841
Atlético Madrid Topic
-
SeLFisCH #161 Tegnap néztem egy filmet , Torrente a címe , kibaszott nagy nézzétek meg. Magnányomozó csaávó , nagy Atletico fan , qrva jó film. És a kutyája franco :DS:DAS:DAS:DAS:DAS:DAS:ADS:ADS:DS:DS -
a zsírkereskedő #160 hát akkor 4-3-2-1ben nyomjuk mert maxi is inkább az -
#159 Agüero inkább támadó középpályás -
a zsírkereskedő #158 jah ha utálsz valakit azon nem lehet változtatni:D
én is alig vártam h ibra menjen a juvéból...azelőtt meg trezeguet nem bírtam de ma már semmi bajom vele
az is tény h sp-ban az atlético csak a 4ik csapat a bukmékereknél:D
de ők nem tudnak beleszólni a végeredménybe hacsak nem bundáznak
szóval egy jó agüero torres kettős elől
maxi petrov maniche galletti-kpálya
pernía pablo perea seitaridis
leo franco
én nagyjából ezt a kezdőt játszatnám persze rotálnám őket folyamatosan -
#157 nálam ez:
_________Mista____Torres
Petrov_________________________Maxi
________Luccin____Maniche
Antonio Lopez_Perea_Pablo_Seitaridis
Leo Franco
Maxi és Galleti egyelőre sérült :c -
#156 odabaszós keret..szómiszó -
#155 azthiszem ezt a keretet már véglegesnek tekinthetjük
Leo Franco
Cuellar
Zé Castro
Pernía
Seitaridis
Pablo
Perea
Antonio Lopez
Miguel
Costinha
Maxi
Jurado
Petrov
Valera
Gabi
Luccin
Galletti
Maniche
Agüero
Mista
Torres -
#154 #153 -
#153 nem a nemzetiséggel van bajom
hanem konkrétan Seitaridis-szel, Costinha-val és FŐLEG Maniche-al, akit gyűlölök
azelőtt hogy megvették Perníát minden játékos full szimpatikus volt, nem tetszik ez a változás :C -
#152 amit te mondasz, az annyiból megállja a helyét, hogy amikor kifutnak a gyepre a játékosok akkor csakis a győzelemnek kell lebegnie a szemük előtt
de reálisan, bukméker szemmel nézve a dolgokat, a Real Madrid-Barcelona-Valencia trió verhetetlen -
a zsírkereskedő #151 -
#150 Én nem fan, csak érdeklődő vagyok :) Szimpatikus csapat. -
#149 látom sok Atletico fan lett hítelen :) -
#148 Görögöket utálod?!Ez rossz üzenet volt :D
#147: Barca,Atl Madrid, mert a real a bl közelébe sem teszi a lábát ;) -
#147 jó kis csapat lesz reméljük, el tudnék képzelni bajnokság végén egy Real Madrid, Atletico Madrid sorrendet a tabella első két helyén :DDD -
#146 Na beindult a topic? :) -
a zsírkereskedő #145 én azt nem értem miért csak mindenki a 4ik helyben gondolkozik?:D
nem mondom h mi vagyunk az esélyesek de mindennek a megnyerésére kell törekedni! ez hajtja a világot
szóval ilyen kerettel akár bajnokok is lehetünk... a kupában meg minden megtörténhet szóval tessék bajnoki álmokat dédelgetni
kiegyensúlyozott védelemünk középpályánk és csatársorunk van a padra is minőségi játékosok fognak ülni, nem beszélve arról h javier aguirre nagyon jó edző
-
a zsírkereskedő #144 a barca katalán és ha lespanyolozod megsérted az öntudatukat...:)ha nem is minden katalán problémázik ezen akkor is minden második...
mikor voltam ott nagyon rámentek erre a pici hibára bár akkkor még nem volt a barca bajnok(2003)
az h meg milyen nemzetiségüek vannak az tök mindegy csak menjen a csapatnak...
most azért maniche pluszban jött szóval nem kell félteni minket:) -
#143 dj bee,h vagy te itt házigazda,ha nincs meg az 500 hsz? :) -
#142 utálom a görögöket meg a portugálokat, de ha ők kellenek a 4. helyhez, ám legyen :) -
#141 honlap
profi, bár nem túl tartalmas -
#140 A legjobb madridi az tuti, de csak a második legjobb spanyol ;]
az is jó ám :P
Nekem innen Torres,Seitaridis(mert görög :)), Maxi és Kezman(volt) szimpatikusak...Többi sem rossz ám :) Petrov,Gabi,Leo Franco, stb... -
a zsírkereskedő #139
na szóval ez a legjobb madridi csapat és most végre nagyon ütős gárdánk lesz! -
Oszi #138 Manichet is leigazolták.Már csak orvosi vizsgálatok vannak hátra! -
Oszi #137 Szerintem is 1 nagyon szimpatikus csapat,odaérhetnek a bl selejtezős helyre és szerintem az uefa kupa biztosan meglesz. -
SeLFisCH #136 számomra európa legszimpatikusabb csapata , mind játékban és játékospolitikában
+fav -
#135 Hát igen, nehogy úgy járjatok mint a Villareal... -
#134 Az sztem szinte reménytelen. De a bajnokság sokkal-sokkal fontosabb. -
#133 Szeretném azt hinni, hogy úgy sikerül ez a szezon, hogy sem a vezetőség, sem a játékos nem fog a váláson gondolkodni.
Most nyáron úgysem engedik el sztem, már nem lehet pótolni. Ígyis kevés a támadó. -
#132 Kupasikerrel karöltve? :) -
#131 Lehet hogy őt nem lehet megfizetni hogy elmenjen a milánba de a vezetőségnek megvan az elképzelése a vételi összegről, gondolom én. -
#130 hétvégén válogatott meccsek.
3 argentín és 4 spanyol játékos kapott behívót.
Leo Franco, Maxi Rodriguez, Sergio Agüero illetve Pablo, Pernia, Antonio Lopez, Torres.
Azért ezek nem gyenge nevek. Egy 4. helyet el tudnék képzelni szezon végén -
#129 komoly összegeket mernék feltenni rá hogy Torres marad -
#128 hát... még van 2 nap és ha még nem fogyott el Berluskóni kenőpénze és nem sikerül még1 csatár igazolniuk én félteném. Robinhoért is 25 milkát ajánlottak be. -
#127 -
#126 bár még "csak" 29-e van, ettől asszem nem kell tartani :) -
#125 Az Atletico elnöke tart Torres elvesztésétől
Az Atletico Madrid vezetősége nagyon nehéz küzdelem elé néznek, hiszen Fernando Torrest több európai elitcsapat is leigazolná. A Matracosok vezetője viszont szeretné jövőre is soraiban tudni Torrest.
Közismert tény, hogy a világbajnokságon eddig három gólt szerző spanyol támadót a Manchester United, az AC Milan és az Arsenal is szerződtetné. Enrique Cerezo klubelnök viszont a következőket nyilatkozta az Atletico hivatalos weboldalán: "Torres kiemelkedő játékos, és mindemellett fantasztikus ember. Szeretnénk őt megtartani, és ha Isten is úgy akarja, akkor jövőre is nálunk fog játszani. Már négy éve minden nyáron nagy csatákat vívunk, hogy Fernando a mi csapatunkban maradjon, de tudjuk, hogy egyszer úgyis eligazol majd." -
#124 ugyanez képekben:
(sorrendben)
-
#123 régen volt frissítés, úgyhogy összefoglalnám az eddigi igazolásokat:
Sergio Agüero, Jurkasz Szeitaridisz, és két portugál, Costinha és Ze Castro.
Szépen belehúztak , jónak tűnik, két fiatal, és két tapasztaltabb játékos -
#122 Borowski az új kiszemelt? Spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó- bajnokságban legutóbb 10. helyen végző Atlético Madrid érdeklődését felkeltette Tim Borowski, a németországi világbajnokságon szereplő német válogatott középpályása. A Werder Bremen játékosa ugyancsak meglepődött a hír hallatán, mondván: még menedzsere sem értesítette őt a spanyol klub megkereséséről.
„Ez aztán a meglepetés! A közelmúltban már hallottam a menedzseremtől, hogy spanyol klubok érdeklődnek utánam, és arról is győzködött, hogy ne a Werderben folytassam a pályafutásomat, de szerintem a környezetváltozás ebben a pillanatban most még nem időszerű.”
Borowski megtisztelőnek érzi a madridiak megkeresését, mint mondta: „Sok dolog szólhat az Atlético mellett. Spanyolország egyik legjobb csapatáról van szó, ez vitathatatlan, soraiban egy Torresszel és egy Kezsmannal.”
Az Atlético igencsak belehúzott már az átigazolásokba, hiszen Argentínából leigazolták az Indepente 17 éves, ifi-világbajnok tehetségét, Sergio Agüerót, aki még Diego Maradona is szívesen látott volna a dél-amerikaiak vb- csapatában.
Tovább megszerezték a 23 éves, portugál utánpótlás- válogatott védőt, Ze Castrót, valamint a görög válogatott hátvédjét, Jurkasz Szeitaridiszt és az ugyancsak portugál középpályást, Costinhát.
A kispadon is váltás történt: a nyártól az Osasunát a bajnoki 4. hellyel BL-be vezető mexikói Javier Aguirre lesz a csapat szakmai munkájának elsőszámú irányítója.