Tortuga: Two Treasures

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Akkor áldozhatna idõt egy kis széspégre is. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát alapból sztem másféle lesz mint a PotC. Szal nm lesz egy fõküldetés hanem csinálhatod ami jólesik. Port Royal féle.
Abban, hogy nem veszi meg a Disney és nem csinál belõle egy idõ elõtt összecsapott mesét mint a PotC-ból 😊

Bandew
Én sem, csak megemlítettem, mert azért a mai látványorgiák között furcsa. De miben más ez a játék?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Igen, de mondjuk ez másfajta játék, és én általában nem szoktam nézni annyira a grafikát.
Bandew
Screenshotok alapján ennél a Pirates of the Caribbena is szebb volt, pedig az nem mai játék.

Botond
must have!
Szerintem nem lesz rossz. Mi a bajod vele?
grebber
Megnéztem az új videót hát a harc nekem nem nagyon tetszik mármint a kardozos rész a hajóssal semmi gond.

Next PC upgrade: 2022

egy na tetszett, de ez szebb jobb szal csekkolva lesz

BUDA > miskolc.

Ja, a hivatalos honlap: itt
SZiasztok. Gondoltam nyitok egy új témát ennek a klasznak ígérkezõ játéknak. Ugyebár mint a tapasztaltabbak tudják a Tortuga Pirates of the new world elég ratyi volt. Én szinte minden kalózos játékot kipróbáltam, és ez különösen jónak ígérkezik. Kb. egy PotC és egy Port Royal kereszetzése fejlesztett lehetõségekkel. A videóból elég sok kiderül. itt nézheted meg.
Várom az érdklõdõket
← ElőzőOldal 3 / 3