Tortuga: Two Treasures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
apropo grebber öcsémnek is feldobtam a gamát majdnem ugyenz a gépe van mint neked 2500+ 1gb ram 6600gt és fullon megy neki a játék 25-35fps-el😄
Next PC upgrade: 2022
Képek + gépigény
Még csak a demót próbáltam a full game majd este kerül sorra.
Milyen az írányítás, a grafika, a Pirates-hez vagy inkább a Pirates of the Caribienhez hasonlít?
www.gportal.hu/bioshock
<2007. február 24. @ 10:08 - Chesario>2007. február 24. @ 10:08 - Chesario>
A CDV Software Entertainment és az Ascaron Entertainment jelentette, hogy elkészült a Tortuga: Two Treasures játékuk.
A kalózok világát bemutató programban a játékosok egy kalóz kapitányt alakítanak majd, akit TPS nézetbõl irányíthatunk majd a szárazföldön és stratégiai nézetben a tengereken. A Tortuga: Two Treasures elsõsorban akció központú játék lesz, de igen erõs történeti szálat is kanyarintottak a singleplayer módozathoz. A megjelenés március 5-én lesz esedékes.
info: Gamestar
info: Gamestar
[X]
Nekem is egyedül minden lowon akkor már a harcnál meg sehol nincs semmi akadás.
Nyomkodtam mindent, de semmi. Annyit tudok, hogy 1,2,3,4-el fegyvert váltani,de lõnni nem.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Az jó benne nem kell venni legénységet mert az ellenfelet ha lezuzod a vizben uszkûló emberkéket feltudod venni tágyakkal eggyütt mielõtt eltünnének illetve megennék õket a cápcák.
2500+,1GB ram, 6600GT minden Highon-on esélytelen mint az állat.
Shadow off minden medium még így is rettentõen akad. (1280x1204-be néztem mind2x TFT-m miatt)
Mindjárt megnézem mit mutat lowon.
Aki átbasz, az basszon bét is!
És van fennt egy E3-as videó is!
bonuses and secret bays"