Devil May Cry 3 PC

Oldal 1 / 47Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Engem az érdekelne hogy win7 alatt mitõl fagyhat le a dmc3, mikor xp-n roszabb vidkarival nekem tökéletesen ment?

Aki ráér írjon lécci köszi
Sziasztok!

Win 7-en mérnem fut tökéletesen a dmc3? Nekem xp-n szaggatás nélkül ment és roszabb is volt a vidkarim, most meg van egy 9800 gt-m és roszabb win7-en mint xp-n. Van valami ötletetek mitõl lehet ez?
The Protector
Ha használsz codec packot akkor az a baj,ha nem használsz akkor meg esetleg az.K-lite,goridien codec pack teljesen okés szerintem.Próbálgatni kell õket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Na mindegy. Megoldottam a problémát. Most jött egy új: 1-2 videót nem játszik le a program, kihagya õket! Kérem segítsen valaki! Elõre is kösz!
Hello. Kérem segítsen nekem valaki: feltelepítettem a játékot, magyarosítás, crack és mikor el akarom indítani ki írja hogy hiba van dmc2se.exe-vel. Próbáltam mással de nem ment. Segítsen valaki!
csö honan tudok modokat letölteni és , hogy kell azokat telepíteni de csak a kinézeteket kéne semi mást
az hogy egyik hejben éleszt ujjá a másik a szoba elején
Na jó, hagyjuk. Ez egy idióta faszság <#nyes>

Adok neki még egy esélyt 😊

De egyet áruljon már el valaki: mit jelent az Arany és Sárga fokozat, melyik miben különbözik a másiktól?

The Protector
Ahogy mondod.Szívesen megvenném aeredetiben a 3-at is.A 4-et már beszereztem.Igaz h be sem tettem a gépbe de legalább ennyivel is támogatom a fejlesztõket hogy az 5.rész is kijöjjön pc-re(majd ha lessz).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
A 4 egyedül grafikában volt jó, meg hát adott egy kis adag dmc-t 😊
Szeretem mindkettõt, de a 3 ütne 4-es grafikával igazán. 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
JAh.Meg ha azt vesszük h a 4-et minden fokozaton végigvittem,azaz 100%ra kijatszáttom,ahhoz képest a 3-at kinkeservesen tudtam végigvinni.Szóval lehet viszonyítani.Bár a Hell and Hell fokozat elég nehéz volt de nem lehetetlen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
A 4-ben nem szánt az ember annyi idõt a kombók betanulására, sõt bármennyire jó a 4-ben a bármikori váltás, szerettem a 3-ban kötött style-al játszani.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

The Protector
JAh.De nagyon szerethetõ Nero karaktere.Viszont a darkos,ironikus hangulat teljesen elveszik a 4.részben pedig imádtam.Hát igen a Casual fogyatékosok miatt akiknek az a jó ha megnyom egy gombot a gamepadon ami mellesleg az egész képet betöltve villanik a pofájába és van rá 5 mp-je h megnyomja és egy fél órás kivégzõ kombó után odafordul a mellette ülö No Live emberkéhez és mondja"látod milyen faszán tolom"

Klemice
A 4 más, Dante gyakorlatilag ugyan azok a pályák visszafelé, bossoknál nincs DT kombó, csak "sima" dmc hent 😊

Optimus Prime
A 4 szebb - még demó után is. 😊 Bár abba nem csak Dante van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Klemice
a 3 jobb 😊

Ehh, túl öreg vagyok én már az ilyen játékokhoz... 😊 Amúgy sem volt sosem a kedvenc mûfajom ez az agyatlan kaszabolás, de a DMC a humora miatt mégis ösztönzött kicsit. Hát kár érte. Talán a 4-el teszek majd egy próbát.

Klemice
8 éves kisfiú dmc 4ben úgy legyakta a béka boss-t csak néztem, pedig csak össze vissza nyomogatta a gombokat 😊

Optimus Prime
Próbáld ki egy sz** nap után, dühüsen. Hülyére vered az egész bagázst és a kombókat is megtanulod.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Na, újrakezdtem, de így is visszarak a pálya elejére az elbukott boss harc után... Így nincs kedvem tovább játszani vele. Pedig már kezdtem egyre jobban belejönni 😞

Klemice
3-nál sajnos csak grafikában jobb 😞
de tény hogy élvezetes az is

The Protector
Nincsmit.Kezd elölrõl.
A másik hiba amibe sokan belesnek az a turbo mod.Az begyorsítja az egész játékot.Inkább második végigvitelnél kapcsold be.Én alapból azzal vittem végig és nem kicsit szenvedtem miatta😊
Mellesleg ha végeztél vele próbáld ki a 4-et is.Az is nayon jó lett.

Ja és köszi! 😊

Huhh, hát olyan volt, hogy arany meg sárga... Fogalmam sem volt, hogy melyik micsoda és mivel jár. Ezek szerint beleválasztottam... 😞 Na majd meglátjuk, lehet akkor elölrõl kezdem az egészet.

The Protector
Huh az elején kell választani kettö mod közül.Gold vagy silver vagy legalábbis vmi ilyesmi páros.Az egyik az h elölrõl kell kezdened ha meghalsz a másik az h nem.De olvass vissza és megkapod a választ h pontosan melyik az.

Üdv!

Most ismerekedem a játékkal (meg ezzel a stílussal), és sosem gondoltam volna, hogy ez az egyszerû, "gagyi" játékmenet képes lesz lekötni, de mégis 😊 A kombózásra még nem nagyon éreztem rá, csak összevisza nyomdosom a gamepad gombjait, és sikerélményem van 😄 Egyébként nem is ez a része a lényeg, hanem a baromi jó humor az, ami megfogott a DMC-ben, és mostmár kíváncsi vagyok a történetre is.

DE!!!

Mi a jó büdös francért kell újrakezdenem az egész nyamvadt pályát, ha elbukok egy boss harcnál??? <#wilting><#kuss><#kuss><#kuss><#falbav><#falbav><#falbav> Ez most kurvára fölidegesített, mert nincs kedvem mindig újrakezdeni az egész pályát! <#rinya> Lehet ezzel kezdeni valamit? Mert ha nem, akkor most törlöm a francba az egészet.

Klemice
up

hello... lenne egy fonots kerdesem meseltek olyant nekem hogy amikor megkapom a ket kardott, es fullba huzom a skilljeit utana ujakot fogok kapni... ez igaze???? legyszi valaki megirna hogy igaze?
vlaki megirna hogy kell megolni a vampir csajt???
es nem tom sehogy
elore is koszonom a valaszt
ok letoltom es utana meg irok ha nem tok valami
es koszi a tippet
Evin
Ha nem vágod az angolt, rakd fel a magyarítást, és akkor mindenrõl tudni fogod mire jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hello...uj vagyok nem reg kezdtem el a devil may cry 3-at es kaptam egy rozsaszin csilagot a neve devil star
Az mire jo??valaki megirna
Elore is koszonom
RAZOR27
Én mindkettõ esetben maradok a tricksternél (de darkslayer vagymi? a legütõsebb, csakhát az vergil xD)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Optimus Prime
Úgy általában, vagy megölni a vámpírt?

rajotem mit kel csinalni.legjobban a vámpir csajt utalom amikor meg akkar csokolni akkor leszedi a eletem ha elkap.szerintetekmelik stilus a legjobb?
oke mart megoldotam.most a 18.pájában a legelejen.amikor at megyek a kapun es asztan megyek elore akkor a kovek alkotnak 1utat amin at megyek asztan ot van valami tükör vagy mi otmit kelcsinalni?amugy van vegigjatszasa?
és még 1.amikor kijösz annak a nagy sárkánynak a gyomrából aztan bemész 1 ajtón,legyõzöd a óriás pókokat.aztan ot is bemész a másik ajtón.asztán van ot 1 rejtvény.vanak ot kristalyok es vilagit rá 3-ra valami fény ot mit kel csinalni.meg hogyan.meg mien gombal.valaki valaszolna ra legyen szives.😊megakadtam
kosz
Tessék serial:du67120631759495
kerlek valki irjon a 3-hoz 1 instalalo kodot.
Optimus Prime
Gyors voltál. Én majdnem kitéptem az összes hajszálat annál a résznél. 😊

jetblack
megoldottam azóta 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

jetblack
Hali emberek Evin kösz a magyaritást nagyon jó lett de kéne gy kis help asszem a 17-18-as küldetés amikor a kockákon kell ugrálni mint a bolhák feljutok a tetejére szinte ahol csak egyenesen lehet menni 2 kocka forog a harmadik meg oldalra mozog nah itt vagyok elakadva mert már idegesit hogy valahol mindig leesek valaki valami kis helpet tudna ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Bence94
köszönjük evin mester! pont tegnap néztem a blogodat és láttam ma adod ki 😊 majd valamikor lehet feldobom.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Evin
Devil May Cry 3 magyarítás: link1, link2(hamarosan itt is)
Nos...hát akit még érdekel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ffxi
Ok,THX!!

Fákjúal!

Csapdosod karddal...mikor szórja a jeget elcsúszol elõle v.elugrasz...azt mikor látod hogy be van fagyva valamelyik feje kicsit meglövöldözöd azt odamészhozzá és elkezded csapkodni lehetõleg a fejétDDDD...azt elöbb utobb lepotyognak a fejek<#eplus2>...ennél csak nehezebb csaták várnak rád..najónem a bohócot talán könyebb megölni elsõ talinDDDD

ffxi
Az elején a jeges kutyát hogy kell kinyírni?

Fákjúal!

Hát akkor egyenlõre marad a 4. rész mert bill-el anno nem volt az igazi.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Oldal 1 / 47Következő →