841
Atlético Madrid Topic
-
#121 VB2006: Mateja Kezsman nyílt levele Egy, a szerb sajtóban leközölt nyílt levélben kért bocsánatot kiállításáért Mateja Kezsman (képünkön). A németországi labdarúgó- világbajnokságon szereplő, már a második fordulót követően biztos búcsúzó szerb és montenegrói együttes támadóját az Argentína ellen összecsapás 65 percében állították ki.
A szerbek akkor már 3-0-s hátrányban voltak, a vége kiütéses, 6-0-s dél-amerikai siker lett. Az Atlético Madridban légióskodó, 27 éves klasszis a félpályánál oldalról, páros lábbal csúszott be Javier Mascheranónak. A mozdulat Roberto Rosetti játékvezetőnél azonnal piros lapot ért.
Bár az argentin játékos szerencsére nem sérült meg, a mozdulat mindenképpen alattomos volt: centinken múlt, hogy nem ellenfele lábát találta telibe a szerb futballista.
Kezsma n a Danas című napilapban megjelent írásban mentegette magát és meg sem próbált magyarázatot találni a magyarázhatatlanra. „Elnézést kell kérnem és bár túl szigorúnak tartom az azonnali piros lapot, a tettemért vállalnom kell a felelősséget. Sokkos állapotban vagyok még mindig, nem tudom, a történteket követően mit is tudnék mondani.”
Kezsmannak nem ez az első emlékezetes kiállítása a válogatottban, hat évvel ezelőtt, a 2000-s Európa-bajnokságon a norvégok ellen 1-0-ra megnyert találkozón a 87. percben állt be csereként Mijatovics helyett, majd ugyanabban a percben ki is állították, egy hasonlóan durva becsúszásért. -
#120 ezzel nagyot dobtak a csapaton , jövőre kár hogy nem indulnak az UEFA-ban -
#119 Agüero vs River Plate
http://www.youtube.com/watch?v=kxb8l0vzsPE&search=Sergio%20Aguero%20 -
#118 nah látom már télyleg hivatalos a hír :(((( -
#117 ezzel be is telt a harmadik nemeu-s hely -
#116 Akkor biztos elmegy torres -
#115 szinte biztos
egész Európa akarta a Juvetól a Realig hát nem tudom hogy jól döntött e
mindenesetre az Atleticonál hatalmas sztárrá válhat -
#114 nem tudom...én nso fórumon találtam...de ott több helyen is...nem tudok spanyolul, tehát felőlem lehet kacsa is...az sem derül ki számomra...:DDDDDDDD -
Zséé #113 ja mondjuk az Atletico már Rosickyt is leigazolta párszor mégsincs ott :) -
#112 Olasz csapatok is hajtanak Sergio Agüerora, és olasz szájtokon még nem látom a hírt -
Zséé #111 pff mipénzér? -
#110 hát ez a topik eléggé elsüllyedt...de feldobom egy hírrel...elég nagy dobás ha igaz...nem tudok spanyolul, találtam a magyar komment mellett...
Az Atletico Madrid 8 évre leigazolta Sergio Agüerot 23 millió euróért -
Monoton #109 sajnálatos :( -
#108 megint csak egy x az Espanyol ellen... Már 7 pontra az Uefa... -
#107 na az UEFA kupa remények elszálltak... -
#106 -
#105 -
#104 -
#103 -
#102 -
#101 -
#100 -
#99 fú ez karaj -
#98 -
#97 -
#96 Az Atletico Madrid két fontos pontot hullajtott el
Az Atletico Madrid csupán döntetlenre volt képes a Cadiz otthonában. Meteja Kezman góljával szerezte meg a vezetést az Atletico és a Cadiz a második félidő közepén egy tizenegyesből egyenlített.
A középkezdést követően mindkét csapat küzdött, hogy helyzetet alakítson ki, ez az Atleticonak sikerült elsőként. Ibagaza hajszálpontos passzát követően Kezman egy az egyben vezethette rá a labdát a hazaiak kapusára. A szerb csatár elvitte a kapus mellett a labdát, mielőtt az üres kapuba jutatta volna azt. 1-0-ra vezetnek a vendégek!
Nem sokkal ezután Petrov duplázhatta volna meg az előnyt, de hatalmas 30 méteres lövése a felsőlécen csattant.
Félidőben: Cadiz 0 - 1 Atletico Madrid
A második félidőben az Atletico ijesztgette a hazaiak kapusát, Kezman és Torres is gólt szerezhetett volna, de a 68. percben a Cadiz büntetőhöz jutott, és így esélyt kapott az egyenlítéshez. Galletti szabálytalankodott a 16-oson belülre törő Cadiz játékossal szemben, és a bíró a tizenegyes pontra mutatott. Leo Franco eltalálta az irányt, de nem tudta megismételni a csütörtök esti bravúrt, amikor az argentín válogatott játékos két büntetőt is védett.
A pirosfehérek közel kerültek ahhoz, hogy begyűjtsék a 3 pontot, de Torres lövését a cadiz-i kapus, Limia szépen védte.
A vége:
CÁDIZ, 1 (Lobos, bünt.); ATLÉTICO DE MADRID, 1 (Kezman).
Cádiz: Limia; Varela, Paz, De Quintana, Raúl López; Fleurquín, Bezares, Fernando Morán, Jonathan Sesma; Lobos és Medina (Enrique, 78’).
Atlético de Madrid: Leo Franco; Velasco, Pablo Ibáñez, García Calvo, Antonio López; Colsa, Ibagaza (Gabi, 84’), Galletti, Petrov (Molinero, 87’); Fernando Torres és Kezman.
Bíró: Pérez Lasa. Sárgalapot kapott Bezares (79’); és az Atletico játékosok García Calvo (51’), Velasco (61’) és Galletti (67’).
Ramón de Carranza Stadion. Nézőszám: 19.000.
[apro]© DJ Bee18 -
#95 nem igaz, ezzekkel a 11-esekkel nincs szerencséjük... kellett volna a 3 pont -
#94 fájt az a tizi -
Monoton #93 Cadiz [1 - 1] Atletico Madrid
-
#92 a Celta 2-0-ra vezet a 70. percben, csak a 7. helyre jöhetünk föl -
Monoton #91 én ugytudom sérült! -
#90 newcastle-ben van. A múlkori FA kupa meccsen, mintha azt mondták volna, hogy az edzőnél valamiért ,,kegyvesztett" lett. Marha jó, akkor már inkább a Deporban maradt volna, mert így még a VB-nek is biztos annyi. Nyáron sztem biztos eligazol... -
#89 énmeg sokminenkire kíváncsi lennék bugyi nélkül...
egyébként luque-val mivan? ő is jó játékos -
Monoton #88 én is ugy gondolom hogy marad már csak azért is mert szeretne nyerni vmilyen europai kupát a madriddal!
de azért kiváncsi lennék az Owen, Torres kettősre!! -
#87 Torres marad, bárkivel fogadok, de minimum tét 5k -
Monoton #86 nocsak nocsak a Betis magára talált!? -
#85 ha ma kikap a Celta, az Atletico meg nyer, akkor már hatodikok lesznek :), mert tegnap a Villarealt is megverte a Betis -
Monoton #84 erre most nem tom mit mondjak mert a én angliában a newcastle nek is szurkolok és sztem az Owen, Torres párosítás verne mindent! ::DDD -
#83 szerintem is, remélem Torres meg maradni fog -
Monoton #82 Ő nagyon jó vétel lenne a csapat számára!