Tortuga: Two Treasures

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iylen kalózosra gondolsz? melyik az? 😊

Törölt felhasználó
Azon már túlvagyok, de még nem telepítettem, mert jobb game is kijött
Én még ott se járok h letöltsem, jó h nincs mirõl pofáznom 😄

Törölt felhasználó
Nincs itt valami nagy prögés, úgy látszik gyenge a game
közbe megoldottam, csak egy entert kellett nyomni és beleült egy kis hajóba.

Sziasztok! Nem tudok bemenni a jelölt helyre, tudnátok segíteni hogy kell? Köszi

Törölt felhasználó
Ne gondolkozz, csak az van...
Én a reloadedes verzión erõsen gondolkodom...

Törölt felhasználó
Csúnya internetrõl...
mila69en
megvettem onlájn gyórvásárlás😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

És honnan van a game?

mila69en
most tényleg nem lehet benne partra szálni ahol én akarok?:/ vagy csak nem jöttem rá hogyan kell😄 meg csákjázni sem tudok:S

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nah nem úgy volt hogy lehet majd szabadon garázdálkodni meg ilyenek?😄 ennek ellenére folyamatosan csak missziokat kell csinálni:S már kezdem is unni😞 és rádásul csinálok egy gyors mentést a gép meg rámenti a hülye auto mentéset:/

mila69en
nincs ebben semmi érdekes... most mondom, hogy így van😄 fullon van neki minden 1024-ben és tökéletesen megy... most is ezt nyomja én meg most léptem ki😄 de sztem nagyon jó😄

grebber
Azt érdekesnek találom de nagyon!

Next PC upgrade: 2022

mila69en
na gyerekek kipróbáltam és nekem rohattúl tetszik😄DD megy3ek is vissza gamáni😛 gfx nem ojan csúnya sztem😄 de legalább megy fullon szépen folyamatosan...

apropo grebber öcsémnek is feldobtam a gamát majdnem ugyenz a gépe van mint neked 2500+ 1gb ram 6600gt és fullon megy neki a játék 25-35fps-el😄

mila69en
akkor most jó game lett vagy nem?😄

saxicola
Pár kép a demóból: www.gportal.hu/screenshots

www.gportal.hu/bioshock

Shevchenko
Jól kell tudni ehez angolul vagy elég annyi ami a Port Royal-hoz kell?

FORZA MILAN!!!

grebber
Pf elmehetnek a busba azzal a gépigénnyel ott alatta. azon kb megse mozdulna az én konfigomon 1 gb rammal csak minden lowon nyujtott elfogadható sebességet!

Törölt felhasználó
Megmondom õszintén egyikkel sem játszottam 😞
Képek + gépigény

Még csak a demót próbáltam a full game majd este kerül sorra.
saxicola
Helló!
Milyen az írányítás, a grafika, a Pirates-hez vagy inkább a Pirates of the Caribienhez hasonlít?

www.gportal.hu/bioshock

Törölt felhasználó
A Reloaded ezt is elhozta nekünk 😊

Saját screenek
grebber
Tortuga: Two Treasures GOLD
<2007. február 24. @ 10:08 - Chesario>

A CDV Software Entertainment és az Ascaron Entertainment jelentette, hogy elkészült a Tortuga: Two Treasures játékuk.

A kalózok világát bemutató programban a játékosok egy kalóz kapitányt alakítanak majd, akit TPS nézetbõl irányíthatunk majd a szárazföldön és stratégiai nézetben a tengereken. A Tortuga: Two Treasures elsõsorban akció központú játék lesz, de igen erõs történeti szálat is kanyarintottak a singleplayer módozathoz. A megjelenés március 5-én lesz esedékes.

info: Gamestar

littleNorbi
Hasonlít ez a game a Pirates of the Caribbean-ra ?

grebber
"Az Ascaron fejlesztõi végre meséltek kicsit a Tortuga: Two Treasures karaktereirõl és lehetõségeirõl. A játékban stratégiai nézetben lesz lehetõségünk kalandozni a Karib Tengeren, ahol akár komoly csatákban is részt vehetünk, de közelharcban TPS nézetbe váltva is harcolhatunk. A márciusban érkezõ játék a 18. században játszódik és Aurelius életét követhetjük majd nyomon, aki szolgasorból próbál felemelkedni."

info: Gamestar

X Revenge
Most tudtam csak kipróbálni a demót, de nagyon tetszik. Most elmondom h h mi nem teszik: kicsit még furcsa nekem a kamaeramozgatás; a grafika se túl jó, de errõl nem a játék hanem a gépem tehet, de egyébkéntse olyan rossz...; és még a bugok nem tetszenek, természetesen.De összeségébe nagyon, fõleg fullgame patchel és új géppel, így király lesz 😊

[X]

grebber
Mert kurvajól optimalizálták 😄

Nekem is egyedül minden lowon akkor már a harcnál meg sehol nincs semmi akadás.

miért van az hog maximum grafikán elhajózgatok ... és olyan szép simán fut a játék hogy csoda... és 1 ellenséges hajó lõ egyet és kb 0,1 fps esre vállt 😞...

grebber
Bal egérgomb!

Törölt felhasználó
Mivel lehet lõnni a hajón?
Nyomkodtam mindent, de semmi. Annyit tudok, hogy 1,2,3,4-el fegyvert váltani,de lõnni nem.
Botond
Lezúzol vagy 16-18 hajót,utána lehet szárazföldön nyomulni,és kardozni. A fõboss lezúzott, 2% HPja maradt. Csáklyázás nem sikerült,az lehet nincs is a demóban.
grebber
Hát erre énse jöttem rá meg az ellefék megcsáklyázára sem 😞

Mayorpapa
kardozni mikor lehet majd? le kell zúzni minden hajót? (úgy értem a demóban)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

grebber
Megtudtál csáklyázni másik hajót?

Az jó benne nem kell venni legénységet mert az ellenfelet ha lezuzod a vizben uszkûló emberkéket feltudod venni tágyakkal eggyütt mielõtt eltünnének illetve megennék õket a cápcák.

Botond
Egy 3 éve is gyengének számító konfigon mér menne maxon egy új játék? 3gigás p4en 2 giga ram és x800xt pe mellett minden fullon és pöpec. Pedig ez is erõsen közepes konfig. AHogy látom a játék már támogatja azt a számolásgyorsítókártyavmit is. Szerintem nagyon jó kis játék lesz ez.
grebber
Jó játéknak tünik csak hát szerintem a NASA gépe sem elég hozzá így hát nem is sokra jutottam lezuztam a kalozokat azt annyi is volt.

2500+,1GB ram, 6600GT minden Highon-on esélytelen mint az állat.
Shadow off minden medium még így is rettentõen akad. (1280x1204-be néztem mind2x TFT-m miatt)

Mindjárt megnézem mit mutat lowon.

Botond
Eszméletlen jó! Kalózok lementek,de a kapitány lenyomott, majd még gyakorlok.
grebber
grebber

grebber

Nekem gamestaroson van meg szal gondolom neked is, de nekem tökéletesen fut.

Aki átbasz, az basszon bét is!

Én imádam a tortugát,megisvan,de vlamiért nem hajlandó felmenni a gépemre.igaz pc gurus vagy ganestar-os cd-röl van meg.

Nem toltad a Tortuga: Pirates in the Newworld-del? Ennek az átalakítására lehet számítani. A helyszín maradt,( hogy a kérdésedre válaszoljak) ismét a karib tengeren kell fosztogatnunk.

Ez egy Karib-os játék??

grebber

Nekem tetszik a game és nem olyan rossz a grafikája, mint ahogyan ti azt felvázoltátok. Sok jó ötlet van benne és jól megcsinálták a csáklyázást is, egész jónak ígérkezik, legalábbis a videó alapján. Talán ez lesz az Ascaron nagy áttõrése.

grebber
Képek
És van fennt egy E3-as videó is!

"Over 400 square kilometers of sea levels with hidden treasures,
bonuses and secret bays"
Ez igazán jól hangzik!
Hát azért igazad van! de hát mit tehetnénk?<#nemtudom>