1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#154 Ja oké, de azért eléggé hasonlít a pofája :) Úgy látszik elég sokan jácccccanak bérgyilkos/vámpír keverékkel :) -
#153 Nem is láthattad, mivel most írtam. :-)
De azért gondoljatok azokra akik nem 826colos monitoron neteznek (vagy csak egy ramaty TFT-jük van, ami nem bír 1024-nél töbet). -
#152 Egyébként bocs, én hülye csak most láttam meg a bannerfeliratot...
(meg egy kis józan ésszel tudnom kéne már, minden képlinkelős topicban ez van ) -
#151 Mivel a Dark Brotherhoodban mindenkinek ugyanolyan rucija van :) egyuniformis :)
Egyébként a pofája más a csávónak -
#150 lol, kemény Y() -
#149 Nézd végig, a közepén mutatják a muksót, és marhára olyan, amilyen bérgyilkost te mutattál... -
#148 Thx. :D -
#147 Akár én is lehetnék, mivel nemrég törtem be én ugyanide, azzal a különbséggel, hogy én nem ölni mentem, hanem vért szívni -
#146 -
#145 Te Zsolo, ez te vagy? Most akadtam rá... Betörés -
#144 Én írtam ár URL-re. -
#143 linkelve miért lenne gáz ? :)
szépek -
#142 Dark Brotherhood-os Asassinom :), nem mellesleg vámpír :))
És a Paladinom, kicsit kevert páncél, de így szép :)
-
#141 jéé... fura... most nézem hogy csak az első képen van fű, pedig a többinél sem kapcsoltam ki... biztos csak ott nincs ahol állok :) -
#140 ehehe :D
durva ez a sisak - beépített kopoltyú van hozzá .p -
#139 Íme az én drága lánykám (ember/íjász, kardot csak vészhelyzetben használok, és persze fényképezéskor :)
-
#138 engem az Ózból a madárijesztőre emlékeztet :)) -
#137 kicsit szedett-vetett, de erős 'mintazálat' >.< -
#136 hát akkor íme az én karim is :o
-
Cat 02 #135 holnap próbálom :( :D de sztem akkor mégse :D be kellen ruházomegy 6800 GT re + nem celeron -ra -
MrAndree #134 Gondolom akkor még nem próbáltad felrakni. -
Cat 02 #133 ohh my god !!! 2.4 CELERON (:() 512 DDR ram fx 5600 (xD) -
MrAndree #132 2,8 GHz Pentium 4, 1 GB Ram, Geforce FX 5700 256 MB. És minden minimumra rakva úgy ahogy elfut. Ennek főleg a rohadt kártyám az oka, hogy ilyen szar. -
Cat 02 #131 OFF:
mien géped van ? -
MrAndree #130 Na majd holnap megyek haveromhoz aztán majd nála lövök egy képet a wood elf lánykámról. Az én gépemről inkább nem mentek képet mert a minimum beállítások miatt nem lenne túl szép. -
#129 nem rossz(bge:)) -
#128 És még pár kép
ennyi befejeztem :) -
#127 Elkészítettem a leendő varázslónőmet ... Shaunit.
-
#126 Dzsí! Ez szép! -
#125 -
#124 Sztem profilból a legszebb -
#123 Volt már elf csaj? Nem baj, itt van 1:
Majdnem min. graffon van, de nem érdekel...
ami zavar, hogy szegényke még mindig bambul maga elé (semmi érzelem)
-
#122 EZ EGY ÁLLAT! :)))))))))))) -
#121 Levitate hiányában hogy lebegsz az első képen? :D Egyébként grat, szép kollekció ;] -
#120 Ébenfa. :D -
#119 Bakker, milyen páncélzat ez? Nagyon zsír! -
#118 Az evolúció következő lépcsőfoka.
-
#117 Koszonom -
#116 Nekem eddig ez jön be a legjobban! -
#115 Nah, itten vagyok en is mar.