Atlético de Madrid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
😊)
Galletti tizije azért necces volt 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Barca-Racing meccset adták , aztán onna ntudtam csak állást :S Semmi stream nem volt ...
[ 1 óra és megvan nyelvvizsgaeredményem , drukkoljatok ]
Heló szia remélem hogy vagy
Hát ezaz, te hol nézted?
Köszönöm DJBee-nek hogy folyamatosan frissíti a bannert. Így tényleg van értelme is 😊
Aguirre kezdõjével teljesen elégedett vagyok, én is így küldeném fel õket.
Az, hogy Fernando Torres nélkül nyertünk 4-1-re idegenben, nagyon bíztató.
Akárcsak a mutatott játék. A hétközben gyakorolt elemeket nagyon jól adták vissza a játékosok.
De ami felháborít: van 3 (három!!!) sportcsatorna, és egyik sem adta élõben ezt a meccset...
Pedig régebben S1-en ez a derbi kiemelt meccs volt.
Sevilla - Betis -t adták legalább?
Felhívnám a figyelmet Petrov-ra, iszonyat gólerõs mostanában.
Athletic Bilbao: Aranzubia; Iraola, Luis Prieto, Sarriegi, Amorebieta (Garmendia, 71); Murillo, Tiko (Javi Martínez, 78), Gabilondo, Yeste; Urzaiz (Llorente, 57) and Aduriz.
Atletico Madrid: Leo Franco; Seitaridis, Pablo, Perea, Antonio López; Luccin (Gabi, 71), Costinha, Maxi (Galletti, 76), Petrov; Agüero and Mista (Maniche, 61).
Referee: Pérez Burrull (Colegio Cántabro). Showed yellows to Atletico players Perea (33) and Petrov (71); and to Bilbao players Amorebieta (60) and Sarriegi (70).
GOALS
0-1 (17). Maxi
0-2 (36). Petrov
0-3 (64). Agüero
1-3 (85´). Javi Martínez.
1-4 (94´). Galletti,
Stadium: Estadio San Mamés. Around 35.000 spectators.
violence can be used for good - JUSTICE
18' M. Rodriguez
36' M. Petrov
64' S. Agüero
86' J. Martinez
90' L. Galletti
legközelebbi fordulóban talán jobbak leszünk
nagy kár mert a másodikban voltunk jók, és akkor játszott Agüero is
mondjuk a Valenciának sem volt sok helyzete õk inkább kontráztak,többet birtokolta akkor az Atletico a labdát
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mondanom sem kell, megint nem látom :c
De ha elolvasom a meccskommenteket, Agüero egymaga megfordíthatta volna a meccset...
Senki sem nézte?
Heló szia remélem hogy vagy
- Pablo szavai ellenére hamar vezetést szerzett a Valencia
- Torres a piros miatt valószínûleg 1 meccs eltiltást kap
- Bár a meccset nem láttam, azt olvastam jobbak voltunk
Pozitívum:
- Pablo a kisebb sérülés ellenére jó formában volt
- Agüero bemutatkozása jól sikerült
Atletico Madrid: Leo Franco; Valera (Maxi, 69), Pablo, Perea, Antonio López; Luccin, Costinha, Jurado (Galletti, 46), Petrov; Mista (Agüero, 46) and Fernando Torres.
Cards
Yellow: Costinha (59), Fernando Torres (75 y 76, sent off)
Valencia: Cañizares: Miguel, Ayala, Albiol, Moretti; Marchena, Edú, Angulo, Vicente, (Gavilán, 81); Silva (Regueiro, 66) and Villa (Jorge López, 88).
Cards
Yellow: Miguel (40), Albiol (55) and Cañizares (72).
Red: Moretti (65)
Referee: Medina Cantalejo (Colegio Andaluz).
GOALS
0-1 (6). Villa
Stadium: Estadio Vicente Calderón.
Pablo Ibáñez: ,,A Valencia ellen nehéz gólt lõni"
Az Atletico Madrid új stádiumban van. A stadion épülete jelentõs átalakításon ment keresztül. Újitáson mentek keresztül az öltözõk, folyosók és a sajtószoba. Pablo Ibáñez volt az elsõ piros-fehér játékos, aki feltûnt az új sajtószobában. A középsõ védõ, beszélt a kondíciójáról a Valencia elleni meccs elõtt, és kommentálta, hogy ,,A többiekkel együtt dolgoztam és reményeim szerint 100%-os leszek, bár ha nem leszek elég jó, átadom a helyem egyik csapattársamnak a csapat érdekében."
A piros-fehér nem aggódik a szurkolók egy részének fogadtatásától. ,,Nem aggódok. Beszéltem nekik akkor errõl, és mindent tisztáztam. Lehetnek szurkolók, akik nem felejtettek el, és ha kifütyülnek azt hiszem nem fog kihatni a csapat teljesítményére" - mondta Pablo.
A Quique Sánchez Flores irányította Valencia legyõzésének kulcsát illetõleg Pablo hozzátette: ,,Úgy gondolom, hogy a Valencia az elõzõ néhány szezonban a védelmérõl vált híressé, nehéz gólt szerezni ellenük. Türelmesnek kell lennünk és nem idegesnek. Az elmúlt néhány évben jól jött ki a lépés ellenük, úgyhogy én bízom a szombati gyõzelemben."
A valencia a bajnokság egyik legjobb támadó kettõssel érkezik a Calderónba, Villa-val és Morientes-szel, de emiatt nem aggódik Pablo. ,,Nagyon jól játszanak együtt, láthattuk a Bajnokok Ligájában. Villat nagyon jól ismerem a válogatottból. Nagyon egymásra fogunk koncentrálni. De nem ez az egyetlen veszélye a Valenciának. Nagyon jó támadó játékosai vannak a középpályán."
Kevés ideje volt a csapatnak felkészülni a meccsre, Pabló hozzátette: ,,Ez egy kicsit szokatlan, de nem csak nekünk. Akárhogyan is, nem követhetünk el hibákat. Figyelembe kell vennünk, hogy a mérkõzés 90 percig tart, nem ronthatunk el mindent 10 perc alatt. Ha haza kell adnom a labdát Leo-nak, meg fogom tenni."
Pablo Ibáñez szeretné elkerülni a tavalyi hibákat az idei szezonban. ,,Elõzõ idényben sok hibát követtünk el türelmetlenség miatt. A meccset nem pár perc alatt kell eldönteni."
viszont barcát,valenciát kötelezõ vernetek 😊
ReaL MaDRid x siempre
egyébként valszeg belemagyaráztam mit szerettél volna, és rossz passzban is voltam
és tessék szurkolni, mert a Valencia bajnokaspiráns, ergo Real Madrid - konkurens 😊
rákerestem a honlap szóra is,de amit keresek,azt nem találtam
ReaL MaDRid x siempre
én az az elõtti kérdésre emlékeztem,nem a 2.ra,ami kicsit durvára sikerült.
bár azért te is lehettél volna kicsit toleránsabb,de hát ez van...
mégegyszer bocs,és ne legyen harag
ReaL MaDRid x siempre
tessék szurkolni 😊
Pablo: jobb boka
Pablo azt nyilatkozta, ha nem 100%-os, akkor a csapat érdekeit szem elõtt tartva inkább csak a padra ül