Utalom a latin szappanoperákat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
te is tudtad, hogy egy ilyen címmel inditott topik elöbb utóbb flamelésbe torkollik szal nem kell a képmutatás;-))
mindenesetre én lépek is innen most hogy leoltottam ezt a sünbalázst talán belátja hogy az 5 általános nem elég, hogy itt gyõzködje az embereket a szarjairól.
have fun
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
:D
Mire reagáljak? Nem mondtál semmit azon kívül, hogy hülye vagyok.
Akkor mit mondjak?
A mónika show, a rém rendes család és a szappanoperák úgy kerültek egy halmazba, hogy mindegyik kifejezetten népszerû mûsor. Ha visszaolvasnál a pofázás elõtt, látnád, hogy arról beszéltünk épp, hogy ki tartja többre a rém rendes családot, és ki a szappanoperákat.
Woody Allenrõl is szó sem volt
Abból is egyértelmûen kitûnik, hogy nem olvasod a fórumot, hogy azzal "vádolsz", hogy az RTL Klubot nézem éjjel-nappal. (Vádaskodsz, mintha ez bûn lenne)
Azt már nem is kell mondanom, hogy ezzel a stílussal, a magad felsõbbrendûségének hangoztatásával nem vesz senki komolyan.
Hozzáteszem egy gyenge ellenérvet nem tudtál leírni a szóban forgó kommentemre csak itt rinyálsz, hogy hogy merek én bejönni ide mikor senki nem ismer...:D
na halljuk miben nem volt igazam abban amit a tõled idézett dolgokra irtam?
go ahead
ime,lehet szornyulkodni
<#hehe>#hehe>
hát nemá
"
bocs én tudom, hogy milyen elvek alapján mûködik egy publikus fórum. ha már megjegyzed, hogy nincs igazam mert megállapítom, hogy kinek van több joga itt lenni látnod kell, hogy ez egy reakció volt erre az elképesztõ sületlenségre:
"Nem gondolod komolyan, hogy bejössz ide úgy, hogy senki sem ismer ezen a fórumon..."
Természtesen ÉN tudom, hogy mindenkinek egyenlõ joga van véleményt nyilvánitani, én is az tettem (a stílussal lehet vitatkozni), DE aki nem képes felfogni, hogy az õ véleményétõl eltérõ álláspontok is megfogalmazódnak egy fórumon azt csak sajnálni tudom.
Gyerekek ez már kezd flém lenni. Nehogy betévedjen egy magasabb posztban álló személy mert annak csúnya vége lesz.
Egyébként.
IWant2Believe: Amellet, hogy én is utálom a szappangagyikat, te elég bunkón nyilatkoztál meg a hozzászólásodban. Ezt csak azért írom félig-meddig egyet értünk de nem kéne átmenni személyeskedésbe. Gondolok itt ezekre a megszólalásokra:
Miféle barom ostoba egy felsorolás ez már megint?? Meséld el nekem, hogy jött létre az agyadban egy olyan halmaz
Én ugy mondanám, hogy szimplán nincs annyi agyad stb.
Másrészrõl még csak abban sincs igazad, hogy mirõl szól a topik. Valamirõl az esetek nagytöbbségében csak úgy lehet vitatkozni, ha vannak érvrk és ellenérvek. Tehát az olyanoknak is itt kell lenni akik szeretik a szappanokat.
ON
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
UTÁLOM A LATIN SZAPPANOPERÁKAT!
szerinted akkor kinek van itt inkább a helye ha mér ezt hoztad szóba?:D
ha nem szólalsz meg
de ezt az esélyedet már többszörösen eljátszottad
Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy milyen alapon hasonlítanád te a latin-amerikai szappanoperákat Woody Allenhez a Mónika show helyett. Mindegy, rádhagyom. Általában úgy mûködnek a dolgok errefelé, hogy bejön egy-egy, hozzád hasonló világmegváltó gondolatokat dédelgetõ srác, kicsit osztja az észt, aztán eltûnik.
Majd felsorakoztatsz érveket (azon kívül, hogy én vagyok a hülye, te meg a tökéletes), akkor reagálok.
2., Vegyél be pár nyugtatót, de ha lelövöd magad, az sem gáz.
Ezekután majd beszélhetünk.
már ne haragudj de magadat égeted lépten nyomom. milyen szinvonalat képvisel egy olyan ember érzelmi és értelmi szinten aki ezekben a hígfos délamerikai szarokban megtalálja a szerelemnek vagy érzelemnek a legkisebb szikráját is?
Lófaszt sem tudsz a szinvonalas szórakozásról mást meg sem tudsz említeni mint az Elbundyt, képzelem mekkora rálátásod lehet az amerikai sitcomokra például. Téged szerintem odaraknak reggel a tévé elé a nagymama mellé este meg elzavarnak aludni. Az értelmi szinvonalad kb ettõl ilyen.
"Én csupán azt mondom, hogy a Rém rendes családnál, a Mónika shownál, a Való világnál és a Gyõzikénél egyaránt jobbak a dél-amerikai sorozatok."
Miféle barom ostoba egy felsorolás ez már megint?? Meséld el nekem, hogy jött létre az agyadban egy olyan halmaz amibe bele lehet tenni a Tyõszikét, Monikasót meg a Rém rendes családot? Mert mindent a Retek Klub adja? WoW, hát ez aztán nem semmi.
"Egyébként érdekes, hogy a szerelem a szépirodalom témái között szerepel évszázadok óta, a Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézõközönsége vevõ."
Micsoda logika már megint. Szóval az agyadban úgy állt össze a kép, hogy mivel a szépirodalom gyakran foglalkozik a szerelemmel ezért a szintél szerelemröl szóló szappanoperák már-már szépirodalmi értéket képeznek ellentétben a Rém rendes családdal. BASZOTTJÓ
"én nézek szerintem színvonalas filmeket is moziban, néha tévében is, ha adnak, de egy krimivel szemben az is nagy elõnye a szappanoperának, hogy nem kell rá odafigyelni"
UGYVAN bebuktál, ott ülsz a k*rva TV elött bámulsz ki a fejedbõl mint egy zombi annak legkisebb igénye nélkül hogy használd az agyadat, vagy hogy elkezdj gondolkodni. TAPS
"Abban is biztos vagyok, hogy sokkal többen röhögnek egy Amerikai Pitén vagy egy hozzá hasonló német ifjúsági filmen, mint egy Jack Nicholson-vígjátékon."
Jack Nicholson nevét durvára nem a vígjátékok fémjelzik de már az is szép dolog töled hogy ismered ezt a nevet. Ha már odaillõ nevet akarsz mondani akkor tessék: Woody Allen, azon a magadfajta BIZTOS egyáltalán nem nevet.
stb stb nem fárasztom magam
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Talán kicsit félreértettél a filmeket tekintve, én nézek szerintem színvonalas filmeket is moziban, néha tévében is, ha adnak, de egy krimivel szemben az is nagy elõnye a szappanoperának, hogy nem kell rá odafigyelni. Nem dícsértem én annyira ezeket, eddig 3 sorozatot néztem félig-meddig (ez mondjuk minden 3. részt jelenti, az aktuális szabadidõmtõl függõen), és az tény, hogy a happy end garantált volt, tény, hogy nagyon nyafognak (talán a szinkron a magyar fülnek nem jó), de nekem egy bizonyos szintû élményt nyújtott, még ha nem is annyit, mint pár nagyszerû mozifilm.
miert nezik az emberek ezeket?azert,mert ezeket adjak.jo pelda:egyik ismerosom mindig a radiobol omlo szemetet hallgatta,azt mondta ezt szereti.aztan lett PC-je,feltoltottem mindenfele jo zenevel(90%rock<#hehe>#hehe>),es azota nem hallgat radiot...egyszeruen nem tudott ezeknek a zeneknek a letezeserol.ha nem tud rola,akkor hogy a manoba legyen objektiv velemenye?
ezzel szemben Neked,ahogy latom,viszonylag szeles a latokorod,eppen ezert nem ertem,mit eszel ezeken...
Egyébként: Az este, kultúrház, fõtér, A szólás szabadsága
Ezek egyaránt jók.
Abban is biztos vagyok, hogy sokkal többen röhögnek egy Amerikai Pitén vagy egy hozzá hasonló német ifjúsági filmen, mint egy Jack Nicholson-vígjátékon. És akkor még a mûvészfilmekrõl nem is beszéltünk.
Nem mondtam azt sem, hogy a szépirodalmi mûvek kevésbé színvonalasak a dél-amerikai szappanoperáknál, de a témájuk kétségtelenül ugyanaz. Azért azt megjegyezném, hogy véleményem szerint hozzám hasonlóan te sem olvasol túl sokat, (ha igen, akkor is csak szórakoztató regényeket) szóval errõl inkább ne nyilatkozzunk.