valaki írt egy elég nagy hülyeséget, és hát....
Én el tudom dönteni magamban is hogy milyen olaj a JÓ olaj. (az autóm miatt fokozottan nem mindegy hogy milyen olajat használok)
Csak azért mert "opel" olaj, még nem biztos hogy az a legjobb az Opelokba.
Willi Betz
Hol?

MaSzKa
az opel forumot linkeltem be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Willi Betz
Micsoda olajproblémák...ha annyira tudni akarjátok,hogy milyen olajat tegyetek az Opelotokba,akkor ellátogattok az Index Opel fórumra és ott megkérdezitek. Ott van aki ért is hozzá.

blackcalibra
Ez egy hülyeség, ez nem "független" vélemény, javaslat!
Szerinted az Opel milyen olajat fog ajánlani? Háhá.
És veled ilyeneket meg lehet etetni?
A kínai faszi aki a piacon árul szerinted azt a cipõt fogja neked ajánlani amit õ árul vagy inkább azt fogja mondani hogy: "menj be mondjuk az Adidas-ba v. a Nike-ba és ott vegyél cipõt 3X, 4X annyiért".
Ezt is monja egyébként az önreklámban "Ajánlatos nem a "NAGY SHOPOK-BAN" beszerezni", csak azt már nem írja oda hogy: "vedd meg a legközelebbi Opel kereskedésben mert ott drágább.<#duma>
Ez az olaj egy ujrahasznosított szar, nem autóba való.
Hát én azt hittem normális "független" forrásból hozol fel példát.
MaSzKa

blackcalibra
Ha már a netrõl akarod összeszedni az infókat akkor itt is van egy:
http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/070814e/
blackcalibra
De mirõl?
Ember! Hasonlíts már össze két olajat(az Opel olaját és egy normálisat)!
Nem csak az áruk lesz sokatmondó. Az opel olaj normál használat mellett is megég 6000 km. alatt! Ezek nem az internetrõl összeszedett "ki mit hallott" dolgok.
MaSzKa
majd összekeresem az infot 7végén
én is jól tudom

blackcalibra
Hát pedig erre mérget vehetsz! Én tudom hogy jól tudom(nem másoktól), te pedig nem tudod, csak hallottad valkitõl. Nagy külömbség!
MaSzKa
erre én nem esküdnék meg

blackcalibra
Elárulnám neked hogy ennek semmi köze ahhoz hogy hidrós-e az adott motor.
Egyébként a magyar autószerelõkrõl inkább nem nyilatkozom, mert 20 szerelõbõl 18 nem ért az autókhoz csak kókányolnak!
Az Opel olaj egy olyan olaj ami árban és minõségben töredéke a normális olajoknak.
MaSzKa
<#lama>
látam ehhez fongod sincs

hawerom apja autószerelõ és a fia az opel kereskedésbe dolgozott
errõl van is 1 cikk a totalcar.hu

mivel az opel gyári motorok hidrotõkések ezért kell nekik gyári opel olaj

blackcalibra
Opel olajat semmibe sem szabad rakni!! Fõleg nem Opelba!<#levele>
MaSzKa
tisztába vagyok az árakkal

azt hittem B omega, mert arról vitatkoztam

nesto
erre a kocsira nem hinném hogy kifizetõdõbb. csak nézz utána használtautón, hogy mennyi az ára egy A omegának <#nevetes1><#rinya>

Tufa
A omegákkal talán nincs annyi gond, de a b-s már meggondolandó... 😊

MaSzKa
savállót kell rá gyártatni

drágább de legalább hosszútávon kifizetõdöbb

nesto
köszi, sokat segítettél. a családnak most egy 89-es (A) omegája van, semmi bajunk nincs vele kivéve hogy mióta megvan (kb 7 éve) vagy 3szor kellett rajta kipufogót cserélni, mert mindig elrozsdál és leszakad.

Tufa
nem azt irtam hogy omegából max 2.0 benzin? Megint nem olvasod végig csak egybõl folyik a nyálad ahogy leirja valaki hogy szar opel is van

MaSzKa kitiltva
a kategória legnagyobbja

melyik kategória?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

MaSzKa kitiltva
tetszetõs

Willi Betz
Tökömbe ezt a hülye oldalt!
Akkor mégegyszer az Insignia belseje:

Tetszetõs darab számomra!

MaSzKa kitiltva
2 ismerõsõmnek is van Omegája igaz benzin motorral
és meg vannak vele elégedve sokat nem is költenek rá

a korrózióvédelem lehetne jobb is

de amúgy nagyon jó autó
a kategória legnagyobbja

Willi Betz
Kattintsatok a képre és akkor kihozza az eredeti képet.

Willi Betz
Nem olyan rossz az Insignia belseje,nekem tetszik is.

Willi Betz
Magyar utakra igazándiból Hummer való,ami elnyeli az baszom nagy szakadékokat az úton😄
De különben az Omega tényleg elég bajos autó volt,szerintem azért is hagyták abba a gyártását.
C Vectraval is az a gond,hogy nem bírja a futómûve a magyarutakat,és csomóan fújnak rá,hogy így szar meg úgy szar.

Tufa
mert õ egy 0 kmes 96os omegáról kérdezett, ugye?
6 évre visszamenõleg tudom ki és hogy használta, nem véletlenül vettem meg...