112
Mit írjak még ide?
-
#32 Mivel lehet lőnni a hajón?
Nyomkodtam mindent, de semmi. Annyit tudok, hogy 1,2,3,4-el fegyvert váltani,de lőnni nem. -
#31 Lezúzol vagy 16-18 hajót,utána lehet szárazföldön nyomulni,és kardozni. A főboss lezúzott, 2% HPja maradt. Csáklyázás nem sikerült,az lehet nincs is a demóban. -
#30 Hát erre énse jöttem rá meg az ellefék megcsáklyázára sem :(
-
#29 kardozni mikor lehet majd? le kell zúzni minden hajót? (úgy értem a demóban) -
#28 Megtudtál csáklyázni másik hajót?
Az jó benne nem kell venni legénységet mert az ellenfelet ha lezuzod a vizben uszkűló emberkéket feltudod venni tágyakkal eggyütt mielőtt eltünnének illetve megennék őket a cápcák. -
#27 Egy 3 éve is gyengének számító konfigon mér menne maxon egy új játék? 3gigás p4en 2 giga ram és x800xt pe mellett minden fullon és pöpec. Pedig ez is erősen közepes konfig. AHogy látom a játék már támogatja azt a számolásgyorsítókártyavmit is. Szerintem nagyon jó kis játék lesz ez. -
#26 Jó játéknak tünik csak hát szerintem a NASA gépe sem elég hozzá így hát nem is sokra jutottam lezuztam a kalozokat azt annyi is volt.
2500+,1GB ram, 6600GT minden Highon-on esélytelen mint az állat.
Shadow off minden medium még így is rettentően akad. (1280x1204-be néztem mind2x TFT-m miatt)
Mindjárt megnézem mit mutat lowon.
-
#25 Eszméletlen jó! Kalózok lementek,de a kapitány lenyomott, majd még gyakorlok. -
#24 Kijött a demó (333MB)
Gamershell szerverek
-
#23 Új Trailer (15MB) -
#22 2 új kép -
Kly9 #21 Nekem gamestaroson van meg szal gondolom neked is, de nekem tökéletesen fut. -
Plata #20 Én imádam a tortugát,megisvan,de vlamiért nem hajlandó felmenni a gépemre.igaz pc gurus vagy ganestar-os cd-röl van meg. -
Kly9 #19 Nem toltad a Tortuga: Pirates in the Newworld-del? Ennek az átalakítására lehet számítani. A helyszín maradt,( hogy a kérdésedre válaszoljak) ismét a karib tengeren kell fosztogatnunk. -
JackSparrow #18 Ez egy Karib-os játék?? -
#17 28 új kép -
Kly9 #16 Nekem tetszik a game és nem olyan rossz a grafikája, mint ahogyan ti azt felvázoltátok. Sok jó ötlet van benne és jól megcsinálták a csáklyázást is, egész jónak ígérkezik, legalábbis a videó alapján. Talán ez lesz az Ascaron nagy áttőrése. -
#15 Képek
És van fennt egy E3-as videó is! -
BBlackbeard #14 "Over 400 square kilometers of sea levels with hidden treasures,
bonuses and secret bays"
Ez igazán jól hangzik! -
BBlackbeard #13 Hát azért igazad van! de hát mit tehetnénk? -
#12 Akkor áldozhatna időt egy kis széspégre is. -
BBlackbeard #11 Hát alapból sztem másféle lesz mint a PotC. Szal nm lesz egy főküldetés hanem csinálhatod ami jólesik. Port Royal féle. -
haxoror #10 Abban, hogy nem veszi meg a Disney és nem csinál belőle egy idő előtt összecsapott mesét mint a PotC-ból :) -
#9 Én sem, csak megemlítettem, mert azért a mai látványorgiák között furcsa. De miben más ez a játék? -
BBlackbeard #8 Igen, de mondjuk ez másfajta játék, és én általában nem szoktam nézni annyira a grafikát. -
#7 Screenshotok alapján ennél a Pirates of the Caribbena is szebb volt, pedig az nem mai játék. -
#6 must have! -
BBlackbeard #5 Szerintem nem lesz rossz. Mi a bajod vele? -
#4 Megnéztem az új videót hát a harc nekem nem nagyon tetszik mármint a kardozos rész a hajóssal semmi gond. -
Kanál #3 egy na tetszett, de ez szebb jobb szal csekkolva lesz -
BBlackbeard #2 Ja, a hivatalos honlap: itt -
BBlackbeard #1 SZiasztok. Gondoltam nyitok egy új témát ennek a klasznak ígérkező játéknak. Ugyebár mint a tapasztaltabbak tudják a Tortuga Pirates of the new world elég ratyi volt. Én szinte minden kalózos játékot kipróbáltam, és ez különösen jónak ígérkezik. Kb. egy PotC és egy Port Royal kereszetzése fejlesztett lehetőségekkel. A videóból elég sok kiderül. itt nézheted meg.
Várom az érdklődőket