112
Mit írjak még ide?
-
#72 a szigetek akarmelyikere nem lehet kiszallni?
Ahol kezdodik a game, egy kis sziget volt kis ladikkal kimentem de kiszallni nem lehet? volt ott par visko is...
Amikor ez ellenfelek hajojarol bekerul egy egy ember a vizbe es ikon vana fejuk felett mit lehet veluk kezdeni?
En a ladikkal odamentem, de aztan mindig jott egy capa es megette oket!
Nem lehet semmit tenni?
-
AC2 #71 Annyira nem rossz kis játék, de nálam csak "B kategóriás". -
tibiszabo #70 Köszi a segitséget!!!!!!! -
KobeSoprano #69 ott lehet ahol a történetbe illeszkedik, tehát csak úgy nem tudsz, csak süllyeszteni! vagy ha a vitorlákat zúzod le akkor lehet, hogy lehet :) na jól megfogalmaztam. szal azt még nem próbáltam -
KobeSoprano #68 dobj egy barrel-es hordót és menekülj onnan mert felrobban az egész sor! így el tudod kerülni mind1iket! :) -
tibiszabo #67 Halli!
a szigetre kis csonakkal hogy kell bejutni mert az első robbanoszeres hordoknál már felrobbanok tul közel vannak egymáshoz és kezdhetem megint lenyomni a három hajót
hogy csináljam ???
segitsetek már!!
umugy nagyon tetszik a játék! -
Kly9 #66 Ez a scrshot vagy kamu vagy tnyleg lehet csáklyázni.
-
Kly9 #65 Nah sikerült lekapnom, majd délután kipróbálom aztán véleményezem :)
Egyébként rájöttetek már hogyan lehet csákláyzni? -
#64 Ott a pont :) -
#63 Szerintem Infernalról van szó! -
KobeSoprano #62 iylen kalózosra gondolsz? melyik az? :) -
#61 Azon már túlvagyok, de még nem telepítettem, mert jobb game is kijött -
AC2 #60 Én még ott se járok h letöltsem, jó h nincs miről pofáznom :D -
#59 Nincs itt valami nagy prögés, úgy látszik gyenge a game -
KobeSoprano #58 közbe megoldottam, csak egy entert kellett nyomni és beleült egy kis hajóba. -
KobeSoprano #57 Sziasztok! Nem tudok bemenni a jelölt helyre, tudnátok segíteni hogy kell? Köszi
-
#56 Ne gondolkozz, csak az van... -
AC2 #55 Én a reloadedes verzión erősen gondolkodom... -
#54 Csúnya internetről... -
#53 megvettem onlájn gyórvásárlás:DD -
AC2 #52 És honnan van a game? -
#51 most tényleg nem lehet benne partra szálni ahol én akarok?:/ vagy csak nem jöttem rá hogyan kell:D meg csákjázni sem tudok:S -
#50 nah nem úgy volt hogy lehet majd szabadon garázdálkodni meg ilyenek?:D ennek ellenére folyamatosan csak missziokat kell csinálni:S már kezdem is unni:( és rádásul csinálok egy gyors mentést a gép meg rámenti a hülye auto mentéset:/ -
#49 nincs ebben semmi érdekes... most mondom, hogy így van:D fullon van neki minden 1024-ben és tökéletesen megy... most is ezt nyomja én meg most léptem ki:D de sztem nagyon jó:D -
#48 Azt érdekesnek találom de nagyon! -
#47 na gyerekek kipróbáltam és nekem rohattúl tetszik:DDD megy3ek is vissza gamáni:P gfx nem ojan csúnya sztem:D de legalább megy fullon szépen folyamatosan...
apropo grebber öcsémnek is feldobtam a gamát majdnem ugyenz a gépe van mint neked 2500+ 1gb ram 6600gt és fullon megy neki a játék 25-35fps-el:D -
#46 akkor most jó game lett vagy nem?:D -
#45 Pár kép a demóból: www.gportal.hu/screenshots
-
#44 Jól kell tudni ehez angolul vagy elég annyi ami a Port Royal-hoz kell? -
#43 Pf elmehetnek a busba azzal a gépigénnyel ott alatta. azon kb megse mozdulna az én konfigomon 1 gb rammal csak minden lowon nyujtott elfogadható sebességet! -
#42 Megmondom őszintén egyikkel sem játszottam :(
Képek + gépigény
Még csak a demót próbáltam a full game majd este kerül sorra. -
#41 Helló!
Milyen az írányítás, a grafika, a Pirates-hez vagy inkább a Pirates of the Caribienhez hasonlít? -
#40 A Reloaded ezt is elhozta nekünk :)
Saját screenek -
#39 Tortuga: Two Treasures GOLD
[2007. február 24. @ 10:08 - Chesario]
A CDV Software Entertainment és az Ascaron Entertainment jelentette, hogy elkészült a Tortuga: Two Treasures játékuk.
A kalózok világát bemutató programban a játékosok egy kalóz kapitányt alakítanak majd, akit TPS nézetből irányíthatunk majd a szárazföldön és stratégiai nézetben a tengereken. A Tortuga: Two Treasures elsősorban akció központú játék lesz, de igen erős történeti szálat is kanyarintottak a singleplayer módozathoz. A megjelenés március 5-én lesz esedékes.
info: Gamestar -
#38 Hasonlít ez a game a Pirates of the Caribbean-ra ? -
#37 "Az Ascaron fejlesztői végre meséltek kicsit a Tortuga: Two Treasures karaktereiről és lehetőségeiről. A játékban stratégiai nézetben lesz lehetőségünk kalandozni a Karib Tengeren, ahol akár komoly csatákban is részt vehetünk, de közelharcban TPS nézetbe váltva is harcolhatunk. A márciusban érkező játék a 18. században játszódik és Aurelius életét követhetjük majd nyomon, aki szolgasorból próbál felemelkedni."
info: Gamestar -
#36 Most tudtam csak kipróbálni a demót, de nagyon tetszik. Most elmondom h h mi nem teszik: kicsit még furcsa nekem a kamaeramozgatás; a grafika se túl jó, de erről nem a játék hanem a gépem tehet, de egyébkéntse olyan rossz...; és még a bugok nem tetszenek, természetesen.De összeségébe nagyon, főleg fullgame patchel és új géppel, így király lesz :) -
#35 Mert kurvajól optimalizálták :D
Nekem is egyedül minden lowon akkor már a harcnál meg sehol nincs semmi akadás. -
Alice Sabbat #34 miért van az hog maximum grafikán elhajózgatok ... és olyan szép simán fut a játék hogy csoda... és 1 ellenséges hajó lő egyet és kb 0,1 fps esre vállt :(... -
#33 Bal egérgomb!