6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
Szabi1991 #1648
-
#1647 Ez jóóóó XD -
#1646 "Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsőben alszik. Attól még indítózhatok?? Nektek is nagyon kicsi a pöpöllőtök? Azt mondják ez ilyen japánautós tulajdonság."
XXXD -
#1645 Jóóóó -
#1644 naggggy XD -
Szabi1991 #1643 Egy Manta és egy Porsche egymás mellett megy az autópályán. A Porsche elkezd gyorsítani 120-ról. Manta a nyomában. Porsche eléri a 160-at, a Manta ott van mellette... Porsche eléri a 200-at, majd a Mantás átordibál: "Ismered a mantát?"
-Igen, de miért ? - kérdi a Porschés.
-Meg tudnád mondani nekem hogyan kell második fokozatba rakni ? -
#1642 Idézetek autós fórumokból:
Lamborghini-Forum: 305 km/h-nál szélzaj, tovább nem tudom!
Audi A8-Forum: Hol tudom a Rolexemet megjavíttatni?
Fiat-Forum: Hallo? Én vagyok itt az egyetlen?
Mercedes C-Klasse-Forum: A Mercedesem vasárnap Brötchenholen-nál vizes lett - Mit tegyek?
MX-5-Forum: Egy tuskó ferdeszemű egy Touareggel átment az autómon !
VW Touareg-Forum: beszorult egy MX-5 kaszni alá. Hogy tudnám azt onnan kiszedni?
Renault-Forum: Eladom a bérletemet - az autó előbb jött vissza a szervízből, mint vártam.
Porsche-Cayenne-Forum: A fogyasztás 32 l/100km alatt van. Rossz lehet a befecskendezés?
Smart-Forum: Motorbicikli motor beépíttetett: Végre elég teljesítmény!
Mustang-Forum: Egy Civic-es hülye megpróbált ma megelőzni.
Honda Accord-Forum:Anyukám nekem adta az autóját. Keresek olcsó 18"-os felniket.
VW Bora-Forum: Szomorú vagyok! Mindenki egy csomagtartós Golf-nak tartja.
Lexus-Forum: Hol kapok VW stílusú hátsó lámpákat?
Toyota Corolla E10-Forum: Elvagyok keseredve az E10-em minősége miatt, 270.000km alatt a kilométeróra lapja valahogy összekarcolódott !
Viper-Forum: Smart a szívórendszerben! Hogy tudnám onnan kiszedni?
Seat Marbella-Forum: Ma tudtam tartani a tempót egy teherautóval!
BMW 3er E36-Forum:Hol lenni legjobb zsíros f@sza döner városban?
Trabi-Forum: Mercinél volt, bedobtunk egy új motort, most megy, nem megy, megy, nem megy....
(hozzászólás szerkesztve): Hívás a Mercedes Benz-től: Ön egy ablaktörlőmotort épített be, kapcsolja az intervallumkapcsolót folyamatosra...
Hummer-Forum: Megsérült ma a lökhárítóm. 14 sebesült, 2 halott. Muszáj nekem a fekete lakkot a kereskedésben megvennem?? 25 kilométerre van. Az 35Euro benzinpénz!
MB 190D-Forum: Kérdés - beszél valaki szulahéliül?
Yugo -Forum: a tiétek mikor működött utoljára?
Honda Civic CRX-Forum: A szomszéd kutyája a kipufogócsőben alszik. Attól még indítózhatok?? Nektek is nagyon kicsi a pöpöllőtök? Azt mondják ez ilyen japánautós tulajdonság.
Toyota-Forum: Na 300.000 km letudva, mikor megy ez tönkre?
Polo-Forum: Végre 6cm-rel alacsonyabb, de most meg nem érem fel a mikrofont a McDrive -ban!
Ferrari-Forum: Ötleteket keresek kolumbiai társasutazáshoz. Gyorsan akarok be majd kijutni.
Porsche-Forum: Van egy lemezem - megéri beszámíttatni az árba, vagy inkább magam adjam el az autó?
Lancia-Forum: Van élet a szervízen kívül is?
BMW 7er-Forum: Segítség! Elprogramoztam! Hogyan nyílik ki újra a hamutartó?
Mercedes S-Klasse-Forum: - Keresek elfogadható második autót ködös időre
DeLorean Forum: Visszajöttem és sürgősen szükségem volna egy hengerfejtömítésre vagy egy fluxuskondenzátorra. Kérlek segíts - 1985 ből vagyok.
Toyota Prius Forum: Az autónkhoz "AAA" vagy "AA" elemek valók?
Subaru WRX Forum: Utálom a zsarukat. Beídéztek, mert driffteltem a mélygarázsban.
Ford Forum: Segitség! Már mindent felújítottam, de mégsem indul be.
Dodge Viper Forum: Amikor először gázt adtam, nagyon megijedtem. Hogy lehet a pisi foltot a bőrkárpitból kiszedni?
Smart-Forum: Néha a lámpánál elindulási problémáim vannak. Mi lehet az oka?
válasz A: Nem áll mögötted egy Viper, járó hűtőventillátorral? Várd meg amíg a ventillátor kikapcsol. Akkor elindul a Smart.
válasz B: Egy rágógumi ragadt az útra? Sperhaknit fogni és felvakarni. Akkor elindul a Smart.
válasz C: Egész elölre álltál a lámpánál? A fehér záróvonal túl magas. Tolasd át magad egy Viper-rel a vonalon,aztán már megy a Smart.
-
Szabi1991 #1641 az sincs messze 2-3 km :DD -
#1640 nem, én soroksáron a jahn ferenc környékén.
régen pizzafuti voltam és akkor láttam ott mindig a bömbit -
Szabi1991 #1639 lebuktam, csak nem te is itt laksz? :D -
#1638 ja, de ez airride :)
ezek szerint lőrincen laksz... -
Szabi1991 #1637 kell bele hidraulika.. :DD
off: itt lakik pár utcára ennek a BMW-nek a tulaja, picit ő is leültette a gépet.. :D
-
#1636 na jó, uccsó mára :D
így azért oda basz
(rohadást meg horpadást nem kell nézni :P)
-
#1635 hátul zsír, de elöl nem jó annyira
kisebb gumival talán jó lenne, most az első ív ráült a gumira
-
Szabi1991 #1634 nem is néz ki rosszul :DD -
#1633 próbáltunk ma felnit...kicsit nagy lett :D
-
#1632 a szervízkönyvben azt írják, hogy 2 év vagy 30 ezer km.... -
#1631 valahol biztos megvan XXD -
#1630 Szervízkönyv nem ismerős számodra? XD -
#1629 akko egy ezressel már elkúrtam XXD -
#1628 15000??? Nem? -
#1627 Vajon hány km-nél kell az első kötelező szervízre vinnem a taligát?? -
#1626 szépek -
#1625 Kis tali akkor tőlem is, a bal szélső még negyed készen(C20NE,8v,115 PS) balról a második az enyém(C20LET,16V,Turbó,204 PS, 4X4), a piros sincs még kész teljesen(C20XE,16V,150+ PS) a jobb oldali pedig egy szép gyári 16v(C20XE,16V,150+ PS).
-
#1624 Jó az, nem azért írtam. Hiszen Opel. -
Szabi1991 #1623 jó ez így, én astrán is csak így akartam hagyni, de ritkán ronda a barna autón, fekete lökösökkel :/ -
#1622 jah :D
gondoltam szerzek szélesebb lemezfelnit és marad az, de nem nagyon van olyan gyári :(
csináltatni meg nem akarok, mert elveszik a forgalmit érte... -
Szabi1991 #1621 madmax style :DD
tetszik -
#1620 :)
így most elég szakadt szegény
majd ha kész lesz az eleje meg a kerekek, akkor odabasz :P -
#1619 Ha te mondod :D -
#1618 milyen szép :D
-
#1617 [URL=http://www.vezess.hu/hirek/orosz_kezbe_kerult_opel/19029/]"Orosz kézbe" került az Opel.[/URL] -
#1616 Ennyi elég. Bár nem hiszem, hogy lesz magyarul sajna. -
#1615 2001.11 havi 20 DTI 16v Elegance fogyasztás mérővel. Vagy mire vagy kiváncsi? -
#1614 Na angolul, PDF formátumban már sikerült megszerezni, letölteni. Magyar lesz-e, nem tudom. -
#1613 Pontosan milyen az a Zafira? -
#1612 Hát nekem Calibrám van, nekem ha ritkán van hibakódom, otthon kiolvasom magamnak. Fateromnak 1.8-as C Vectra GTS van, igaz, még csak pár napja, azelőtt G Astra volt vagy 6 évig, soha semmi gond nem volt vele. Sajnos nem tudom hogy honnan lehetne megszerezni, de utánanézek neked, aztán ha van valami küldök privátot. -
#1611 De azért egy kézikönyv se ártana mert pár doégot leir benne nem pont a hibárol de bármi másrol mert van nekem kézikönyv de az angol és sajna nem nagyon megy az angol. Tudsz valahol ahonnan le lehet tölteni. Azért köszönöm erre gondoltam én is csak hátha nálatok valakinek van Zafirája és ilyen hibakódja volt. -
#1610 Kézikönyv nem hiszem, hogy taglalja a hibakódok jelentéseit(sőt, biztosan nem), szerintem irány vele valami épkézláb szerelőhöz(akinek van Tech hibakód kiolvasó cuccosa, és meg fogja mondani neked hogy mi az ábra. -
#1609 Üdvözletem mindenkinek. Lenne egy nagy kérdésem hogy kinek van Opel Zafira kezelési utmutatoja vagy hogy honnan lehet letölteni , mert a gépezet ki dob egy hibakodot és nem jövök rá a hibára. A kis kijelzön egy (Check) felirat jelenik meg és fellül kiirja (Controler Hiv. Huile) meg hogy (Feux code alatta meg Feux AF) kérdezném hogy ez mit jelent? Ezért kellene az a kézikönyv. A kocsi németböl való 20-DTI 2001 év ELEGANCE. Elöre is köszönöm csak segitsetek.