2320
  • Seth
    letöltöd netről, elkéred havertól, vagy megkérsz egy kedves fórumozótársat hogy írja ki neked...stb
  • MimaSKATE
    mikor mikor?amikor megjelenik
  • dante3
    TUTI!
  • Pepee999
    Na én is pont ezen filózok, hogy le lehet-e majd tölteni, és ha igen akkor mikor...
  • MimaSKATE
    letöltöd...
  • Pepee999
    Seth! Ha olyan okos vagy, akkor mondd meg, hogy honnan szerezzem meg????
  • dante3
  • MimaSKATE
    letöltöd a netről (ha le lehet)lelehet majd ugye?
  • Seth
    ööö, ez mikor jelentett napjainkban problémát?????

Irányítás gamepad-ra van kitalálva, olyan szintű kombókat,mint amit ebben csinálni lehet, keyboard+egér combóval csak megközelíteni lehet szvsz,soha nem lesz olyan jó mint gamepad-dal
  • dante3
    Már csak az irányításra leszek kiváncsi!
    ps2 kipróbáltam az öcsémnél,nem rossz kis game!
  • Pepee999
    Ö... Csak egy gond van...
    Honnan a fészkes fenéből szerzem meg ezt a gamet?? Eredetibe nem akarom megvenni, mert biztos egy vagyon lesz...
    Oh no...
  • MimaSKATE
    yeah!
  • Pepee999
    Király! És ahogy olvasom, olyan lesz, mint a PS2-s változata, azaz Dantéval és Vergillel is lehet menni! Ez csúcs! COOL! :))
  • ffxi
    Király!
  • MimaSKATE
    remélem
  • Gabe18
    Az UBISOFT oldalán is megjelent a V.23 -as dátum!Hát akkor mostmár csak megjelenik...

KATT
  • Pepee999
    Jah kábé én is ezt mondom! :)
    Remélem nem húzzák tovább ammegjelenést! :D
  • MimaSKATE
    bazze jelenjem mááááááá meg :D
  • Pepee999
    Hát valóban én se lepődök majd meg túlságosan, ha eltolódik a megjelenése. De akkor is, már nagyon kíváncsi vagyok rá :))
  • ffxi
    HD! Nem mind1...
  • ThugEdge
    hát igen pl prince sokkal jobban néz ki pc-n,bár isten tudja mit hoz majd a ps3 egy jó kis lcd tv-vel
  • ffxi
    De én akkor is! Kipróbálni PC-n és konzolon Prince-et is két platformon nyomtam és mind1-nek más hangulata volt, méghozzá pozitívan.
  • ThugEdge
    van benne valami
  • Gabe18
    Hát nem tudom,én az Onimusha 3 körül se láttam ezt tulzottan,egyszer csak ott volt azt kész.
    Kicsit olyan nyögve nyelősnek érzem ezek körül a Ps2 átiratok körül a dolgokat.Mintha az UbiSoft-ot se nagyon érdekelné,aki tud róla az keresse,aztán annyi.Ebbe lehet az is benne van hogy mindhárom elég konzolos játék,igy lehet eleve nem számitanak extra sikerre,ezért nem is ölnek a reklámba anyit.Jó,mindhárom nagy név,de mindhárom lefutotta már a maga köreit konzolon bőven,szóval aki igazán akart,az már játszott vele.
  • ThugEdge
    én is ettől tartok,ráadásul reklám szinten is nagy kuss van körülöttük,pedig ezeknél jóval gyengébb fosabb játékokat így hogy már lehet tudni hogy jön szarrá szoktak marketingolni
  • Gabe18
    Szerintem kicsit hűtsd le magad,mert a DMC3 meg a Resident 4 körül itt olyan kavarás van hogy inkább az lenne a meglepő ha valóban jönne 23.-án.Már eddig is vagy 2x eltolták.Ugyhogy simán megeshet hogy egyszer csak egy újabb,távoli időpont lesz mellette.
    Nem baj ha várod részemről,csak ne lepődj meg tulzattan ha esetleg mégse jönne...
  • Pepee999
    Már alig bírom kivárni! :)))
  • Pepee999
    Áhh!! Király! :D
  • Gabe18
    Hát mivel a Special Edition-t adják ki pc-re igy tudtommal ez azt jelenti hogy a 2 szereplős változat jön....ha jön...
  • Pepee999
    Ja ok! Köszi Gabe már én is találtam róla infót!
    El sem tudom hinni! :) De örülök a fejemnek! :)))
    És szerintetek ez olyan lesz mint a PS2-n? Mármint, Dantéval és Vergillel is lehet majd menni, vagy csak Dantéval?
  • Pepee999
    Gabe 18!
    Például melyik oldalon írják azt? Nem tudnál nekem konkrétumot írni?
  • MimaSKATE
    én mind a 2-t várom
  • ThugEdge
    hát sztem amig resi4 nem lesz addig ez sem
    de má naon kíváncsi vok,spec enegem ez jobban izgat,de biztos resi4 is fajin lesz
  • MimaSKATE
    sztem se nincs olyan játék ami időbe ki jött volna
  • Gabe18
    Hát van ahol azt irják hogy 23.-án jön.De erre azért mérget ne vegyél...
  • Pepee999
    Ja és ha valaki tudna nekem ebben segyteni, a talál képeket az e-mailemre küldje! [email protected]
  • Pepee999
    Miről dumáltok?? A Devil May Cry 3 még most májusban elkészül?? Te jószagú Úr Isten! Ez most komoly??
    Ja, és kedves Devil May Cry 3 rajongók! Lenne egy kérdésem hozzátok:
    VAN VALAKINEK VERGILRŐL OLYAN KÉP, AMIN LEHETŐLEG OLDLAFELÉ NÉZ, ÉS A KÉP JÓ MINŐSÉGŰ?? NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM, HA EBBEN TUDNA VALAKI SEGYTENI!
    Előre is köszi! :))
  • windrunner
    lolcsi:D Dante hátát akkor is csak Tv-n jó nézni.
  • ffxi
    Több mint valószínű, hogy úgy van.
  • Gabe18
    Hát most ezzel mi a bánat van végülis?
    Ahogy nézem sok helyen lehet már rendelni $19.99-ért.De egy helyen a hirdetés alatt ott volt hogy "Availability: This item will be released on May 23, 2006."
    Táhát hogy csak május 23.-án adják ki.
    Akkor most csak előrendelés van és mégse adták ki?