24
-
#24 te meg egy idiota vagy.
1, ez elo kep.
2, annyira sincs far cry4, mint ps3(meg senki sem lata mukodes kozben, csak ures dobozokat), foleg nem ps4. -
laliking #23 Kijött e már a ps3? és ha igen akkor mikor? Nagyon le vok maradva :( -
dez #22 PS4? Az az ismerős nagyon bennfenntes lehet. ;) -
#21 ismerős segítségével sikerült kijuttatnom egy PS4 screenshotot a készülő Far Cry 4-ből:
és ez állitolag in-game!!!!!! -
Malbeth #20 Hali! Nem bukás! Sőt szerintem xbox360 le foja nyomni a ps3-at! -
Illcsa #19 Már nemazér, de az nVidiában az N kicsi, és a v nagy! :P -
#18 Hogy hasonlóan reagáljak, mint egyik elvtársunk, sajnos nem csak 360-ból él :) -
MacrosTheBlack #17 A ps3-nak leáldozott. :D Már tákolják a ps4-et. :D -
troc #16 Szerintem szinte biztos, hogy a mobiltelókba szánt grafikus proceszzorokról van szó. -
#15 Az agyad ment csődbe ha ilyeneket állítasz öregem.:) -
#14 Viszont xboxlive ide vagy oda, Japánban a PS2-ből a mai napig 20-60X annyit adnak el mint x360-ból.
Szerintem ez több mint bukás! -
#13 Sajnos nemfog, nemcsak a ps-ből él... -
HunGreg #12 Hehe -
Godefroy #11 Nem lesz az a PS3 akkora durranás, szerintem a Sony csödbe fog menni.
-
#10 Csak hogy itt nem a Sony nyilatkozott, hanem az NVIDIA... Igy errol nem lehet beszelni. -
#9 Nagyon sokszor azok szoktak már az aktuális verzió megjelenése előtt a következő generációról beszélni, akiknek ez az épp megjelenés előtt álló terméke mérsékelten teljesít, s hogy a vásárlók ne forduljanak el tőle, már újabb ígéretekkel kell ott tartani őket.
Nem állítom, hogy ez jelen esetben is így van, de a gyanú felmerült... -
torjoz #8 Jó, hogy már továbblépett a még meg sem jelent PS3-on a Sony :D ! -
alejandri #7 Az Xboxlive nem ingyenes, ez nagy dolog hogy a sony ingyené teszi ezt a szolgátatás!!!!! persze csak net kell hozzá:) -
#6 Én meg sörben;) -
Caro #5 Én zsemlében szoktam mérni a dolgokat ;) -
Su0my #4 inkább 1mázsa trappista sajtot veszek ebből az etiópoknak! -
bgerison #3 Hogy ha kis hazánkban is elérhető lesz és még ingyenes is, akkor beruházok egyre. -
#2 Úgy tom a Sony szolgáltatása ingyenes lesz. -
Szefmester #1 és a netre mennyit kell majd fizetni? mert gondolom nem 56k-s modemmel megy majd.... és Mo-n sincs még "konnektor" net alanyi jogon... csak a patchakért ne kelljen fizetni.