841
Atlético Madrid Topic
  • SeLFisCH
    Tegnap néztem egy filmet , Torrente a címe , kibaszott nagy nézzétek meg. Magnányomozó csaávó , nagy Atletico fan , qrva jó film. És a kutyája franco :DS:DAS:DAS:DAS:DAS:DAS:ADS:ADS:DS:DS
  • a zsírkereskedő
    hát akkor 4-3-2-1ben nyomjuk mert maxi is inkább az
  • fernando torres
    Agüero inkább támadó középpályás
  • a zsírkereskedő
    jah ha utálsz valakit azon nem lehet változtatni:D
    én is alig vártam h ibra menjen a juvéból...azelőtt meg trezeguet nem bírtam de ma már semmi bajom vele
    az is tény h sp-ban az atlético csak a 4ik csapat a bukmékereknél:D
    de ők nem tudnak beleszólni a végeredménybe hacsak nem bundáznak
    szóval egy jó agüero torres kettős elől
    maxi petrov maniche galletti-kpálya
    pernía pablo perea seitaridis
    leo franco
    én nagyjából ezt a kezdőt játszatnám persze rotálnám őket folyamatosan
  • franc0
    nálam ez:

_________Mista____Torres
    Petrov_________________________Maxi
    ________Luccin____Maniche
    Antonio Lopez_Perea_Pablo_Seitaridis
    Leo Franco

Maxi és Galleti egyelőre sérült :c
  • fernando torres
    odabaszós keret..szómiszó
  • franc0
    azthiszem ezt a keretet már véglegesnek tekinthetjük

Leo Franco
    Cuellar

Zé Castro
    Pernía
    Seitaridis
    Pablo
    Perea
    Antonio Lopez

Miguel
    Costinha
    Maxi
    Jurado
    Petrov
    Valera
    Gabi
    Luccin
    Galletti
    Maniche

Agüero
    Mista
    Torres
  • franc0
  • franc0
    nem a nemzetiséggel van bajom

hanem konkrétan Seitaridis-szel, Costinha-val és FŐLEG Maniche-al, akit gyűlölök

azelőtt hogy megvették Perníát minden játékos full szimpatikus volt, nem tetszik ez a változás :C
  • franc0
    amit te mondasz, az annyiból megállja a helyét, hogy amikor kifutnak a gyepre a játékosok akkor csakis a győzelemnek kell lebegnie a szemük előtt

de reálisan, bukméker szemmel nézve a dolgokat, a Real Madrid-Barcelona-Valencia trió verhetetlen
  • a zsírkereskedő
  • Hegeace
    Én nem fan, csak érdeklődő vagyok :) Szimpatikus csapat.
  • gabber_saviola
    látom sok Atletico fan lett hítelen :)
  • GTheo
    Görögöket utálod?!Ez rossz üzenet volt :D
    #147: Barca,Atl Madrid, mert a real a bl közelébe sem teszi a lábát ;)
  • DJ Bee18
    jó kis csapat lesz reméljük, el tudnék képzelni bajnokság végén egy Real Madrid, Atletico Madrid sorrendet a tabella első két helyén :DDD
  • DJ Bee18
    Na beindult a topic? :)
  • a zsírkereskedő
    én azt nem értem miért csak mindenki a 4ik helyben gondolkozik?:D
    nem mondom h mi vagyunk az esélyesek de mindennek a megnyerésére kell törekedni! ez hajtja a világot
    szóval ilyen kerettel akár bajnokok is lehetünk... a kupában meg minden megtörténhet szóval tessék bajnoki álmokat dédelgetni
    kiegyensúlyozott védelemünk középpályánk és csatársorunk van a padra is minőségi játékosok fognak ülni, nem beszélve arról h javier aguirre nagyon jó edző
  • a zsírkereskedő
    a barca katalán és ha lespanyolozod megsérted az öntudatukat...:)ha nem is minden katalán problémázik ezen akkor is minden második...
    mikor voltam ott nagyon rámentek erre a pici hibára bár akkkor még nem volt a barca bajnok(2003)
    az h meg milyen nemzetiségüek vannak az tök mindegy csak menjen a csapatnak...
    most azért maniche pluszban jött szóval nem kell félteni minket:)
  • hunbasser
    dj bee,h vagy te itt házigazda,ha nincs meg az 500 hsz? :)
  • franc0
    utálom a görögöket meg a portugálokat, de ha ők kellenek a 4. helyhez, ám legyen :)
  • franc0
    honlap

profi, bár nem túl tartalmas
  • GTheo
    A legjobb madridi az tuti, de csak a második legjobb spanyol ;]
    az is jó ám :P
    Nekem innen Torres,Seitaridis(mert görög :)), Maxi és Kezman(volt) szimpatikusak...Többi sem rossz ám :) Petrov,Gabi,Leo Franco, stb...
  • a zsírkereskedő

na szóval ez a legjobb madridi csapat és most végre nagyon ütős gárdánk lesz!
  • Oszi
    Manichet is leigazolták.Már csak orvosi vizsgálatok vannak hátra!
  • Oszi
    Szerintem is 1 nagyon szimpatikus csapat,odaérhetnek a bl selejtezős helyre és szerintem az uefa kupa biztosan meglesz.
  • SeLFisCH
    számomra európa legszimpatikusabb csapata , mind játékban és játékospolitikában

+fav
  • Hegeace
    Hát igen, nehogy úgy járjatok mint a Villareal...
  • franc0
    Az sztem szinte reménytelen. De a bajnokság sokkal-sokkal fontosabb.
  • franc0
    Szeretném azt hinni, hogy úgy sikerül ez a szezon, hogy sem a vezetőség, sem a játékos nem fog a váláson gondolkodni.

Most nyáron úgysem engedik el sztem, már nem lehet pótolni. Ígyis kevés a támadó.
  • Hegeace
    Kupasikerrel karöltve? :)
  • Hegeace
    Lehet hogy őt nem lehet megfizetni hogy elmenjen a milánba de a vezetőségnek megvan az elképzelése a vételi összegről, gondolom én.
  • franc0
    hétvégén válogatott meccsek.
    3 argentín és 4 spanyol játékos kapott behívót.
    Leo Franco, Maxi Rodriguez, Sergio Agüero illetve Pablo, Pernia, Antonio Lopez, Torres.

Azért ezek nem gyenge nevek. Egy 4. helyet el tudnék képzelni szezon végén
  • franc0
    komoly összegeket mernék feltenni rá hogy Torres marad
  • Hegeace
    hát... még van 2 nap és ha még nem fogyott el Berluskóni kenőpénze és nem sikerül még1 csatár igazolniuk én félteném. Robinhoért is 25 milkát ajánlottak be.
  • franc0
  • franc0
    bár még "csak" 29-e van, ettől asszem nem kell tartani :)
  • fernando torres
    Az Atletico elnöke tart Torres elvesztésétől

Az Atletico Madrid vezetősége nagyon nehéz küzdelem elé néznek, hiszen Fernando Torrest több európai elitcsapat is leigazolná. A Matracosok vezetője viszont szeretné jövőre is soraiban tudni Torrest.
    Közismert tény, hogy a világbajnokságon eddig három gólt szerző spanyol támadót a Manchester United, az AC Milan és az Arsenal is szerződtetné. Enrique Cerezo klubelnök viszont a következőket nyilatkozta az Atletico hivatalos weboldalán: "Torres kiemelkedő játékos, és mindemellett fantasztikus ember. Szeretnénk őt megtartani, és ha Isten is úgy akarja, akkor jövőre is nálunk fog játszani. Már négy éve minden nyáron nagy csatákat vívunk, hogy Fernando a mi csapatunkban maradjon, de tudjuk, hogy egyszer úgyis eligazol majd."
  • DJ Bee18
    ugyanez képekben:
    (sorrendben)

• DJ Bee18
    régen volt frissítés, úgyhogy összefoglalnám az eddigi igazolásokat:
    Sergio Agüero, Jurkasz Szeitaridisz, és két portugál, Costinha és Ze Castro.

Szépen belehúztak , jónak tűnik, két fiatal, és két tapasztaltabb játékos
  • DJ Bee18
    Borowski az új kiszemelt? Spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó- bajnokságban legutóbb 10. helyen végző Atlético Madrid érdeklődését felkeltette Tim Borowski, a németországi világbajnokságon szereplő német válogatott középpályása. A Werder Bremen játékosa ugyancsak meglepődött a hír hallatán, mondván: még menedzsere sem értesítette őt a spanyol klub megkereséséről.

„Ez aztán a meglepetés! A közelmúltban már hallottam a menedzseremtől, hogy spanyol klubok érdeklődnek utánam, és arról is győzködött, hogy ne a Werderben folytassam a pályafutásomat, de szerintem a környezetváltozás ebben a pillanatban most még nem időszerű.”

Borowski megtisztelőnek érzi a madridiak megkeresését, mint mondta: „Sok dolog szólhat az Atlético mellett. Spanyolország egyik legjobb csapatáról van szó, ez vitathatatlan, soraiban egy Torresszel és egy Kezsmannal.”

Az Atlético igencsak belehúzott már az átigazolásokba, hiszen Argentínából leigazolták az Indepente 17 éves, ifi-világbajnok tehetségét, Sergio Agüerót, aki még Diego Maradona is szívesen látott volna a dél-amerikaiak vb- csapatában.

Tovább megszerezték a 23 éves, portugál utánpótlás- válogatott védőt, Ze Castrót, valamint a görög válogatott hátvédjét, Jurkasz Szeitaridiszt és az ugyancsak portugál középpályást, Costinhát.

A kispadon is váltás történt: a nyártól az Osasunát a bajnoki 4. hellyel BL-be vezető mexikói Javier Aguirre lesz a csapat szakmai munkájának elsőszámú irányítója.