182
Utalom a del-amerikai szappanoperákat,mert egyszeruen elvezhetetlenek!
  • leveskocka
    #182
    szerencsere a nyivakolast nem hallani:)
  • TheBerzerker
    #181
    Hát, amit ti itt levágtok az maga a latin szappaonopera netovábbja:)
  • leveskocka
    #180
    jah,azt nemlattam bocsesz:)
  • Taranov
    #179
    Na ne! olvasd már el a #174-es hozzászólást!
  • Iwant2Belive
    #178
    Neked ? hmpf.. na eriggy és olvasd a Bravo filmes rovatát.
  • leveskocka
    #177
    elegge hulye dolog,ha diplomatol teszed fuggove,kinek milyen film jelent eksztatikus elmenyt
  • Taranov
    #176
    Szevasz, ha írnál pár oldalt valami "Filmes élményeim 3 diplomával" címmel, szívesen elolvasnám.
  • leveskocka
    #175
    az utoljat nem olvastad?
  • Iwant2Belive
    #174
    "kicsit eltertetek a tematol...nemigen erdemes szemelyeskedni...meg minek is..."

    te is tudtad, hogy egy ilyen címmel inditott topik elöbb utóbb flamelésbe torkollik szal nem kell a képmutatás;-))

    mindenesetre én lépek is innen most hogy leoltottam ezt a sünbalázst talán belátja hogy az 5 általános nem elég, hogy itt győzködje az embereket a szarjairól.

    have fun
  • leveskocka
    #173
    kicsit eltertetek a tematol...nemigen erdemes szemelyeskedni...meg minek is...rohogve figyellek benneteket,mint egy nagy,szoros,ronda pok a halojaba tevedt legyeket
  • leveskocka
    #172
  • ffxi
    #171
    Nyelvtantanár mind2nek!!!
  • Taranov
    #170
    Látod, megint nem mondtál semmit. Csak szitkozódsz. Én azt mondtam, hogy addig nem tudok reagálni a véleményedre, amíg nem fejted ki azt. És az én szövegértelmezésemmel van baj?
  • Iwant2Belive
    #169
    megint sikerült bebizonyítanod, hogy szövegértelmezésed egy 0. kifejezni magad meg szinte képtelen vagy. teljesen egyértelmű mondatokat összefüggéseket nem tudsz értelmezni vagy teljesen félreérted őket és továbbra sem tudtál SEMMI ellenérvet mondani.
    :D
  • Taranov
    #168
    is = itt
  • Taranov
    #167
    Figyelj, srác, kapd már össze magad!
    Mire reagáljak? Nem mondtál semmit azon kívül, hogy hülye vagyok.
    Akkor mit mondjak?
    A mónika show, a rém rendes család és a szappanoperák úgy kerültek egy halmazba, hogy mindegyik kifejezetten népszerű műsor. Ha visszaolvasnál a pofázás előtt, látnád, hogy arról beszéltünk épp, hogy ki tartja többre a rém rendes családot, és ki a szappanoperákat.
    Woody Allenről is szó sem volt
    Abból is egyértelműen kitűnik, hogy nem olvasod a fórumot, hogy azzal "vádolsz", hogy az RTL Klubot nézem éjjel-nappal. (Vádaskodsz, mintha ez bűn lenne)

    Azt már nem is kell mondanom, hogy ezzel a stílussal, a magad felsőbbrendűségének hangoztatásával nem vesz senki komolyan.
  • Iwant2Belive
    #166
    Pontosan mit értesz leugatás alatt? Azt hogy pár megjegyzésed alapján levágtam, mekkora egy iq-bajnok vagy és ezt erős szavakkal a tudtodra adtam? Jó akkor leugattalak.
    Hozzáteszem egy gyenge ellenérvet nem tudtál leírni a szóban forgó kommentemre csak itt rinyálsz, hogy hogy merek én bejönni ide mikor senki nem ismer...:D

    na halljuk miben nem volt igazam abban amit a tőled idézett dolgokra irtam?
    go ahead
  • Taranov
    #165
    Érdekes módon nem én ugattam le a földig azokat, akik nem az én álláspontomon vannak. Szerintem ezt a stílust nem sokáig fogják tűrni a vitapartnereid.
  • leveskocka
    #164
    jah,egy kedves kis magyar egyuttes velemenye a "valosagsók" -rol...
    ime,lehet szornyulkodni
  • leveskocka
    #163
    na.lebuktal vegleg.mi meg azt hittuk,hogy egy igazi szappanrajongoval van dolgunk,aki nyalcsorgatva,nyoszorogve,hatalmas orgazmusok kozepette fetreng a kanapen,csipsztol fenyes arccal...erre Te melo utan PC-zes kozben nezed ezeket..."megértem, ha az ember a munkából hazajövet, számítógépezés közben"...

  • petack
    #162
    nem sokat érnek mindnek az a vége, hogy szerelmesek egymásratalálnak, boldogság, deszépazélet!
    hát nemá
  • Iwant2Belive
    #161
    "Másrészről még csak abban sincs igazad, hogy miről szól a topik. Valamiről az esetek nagytöbbségében csak úgy lehet vitatkozni, ha vannak érvrk és ellenérvek. Tehát az olyanoknak is itt kell lenni akik szeretik a szappanokat.
    "

    bocs én tudom, hogy milyen elvek alapján működik egy publikus fórum. ha már megjegyzed, hogy nincs igazam mert megállapítom, hogy kinek van több joga itt lenni látnod kell, hogy ez egy reakció volt erre az elképesztő sületlenségre:

    "Nem gondolod komolyan, hogy bejössz ide úgy, hogy senki sem ismer ezen a fórumon..."

    Természtesen ÉN tudom, hogy mindenkinek egyenlő joga van véleményt nyilvánitani, én is az tettem (a stílussal lehet vitatkozni), DE aki nem képes felfogni, hogy az ő véleményétől eltérő álláspontok is megfogalmazódnak egy fórumon azt csak sajnálni tudom.
  • ffxi
    #160
    Nem semmi csak kicsit nehézkes volt ékezet nélkül :)
  • BaliBoy
    #159
    OFF
    Gyerekek ez már kezd flém lenni. Nehogy betévedjen egy magasabb posztban álló személy mert annak csúnya vége lesz.

    Egyébként.
    IWant2Believe: Amellet, hogy én is utálom a szappangagyikat, te elég bunkón nyilatkoztál meg a hozzászólásodban. Ezt csak azért írom félig-meddig egyet értünk de nem kéne átmenni személyeskedésbe. Gondolok itt ezekre a megszólalásokra:
    Miféle barom ostoba egy felsorolás ez már megint?? Meséld el nekem, hogy jött létre az agyadban egy olyan halmaz [i$]
    Én ugy mondanám, hogy szimplán nincs annyi agyad[/i] stb.

    Másrészről még csak abban sincs igazad, hogy miről szól a topik. Valamiről az esetek nagytöbbségében csak úgy lehet vitatkozni, ha vannak érvrk és ellenérvek. Tehát az olyanoknak is itt kell lenni akik szeretik a szappanokat.

    ON
  • Taranov
    #158
    Ez a mondat értelmetlen. Gyúrjál még fogalmazásra!
  • Taranov
    #157
    Csak azt próbáltam a tudomásotokra hozni, hogy azért én is inkább megnézek egy jó Jack Nicholson filmet, mint egy szappanoperát, de megértem, ha az ember a munkából hazajövet, számítógépezés közben nem halál komoly filmeket néz.
  • Aramir
    #156
    Te hoztad szóba Jack Nicolsont, szal...
  • Aramir
    #155
    Neked nem izlésed nincs, hanem humorérzéked :D
  • Iwant2Belive
    #154
    olvasd már el a topik címét:
    UTÁLOM A LATIN SZAPPANOPERÁKAT!
    szerinted akkor kinek van itt inkább a helye ha mér ezt hoztad szóba?:D
  • Iwant2Belive
    #153
    te itt 1féleképp tudod bebizonyítani hogy nem vagy "hülye"
    ha nem szólalsz meg
    de ezt az esélyedet már többszörösen eljátszottad
  • Taranov
    #152
    Igen, van. Ha meg akarod cáfolni, ismételten érvelni kell, ami nem lesz könnyű, erre figyelmeztetlek.
    Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy milyen alapon hasonlítanád te a latin-amerikai szappanoperákat Woody Allenhez a Mónika show helyett. Mindegy, rádhagyom. Általában úgy működnek a dolgok errefelé, hogy bejön egy-egy, hozzád hasonló világmegváltó gondolatokat dédelgető srác, kicsit osztja az észt, aztán eltűnik.
  • Iwant2Belive
    #151
    ja neked izlésed az van.
  • Taranov
    #150
    Nem gondolod komolyan, hogy bejössz ide úgy, hogy senki sem ismer ezen a fórumon, leugatsz a földig, és akkor majd leállok veled veszekedni?
    Majd felsorakoztatsz érveket (azon kívül, hogy én vagyok a hülye, te meg a tökéletes), akkor reagálok.
  • Taranov
    #149
    Nekem azért a Rém rendes az ízléstelen, mert van valamilyen ízlésem. Érted, vagy magyarázzam?
  • Iwant2Belive
    #148
    Aha jólvan látom totális csőd vagy, próbálkozzál.
  • Iwant2Belive
    #147
    Én ugy mondanám, hogy szimplán nincs annyi agyad, hogy felfogd a poénokat, meg nem a Rém rendes ízléstelen hanem neked nincs semmi ízlésed. Érzed a különbséget?
  • Taranov
    #146
    1., Kérd meg anyádat, hogy utólag is neveljen meg, illetve iratkozz be az általános iskolába. Idősebb korban már nehéz megtanulni olvasni, ez tény, de ha jók a képességeid hozzá, talán sikerülhet.
    2., Vegyél be pár nyugtatót, de ha lelövöd magad, az sem gáz.
    Ezekután majd beszélhetünk.
  • Taranov
    #145
    Hát sokat nem nézem természetesen, de láttam már pár részt. A Jóbarátok csak szimplán nem vicces, de a Rém rendes család tényleg ízléstelen.
  • Iwant2Belive
    #144
    "mai embereknek az kell hogy fingjanak , böfögjenek a filmbe , nem a szerelem / érzelem"

    már ne haragudj de magadat égeted lépten nyomom. milyen szinvonalat képvisel egy olyan ember érzelmi és értelmi szinten aki ezekben a hígfos délamerikai szarokban megtalálja a szerelemnek vagy érzelemnek a legkisebb szikráját is?
    Lófaszt sem tudsz a szinvonalas szórakozásról mást meg sem tudsz említeni mint az Elbundyt, képzelem mekkora rálátásod lehet az amerikai sitcomokra például. Téged szerintem odaraknak reggel a tévé elé a nagymama mellé este meg elzavarnak aludni. Az értelmi szinvonalad kb ettől ilyen.

    "Én csupán azt mondom, hogy a Rém rendes családnál, a Mónika shownál, a Való világnál és a Győzikénél egyaránt jobbak a dél-amerikai sorozatok."

    Miféle barom ostoba egy felsorolás ez már megint?? Meséld el nekem, hogy jött létre az agyadban egy olyan halmaz amibe bele lehet tenni a Tyőszikét, Monikasót meg a Rém rendes családot? Mert mindent a Retek Klub adja? WoW, hát ez aztán nem semmi.

    "Egyébként érdekes, hogy a szerelem a szépirodalom témái között szerepel évszázadok óta, a Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézőközönsége vevő."

    Micsoda logika már megint. Szóval az agyadban úgy állt össze a kép, hogy mivel a szépirodalom gyakran foglalkozik a szerelemmel ezért a szintél szerelemröl szóló szappanoperák már-már szépirodalmi értéket képeznek ellentétben a Rém rendes családdal. BASZOTTJÓ

    "én nézek szerintem színvonalas filmeket is moziban, néha tévében is, ha adnak, de egy krimivel szemben az is nagy előnye a szappanoperának, hogy nem kell rá odafigyelni"

    UGYVAN bebuktál, ott ülsz a k*rva TV elött bámulsz ki a fejedből mint egy zombi annak legkisebb igénye nélkül hogy használd az agyadat, vagy hogy elkezdj gondolkodni. TAPS

    "Abban is biztos vagyok, hogy sokkal többen röhögnek egy Amerikai Pitén vagy egy hozzá hasonló német ifjúsági filmen, mint egy Jack Nicholson-vígjátékon."

    Jack Nicholson nevét durvára nem a vígjátékok fémjelzik de már az is szép dolog töled hogy ismered ezt a nevet. Ha már odaillő nevet akarsz mondani akkor tessék: Woody Allen, azon a magadfajta BIZTOS egyáltalán nem nevet.

    stb stb nem fárasztom magam
  • Aramir
    #143
    Látszik, hogy nemnagyon nézed a RRCS és a Jóbarátok sorozatot, mert akkor nem írnál ilyen marhaságot, hogy a hasonló a stílusuk a fingós/böfögős-vicces filmekhez, amiket egyébként én is utálok.