15
-
Yoda2005 #15 Nagyon nagyon bagyon nagy szemétség volt tőlük!!!Jól megsz*vattak mindenit!!! -
#14 Éljen a Csamcsung! :( LOL
-
dez #13 És gondolod, hogy a többletbevételekből ők nem részesedtek? -
MacrosTheBlack #12 Sőt, némelyek még szőlőt is telepítenek a lopott közpénzből. -
#11 nyugi ők olyan helyen ülnek amihez képest a mostani lakásod egy magyar börtön... -
fourgee #10 Ezek a vezetők nem sikkasztottak!, hanem csak közös megegyezéssel magasabban tartották a memória árakat. És már ezért ülniük kell... Nézd meg, Magyarországot... Kulcsá Attila? Meg a többiek? Milliárdokat sikkasztottak, és szabadlábon vannak... Na, ők tényleg meglopták az embereket. -
#9 Ezen ne csodálkozz. Üdv a nagyvilágban. Amit a gazdagoktól elvesznek, odadják a még gazdagabbaknak.
Robin Hood már rég halott ... -
RiddleR #8 Mégis ki kapja ezt a 731 millió dolcsit? Én biztos nem. Pedig kit károsítottak meg azzal, hogy magasan tartották az árakat? Hát engem. Meg Titeket, meg mindenkit.
Most a büntiből befolyt lóvé ugyanolyanok zsebébe vándorol kisebb-nagyobb mértékben, mint akiktől elvették.
-
Szefmester #7 kérj magánzárkát a San Quentini H szárnyban... :) -
#6 A hülye kölykök meg is érdemelnék azt a 3évet, de úgyse lesz belőle semmi, mert ugye a magyar rendőrség remekül működik.
Viszont az tényleg igaz, hogy ezzel a perrel az
USA remekül keres. Lehet kell a pénz vmi hadiipari fejlesztésre -
#5 valoszínűleg rengetek pénz kaptak, annyiért lehet, hogy én is ülnék!
De nem mindegy, hogy hol!
ha hajolnom kellene a szappanért minden zuhanyzáskór akkor biztosan nem... -
Su0my #4 Szánalmas, hogy hol tart a mai világ és az "igazság"szolgáltatás... -
#3 az is érdekes hogy tulajdonképpen a fogyasztókat károsították meg és a pénzbírság hová ándorol???
USA kasszájába....
Elég szép az a közel 1milliárd dollár mert tuti lesz annyi mire vége lesz az ügynek!
-
ThomasTheKoRner #2 Marha kemény...
Míg itt pár hülye kölöknek 3 év börtönt akarnak adni,mert össze graffitizték a vonatokat...azoknak az embereknek akik dollár milliárdokat sikkasztottak és csaltak,kapnak 8 hónapot....LOL -
Riddick #1 Ez kemény,de gondolom megkapták a pénzüket a válalattól.