841
Atlético Madrid Topic
-
#81 Két évvel hosszabbította meg szerződését Ariel Ibagaza, az Atletico Madrid argentin középpályása.
A 29 éves játékos 2003-ban érkezett a Mallorcától a spanyol fővárosba, és azóta a csapat egyik vezéregyénisége lett.
Carlos Bianchi, az Atletico volt edzője kevés lehetőséget adott az apró argentinnak, de mióta Pepe Murcia irányítja a piros-kékeket, azóta újra kulcsember.
-
#80 Az Atlético Madrid hivatalos ajánlatot tett
Amennyiben a Borussia Dortmund elfogadja a felkínált összeget, a középpályás Spanyolországba költözhet a nyáron.
"Már készen áll egy négy éves szerződéstervezet, a BVB-hez pedig kitűnő ajánlat érkezett." - mondta Pavel Paska, a játékos ügynöke.
A Dortmund most 10 millió eurót kasszírozhat a cseh válogatott Tomas Rosicky (fotó) elengedésével, akinek futó kontraktusa 2008-ig él jelenlegi kenyéradójánál. Olyan híresztelések is felröppentek már, hogy a németek elfogadták az Atlético Madrid által kínált pénzt, de a 34 pontjával pillanatnyilag a Bundesliga nyolcadik helyen álló vesztfáliai klub menedzsere szűkszavú nyilatkozatában tagadta a megállapodás tényét.
"Valóban tárgyaltunk, de az nem igaz, hogy megegyeztünk." - mondta az ügyről Michael Zorc. -
#79 a divatszurkolók nem is hiányoznak senkinek. -
#78 látom nem egy divatcsapat, a hsz számból :DD -
#77 Pepe Murcia: "Tovább kell lépnünk, és kegközelebbi Cadiz elleni meccsre kell összpontosítanunk.""Az első 20 percben mi voltunk a jobb csapat, de nem tudtunk gólt szerezni. A meccs 3 pontunkba került, de most tovább kell lépnünk, és a legközelebbi Cadiz elleni meccsre kell öszpontosítanunk." - nyilatkozta Pepe Murcia.
Az Atletico edzője ugyanakkor tisztázta: "Nem aggódok afelől, hogy a következő meccsen rosszul játszanánk. Ilyen meccsen eggyel kevesebb játékossal is nehéz, de kettővel, majd hárommal kevesebbel nagyon nehéz tartani a labdát, egyenlíteni szerettünk volna, hiába."
Amikor megkérdeztük Juande Ramos, a sevilla-i edző nyilatkozatáról, mely szerint az Atletico játékosai szerinte túl sok agresszív szabálytalankodást vétettek a ellenfél játékosok ellen, Murcia reakciója: "Hallottam a véleményét, de nem értek vele egyet. A futball egy fizikai játék, és a mérkőzés végén mindenki rossz tapasztalatokkal gazdagabban jött le a pályáról.
A cordoba-i edző nagy sportszerűségről tett tanúbizonyságot, amikor a mérkőzés bíráskodásáról kérdeztük. "Nem ítélkezek a bírók felett, és nem is fogom ezt most megtenni. Egy nagyon nagy iramú meccset láttam, Luccin elmondta nekem, hogy az első tizenegyesnél éppen lemaradt a labdáról, Antonio az ő részéről azt mondta, hogy ő fejjel akart tisztázni a kapu elől, de a kezét érte a labda."
Pepe Murcia tisztázta a mérkőzés után, hogy "A legjobb az lesz mindenkinek, ha lecsillapodunk, és húzunk egy vonalat az egész incidens után. Természetesen a játékosok dühösek, hiszen senki sem szeret veszíteni, főleg így nem. Azon csapatok között vagyunk, akik az Európai kupaszereplésért küzdenek, és nincs nagy különbség közöttünk. Az elkövetkezendő meccsekre kell gondolnunk, a következő a már említett Cadiz elleni meccs. Lépésről lépésre kell haladnunk, mindig csak a legközelebbi összecsapásra szabad gondolnunk. Mindig azt mondom, bárhol nyerünk vagy veszítünk."
[apro]© DJ Bee18
-
#76 Egy kis statisztika:
2005-06-os szezon, 2006. 03. 25. -
#75 Megúszta komoly büntetés nélkül a Sevilla elleni mérkőzést az Atlético Madrid csapata.
A játékvezetőnek a hetvenhetedik percben kellett félbeszakítania a találkozót, mikor különböző tárgyak repültek a játéktérre. A bíró az öltözőbe terelte a játékosokat, majd mikor a szurkolók nagy része már hazament, lejátsszatta a hátralévő negyed órát. Bár ne tette volna, ugyanis a botrány a pályán folytatódott, több játékos is a kiállítás sorsára jutott. Az Atlético Madrid egyelőre megúszta a pályabezárást, de egy esetleges hasonló botrány után néhány mérkőzést biztosan zárt kapuk mögött kell majd játszaniuk Fernando Torreséknek. Háromezer euróval így is szegényebb lett a klub, amely azért valószínűsíthetően nem veszélyezteti a klub költségvetését. -
#74 hát olcsón megúszták :)))
-
#73 összvissz 3000 € büntetést szabtak ki a tegnapi balhé miatt -
#72 a tegnapit hozni kellett volna, valóban
de nem vagyok dühös, 8 emberrel azért tényleg nehéz :)
de Leo Franco-nak hatalmas gratuláció jár.
majd jövőre. bár igazság szerint Rosicky-t nemtom miért akarják megvenni, dehát Cerezo tudja... -
#71 jah hogy Te csak szimpatizálsz a Atleticóval, akkor asszem értek már mindent :) -
#70 köfi -
#69 én szurkolóként igazi Realos vagyok, csak nekem szimpatikus ez a csapat, és figyelemmel kísérem őket, és szeretném, ha minél jobban szerepelnének -
Grusi #68 Ez az új legjobb érv, grats :) -
#67 ha tegnap nyertek volna, 5.-ek lennének, mert jobb a gólkülönbségük a Celta, Villareal, és a Sevilla gólkülönbségénél -
#66 ha hoznák a könnyebb csapatok elleni meccseket, simán meglenne az UEFA kupa helyezés, a BL sztem már elúszott... -
#65 Ugye így néz ki a táblázat:
1 Barcelona 67
2 Osasuna 55
3 Real Madrid 54
4 Valencia 53
5 Sevilla 48
6 Deportivo 46
7 Villarreal 45
8 Celta 45
9 Atlético de Madrid 42
10 Zaragoza 40
11 Getafe C.F 37
12 Racing Santander 32
13 Mallorca 31
14 Espanyol 31
15 Athletic Bilbao 30
16 Betis 30
- Alavés 30
18 Real Sociedad 28
19 Cádiz 26
20 Málaga 22
-
#64 ez alapján nagy esély van előrébb lépni a tabellán, mert csak az utolsó három tűnik igazán kemény ellenfélnek -
#63 határozottan teccik. -
#62 Az elkövetkezendő meccsek:
-
#61 jó ez az érv, tetszik :DDDDDDDdddddddddd
igazábol szvsz egy csapat iránti rajongáshoz azért vmi mértékben azonosulni IS kell a csapat hagyományaihoz...tudom hülyeség de mindenhol ez van :P -
Monoton #60 :DDDDDDDDD -
Grusi #59 De miért nem az? Jópár emberrel beszélgettem már erről, és a legütősebb érv, amit fel tudtak hozni, az az volt, hogy "hát mert az utésok mind faszok, bazdmeg". :D -
#58 ütős keret ez, nem is értem az őszi gyengélkedést. -
#57 [b]2005/2006-os játékoskeret:
Kapusok:
Védők:
Középpályások:
Csatárok:
-
#56 azt megköszönném :) -
#55 ha vársz estig, összedobok egy ütőset -
#54 Még egy bannert össze kéne dobni... -
#53 szerinted baromság szerintem NEM....ennyi -
#52 Sok üveg, három kiállítás
A forduló találkozói közül valószínűleg az Atlético Madrid-Sevilla összecsapásnak lesz a legnagyobb visszhangja. A meccs ugyanis a vendégcsapat, a Sevilla 1:0-ás vezetésénél a hetvenhetedik percben félbeszakadt, miután a madridi közönség soraiból üvegeket dobáltak a játéktérre. Angel Ayza Gomez bíró számára akkor telt be a pohár, amikor egy whiskys üveg valósággal az orra előtt landolt. Az indulatokat az váltotta ki, hogy a vendégek vezető gólja előtt nem sokkal leküldte a pályáról Peter Luccint, a madridi csapat középpályását, és hogy a sevillaiak gólja előtt a partjelző lest jelzett, de felülbírálta döntését, és hozzá hasonlóan tett a játékvezető is.
Közben - saját bevallása szerint - "whiskys találat" érte Andres Salopot, a vendégcsapat kapusát is, a Diario Sevilla címlapja ugyanakor arról tanúskodik, hogy egy teli sörös dobozzal hajították meg. Ezt követően a bíró lefújta a mérkőzést, és mindkét csapatot leküldte a pályáról.
Nézők nélküli folytatás
A nézősereg nagy része már el is hagyta a stadiont, amikor a játékvezető több mint negyven perces szünet után mégis a folytatás mellett döntött. A hátra lévő nem egészen tizennégy perc már valósággal üres lelátók előtt zajlott, de botrányból ennek ellenére nem volt hiány. Mindezt az Atlético Madrid bánta, ugyanis, további két játékosa jutott a kiállítás sorsára. A madridiak így nyolc játékossal fejezték be a mérkőzést, amely a végére igazi bohózattá vált.
A meccs így a botrányok miatt "két napig" tartott, hiszen csütörtökön késő este kezdődött, de csak pénteken ért véget. A Sevilla győzelmével feljött a spanyol bajnokság ötödik helyére.
-
#51 ez elég..... -
#50 [b][nagy]Begyűjtött trófeák:
-
Monoton #49 Nos akkor khm.... -
#48 A Stadion:
A Vicente Calderon Stadiont 1966 október 2-án adták át 'Estadio Manzanares' néven. A stadion eredeti nevét a Manzanares folyóról kapta, amelynek a partjára épült. A stadion nevét a klub történetének egyik legnagyobb elnökének, Vicente Calderón tiszteletére nevezték át. 2003-ban a létesítmény több változtatás elvégzése után megkapta az 5 csillagos minősítést az UEFA-tól, ez az elismerés Európa legjobb stadionjai közé emeli a Vicente Calderónt. Ezen minősítés birtokában a stadionban rendezhetnek Bajnokok Ligája és UEFA Kupa mérkőzéseket.
Nyitómérkőzés:
1966. október 2. Atletico Madrid v Valencia FC. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. A gólszerők: Louis Aragonés (Atletico), és Paquito (Valencia).
Eredeti név:
Manzanares Stadion
Jelenlegi név:
Vicente Calderón
Eredeti maximális nézőszám:
62.000
Jelenlegi nézőszám:
54.851 (mind ülőhely)
Pálya mérete
105x70 méter. A pálya szélétől a nézők kb. 7 méterre ülnek.
[b]Képek:
.
.
.
.
.
.
. -
Grusi #47 a "mindkettő" szó helyett természetesen az adott helyzetnek megfelelő mardidi gárda helyettesítendő be, köszönöm. -
Grusi #46 És akkor már neki is kéne gyűlölnie mindkettőt? Akkora egy baromság ez a "kedvenc csapatom riválisát nekemis utálnom kell". Azért utálja a Realt, mert szereti az Atleticot? Azert utaljam a Lokit, mert birom a Fradit? Valaki mondja már el, hogy miért... -
#45 GYŰLÖLET van a 2 madridi csapat között.....de mind
-
Monoton #44 uhhh bazz télleg sorry! de mán késő! -
#43 azt a h betűt szerkeszd ki onnan, ez nem a bilbao -
Monoton #42 a hír miszerint Torres megy a Newcastle be mekkora kamu?