2320
-
Gabe18 #280 Szép.Támogatom. -
#279 felőlem mehet
-
#278 ez kéne bannernak nem? -
#277 Addíg ne irkáljatok,mert minden alkalommal hevesen kezd verni a szívem, ha felkerül a topic :D -
#276 ja
-
Gabe18 #275 Egyenlőre jelenjen meg,ha az megvan,akkor lesz warez is hamar,legalább egy clone verzio. -
#274 Még egy kis plusz idő míg feltörik :(
-
#273 lol -
#272 Muhahaha...ezen jót röhögtem.. -
Gabe18 #271 Én azt hiszem ha ilyen grafika mellett fogja tudni tartani akadozás nélkül a sebességet egy átlag gépen,már az is jó lesz. -
#270 Na.Ha minden OK,holnap kijön. >).Pc-s képek nincsenek?Mert azért a PS2 meg a PC közt van különbség bőven.(Condemned pl. az grafika).Néztem ezeket a PS2-eseket is de olyan Legos az egész,minden tiszta szegletes:). -
Gabe18 #269 Hát az majd kiderül,mindnesetre az akció villámgyors,igy lesz min dolgozni a gépnek... -
#268 Hű bammeg! Ati 9200-sen futna így?
-
#267 azám :D sztem is good játék mind a 2 -
#266 Ahh.Painkiller kedvenc volt.Karóvető rulz!! -
#265 lécci több videot,képet ne linkel-jetek be mert mégjobban várni fogom :D és már nem bírom -
#264 lesz bent olyan mindt a pop ba de ez kb olyan lesz mind a painkiller mert ott sem kellet nagyon gondolkodni:D -
Gabe18 #263 Itt van a Ps2-es verzióról:
Katt -
Gabe18 #262 Hát nem mondanám hogy olyan,mert itt pisztoly-shotgun és egyéb fegyverek is vannak,de akad szúró-vágó eszköz is. -
#261 Franc,nincs szerkesztés.Kép vagy video van róla? -
#260 HA Princes harc van benne akkor az kell. >) -
#259 persze azért jó tisztában lenni a story folytatásával is -
Gabe18 #258 Teljessen arcade verekedős-mászkálós játék,ps2-n csúcsnak számitó grafikával,a Prince of Persia-ban (mint mostani top kardos-mászkálos game) látotthoz képest kb 10x olyan inteziv harc,viszont kb 0 logikai elem,gyakorlatilg mész azt gyilok.Felszedhető bónuszok,megvehető cuccok,szóval minden ami egy full konzolos játékhoz kell. -
#257 kössz az infót.Azt hittem lemaradok az elejéről. -
#256 ez egy előzmény, szóval az 1. rész előtt játszódik -
#255 Ez így nagyon jó lesz.Nem tom milyen lehet de neve alapján jó lesz.Jövő hétre talán kiderül.De a címben ott v 1 kanyi 3-as.Ez az 1. rész ami PC-re jön ki?Akkor nem tudjuk mi PC-sek h mi a story. :( -
#254 ez igaz -
Gabe18 #253 Szerencsétlen pc-s játékosok hogy nyilatkozzanak amikor lehet még a Dantéről se tudják kicsoda,nem hogy a Vergil? -
#252 -
#250 Na mivan nem nyilatkoztok?? -
#249 lol -
#248 hahó! nem látjátok?? -
#247 Na ok! Most egy szavazást hirdetek! Kinek melyik a szimpatikusabb??
Dante vagy Vergil? -
#246 :D
-
#245 ok -
#244 pont úgy! -
#243 Ezt most hogy érted? -
#242 Csak el ne menj! -
#241 ok befejeztem! De már annyira készen vok
alig várom, hogy a kezem közé kaphassam a gamet -
#240 jaja