841
Atlético Madrid Topic
-
a zsírkereskedő #481 a pénz kit érdekel?
ez olyan mint anufc owen is ott van de basszameg sérült a szerencsétlen! kvaidegesítő ma is kikaptak nem is tudtak támadni
mondjuk agüero majd kezeskedik a góljainkról bár sztem kurvára sportszerűtlen volt -
#480 Maxi és Petrov is 6 hónap?
nagyon örülök neki, Torres után sztem a 2 legfontosabb játékos
és ugye a gázsit meg kapják, Petrov meg nem pótolható....grr -
SeLFisCH #479 Hát ha Torres is akkor vége a dalnak -
DJ BP #478 b*zdmeg... Hát ez nem igaz, mostanában minden játékos nagy térproblémával küzd... Ronaldo, Eto'o, Cicinho, Maxi, Petrov, tavaly Raúl, Vicente stb. stb. Pedig nagy formában volt, ezzel vége, hogy a fene enné meg, Maxi, Petrov, ki jöhet még? Így nehéz lesz... -
#477 kösz. De nem vagyok atletico szurkoló, de ez már sok ami velük történik. -
#476 :OOOOOO
részvét nektek -
#475 Petrov térdszallag szakadást szenvedett. KB félévig kimarad. -
#474 gondolom lehet h hasonló -
DJ BP #473 Egyébként ilyenért utólag nem tilthatják el? Mert ezért pirosat adnak :DD -
DJ BP #472 ez valami Dragonball szerűség? Mert a tegnapi balhorog szép ütés volt :DDD -
#471 Agüero, még kiskorában nagyon szerette nézni a japán rajzfilmeket. Lehet, hogy most is szereti, ezt nem lehet tudni. Kedvenc rajzfilmfigurája egy japán kis szereplő, melynek neve: kun-kun volt.Hát innen ragadt rá a KUN becenév. -
#470 jaja láttam tegnap én is.. -
DJ BP #469 nem tudom miért, de az Kun, a mezén is az van :), valamikor mondták miért -
#468 miért Kun Agüero??
Sergio nem? -
DJ BP #467 Agüeronak még változtatni kell a hozzállásán. Meg a bíró, az NO COMMENT :D
Nézzük: egy jogos 11-es meg nem adása, egy jogtalanmegadása, a kezezés, rengeteg barom ítélet, + az, hogy 2 sárga után nem akart kiállítani, hát az már csúcs :). Sebaj, most a csapatnak segített :), de remélem eltiltják, mert ha ezt egyszer ellenünk követi el, idegbajt kapok :DDDD -
a zsírkereskedő #466 én meg azt h agüero nem csinál több ilyet:D
amúgy a meccs az nekem bejött
csak kár h a végén torres kihagyta a fejest azt simán befejelhette volna pofás kis akció volt -
#465 Remélem Petrov sérülése nem súlyos :c -
#464 ATLETICO MADRID, 2 (Fernando Torres, penalty, and Kun Agüero); RECREATIVO, 1 (Javi Guerrero).
Atletico Madrid: Leo Franco; Seitaridis, Pablo, Perea, Antonio López; Luccin, Maniche, Galletti (Costinha, 83), Petrov (Agüero, 37); Mista (Jurado, 60) and Fernando Torres.
Cards
Yellow: Seitaridis (33 y 85) and Mista
Recreativo: López Vallejo (Laquait, 46); Edu Moya, Mario, Pablo Amo (César Arzo, 67), Dani Bautista; Jesús Vázquez, Viqueira, Santi Cazorla, Aitor; Rosu and Calle (Javi Guerrero, 60).
Cards
Yellow: Dani Bautista (24 y 81), Jesús Vázquez (45) and César Arzo (84).
Referee: Pérez Lima (Colegio Canario).
GOALS
0-1 (65). Javi Guerrero
1-1 (71). Fernando Torres
2-1 (77). Kun Agüero
Stadium: Estadio Vicente Calderón. -
#463 De jó a harmadik helyen látni a csapatot :)
A fordulót legrosszabb esetben is 4. helyen zárjuk a Real Madrid veresége miatt ^^ -
#462 Még jó hogy nem láttam, 0-1-nél tuti idegbajt kaptam volna -
a zsírkereskedő #461
basszameg ha valaki ilyet tesz legalább szólhatna a bírónak h - spori kezeztem nem kéne megadni...ez így konkrétan parasztság
de rossi megtette a roma-ban és mindenki csak dícsérte
ezekután agüero nagyon figyelhet majd a szavaira, mert ha valamit rosszul mond csesztetni fogják rendesen
amúgy inkább iksz szaga volt a meccsnek sztem, de torres azért jól bevarrta a 11est -
#460 Agüerö rászolgált a Maradona utód megnevezésre.. -
#459 Na jól van, igaz csak büntetőből de az is elég :) -
#458 Na ennyit a motiváltságról. -
pacclacc #457 Hajrá Atletico. Real meccs után valami jo meccset akarok látni, remélem a második félidö jobb lessz.
-
#456 http://index.hu/sport/foci/uefakar1013/ -
DJ BP #455 ,,Nagyon motiváltak vagyunk, győzni akarunk és a győzelmet Maxinak és Gabinak szeretnénk ajánlani."- Maniche -
DJ BP #454 ma estére nevezettek:
1 Cuéllar.
2 Seitaridis.
3 Antonio López.
4 Pernía.
5 Luccin.
6 Costinha.
7 Galletti.
9 Torres.
10 Agüero.
14 Zé Castro.
15 Jurado.
17 Petrov.
18 Valera
20 Maniche.
21 Perea.
22 Pablo Ibáñez.
23 Mista.
25 Leo Franco.
-
DJ BP #453 basszus most hallottam, szalagszakadás -
#452 micsináltmagával? -
#451 lesz buli :D
egyébként Maxi 6 hónap :c -
DJ BP #450 azért vigyázni kell, egyenlő ponttal állunk, csak pillants föl :DD -
#449 Nagyon helyes! Fix 1-es.
Ha nincs buli, kötelező program :) -
#448 na végre, szombat este 10-kor a S1 közvetíti a Recre elleni meccset, előtte pont meg tudom nézni a Realt :DDD -
#447 ige -
#446 -
SeLFisCH #445 igen és ték :D -
#444 mostmár ti is látjátok? -
#443 basszus nekem minden látszik -
SeLFisCH #442 banner nem müxik még . De viszont mennynetek logóm aljára :D