Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az érdekelne hogy win7 alatt mitõl fagyhat le a dmc3, mikor xp-n roszabb vidkarival nekem tökéletesen ment?
Aki ráér írjon lécci köszi
Win 7-en mérnem fut tökéletesen a dmc3? Nekem xp-n szaggatás nélkül ment és roszabb is volt a vidkarim, most meg van egy 9800 gt-m és roszabb win7-en mint xp-n. Van valami ötletetek mitõl lehet ez?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De egyet áruljon már el valaki: mit jelent az Arany és Sárga fokozat, melyik miben különbözik a másiktól?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szeretem mindkettõt, de a 3 ütne 4-es grafikával igazán. 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
de tény hogy élvezetes az is
A másik hiba amibe sokan belesnek az a turbo mod.Az begyorsítja az egész játékot.Inkább második végigvitelnél kapcsold be.Én alapból azzal vittem végig és nem kicsit szenvedtem miatta😊
Mellesleg ha végeztél vele próbáld ki a 4-et is.Az is nayon jó lett.
Most ismerekedem a játékkal (meg ezzel a stílussal), és sosem gondoltam volna, hogy ez az egyszerû, "gagyi" játékmenet képes lesz lekötni, de mégis 😊 A kombózásra még nem nagyon éreztem rá, csak összevisza nyomdosom a gamepad gombjait, és sikerélményem van 😄 Egyébként nem is ez a része a lényeg, hanem a baromi jó humor az, ami megfogott a DMC-ben, és mostmár kíváncsi vagyok a történetre is.
DE!!!
Mi a jó büdös francért kell újrakezdenem az egész nyamvadt pályát, ha elbukok egy boss harcnál??? <#wilting>#wilting><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Ez most kurvára fölidegesített, mert nincs kedvem mindig újrakezdeni az egész pályát! <#rinya>#rinya> Lehet ezzel kezdeni valamit? Mert ha nem, akkor most törlöm a francba az egészet.
es nem tom sehogy
elore is koszonom a valaszt
es koszi a tippet
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az mire jo??valaki megirna
Elore is koszonom
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.