Elképzelhetetlen az evolúció oxigén nélkül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We must respect the customs of our host planet.\" - Red Alert, Cybertron
Ha azt mondják, hogy az élethez kell azt még valahol (bár azt sem nagyon) meg lehet érteni. De az evolúcióhoz???
Nem vagy biológus, de ha valahol megjelenik az élet és nem pusztítja valami el, akkor szerintem az utat talál magának hogy a lehetõ legjobb "állapotba" kerüljön.
A tudósok akik az ehhez hasonló dolgokat mondják találkoztak már más élettel? Mert ha igen akkor rendben van. De ha nem akkor hogy tudnak ilyent mondani?
Ha feltételezik még okés, de biztosra ilyent nem lehet állítani. Na meg nem értem miért kell azzal foglalkozni hogy máshol mi kell az élethez, inkább vizsgálják a földi életet, de ne általánosítsanak le belõle.
Na ennyit akartam, de mégegyszer... a cikket még nem olvastam, így ha tévedtem a közléses dologgal akkor elnézést.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Blackmail the Universe
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Amire te gondolsz azok olyan kemoszintetizáló baktériumok, amik a kén oxidációjával fedezik energiaszükségletüket. Ezenkívül vannak még szulfátredukáló bacik is, amik szulfátokat használnak oxidálószerként.
De ami a lényeg: ezek a bacik ugyanazokból az alapvetõ szerves szénalapú anyagokból épülnek fel (nukleinsavak, fehérjék, cukrok, lipidek), mint pl te is.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Glicerinaldehid-foszfát->glicerinsav-foszfát, az plusz 1 O, közben két hidrogén/oxigén "kilép".
De hogy segítsek egy kicsit: a dínók közt voltak hideg és melegvérûek is, tollasok meg pikkelyesek is.
Mert hogy ez csak egy ember által önkényesen (és elég régen) kitalált gyûjtõnév.
Nagyon sokáig éltek a földön és ezalatt az evolúció sokat változtatott az egyes dínó fajokon.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
én csak a cikk megfogalmazását bántottam, h általában a glukoz oxidaciojahoz kell az oxigén- már ha elegendõ energiát szeretnénk😊
Ott vannak a dínók. A madarak dinosaurusok. Erre mitmond a mai tudomány? A madarak õsei gyíkok voltak.
Vagy:
A dinosaurusok melegvérüek voltak, hisz ha tulkicsit vagy túlnagy akkor azért melegvérü.
Erre?! Hidegvérü, csak úgy.
Az az nem kell mindent elhinni amit azok a dilisek mondanak
továbbá következõ mondat azt mondja:
"mint például a szteroidok és alkaloidák szintetizálásának, vagy lebontásának képessége, ezekhez viszont már kell az oxigén."
Miért a glükóz oxidációjához nem kell?
ilyen apróságok. végülis nem baj de ha már pontosak akarunk lenni legyünk pontosak😊
ez a vízbû veszi ki a zokszigént meg egy darabig jó poén volt de mostmár kicsit uncsi. <#vigyor4>#vigyor4>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!