1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#196 "Mit néze'? Ne nézzé'! Legyaklak! Unnnngggrrrr!!!!"
(Barátságos o'kocka ) -
Cat 02 #195 na gyerünk :P leveszem minre a Grafikot ( hú de menő vok :D amúgy is mindne min en van és midnek ki van kapcsolva :D és így is akad ) és nyertem :D -
#194 A gond az, hogy a szépség relatív :D -
#193 viszont rondát nem kunszt csinálni, viszont szépet igen. :) -
Cat 02 #192 az nem oan élvezetes :P :D -
#191 Inkább olyan verseny legyen h. ki tud szebb arcot kreálni. -
#190 Szted? :D
Lehetne rendezni egy ki tud rondabb karaktert krealni versenyt :DD -
Cat 02 #189 bűn ronda :D direkt ien ? :D -
#188 looool:DD -
#187 thx
-
#186 Tényleg nincs. -
CsőKujts #185 Ne! :) -
#184 A képességek szintjéről beszéltam, nem a lvlupról. A minortól tényleg nincs lvlup? -
#183 A Majortol megy a szintlepes, de mindegyik fejlodik (csak a lvl up-hoz kell a major) -
#182 a minortól sem? -
lazazael #181 off
Csak Major tol megy a szint...szerintem.
/off -
#180 Mindegyiknél megy a szint, úgyanúgy csak a Majort magasabb szinten kezded mint a atöbbit -
#179 Oke, oke, tenyleg meg egy utolso, ok? :)
(Szegyenlem magam, tudom, hogy wrong topic :( )
Akkor tkp a major es minor kozott csak annyi a kulonbseg, hogy ha majort fejlesztek, megy a szint is? De ugyanugy felturbozhatom magam 1-2 minorbol is? -
#178 Ja te fix kaszttal kezdtél! :)
Jó nálam egyértelmű volt, hogy kiválasztod mindíg úgy csináltam (custmize :) )
DE rossz helyre irkálunk ez a karakteres topik :)
Úgyhogy SRY :) -
#177 Na varj csak, most en nem emlexem, vagy mi, de volt ilyen, hogy skilleket valasztani? :)
Azt nem a kaszt adta? -
#176 Először a főskilleket választod ki, ezek magasabb szinten lesznek kezdéskor (fő szakértelmek, ebből ügyesebben kezd)
Másodjára a másodlagosokat választod ki ami alacsonyabb szinten van a főskilleknél,(másodlagos szakértelem)
de alacsonyabb azoktól(egyértelmü)amiket nem választottál ki...
viszont mind a 3 ugyanúgy fejlődik és maxon mindegyik ugyanolyan erős
-
#175 Van neki, de mivel Scout, Blade a major skill, a Marksman csak Minor neki. De azert szeretek ijazni, fejlodget azert az is. (Azert meg nem egy Legolas szint) :)
Ezzel kapcsolatban egy kerdes, bocsi, hogy ide irom: a karaktereknek a fo skillekben benn vannak ugye a fontos skillek, de a minorban az osszes tobbi jatekban levo skill van, vagy csak az adott kaszt masodlagos kepessegei? -
#174 Szegényke. Elaludt napozás közben, erre egy kósza minotaurusz véletlenül rálépett a fejére.
-
#173 Vazze, es ha az a lenyeg hogy 'hulyeseg' legyen?!
Vagy hogy ne a 'megszokott' ... ?!
Ugyhogy ha csak erre futja nem kell am ide irni :) -
#172 Ez tiszta legolas:) csak íj kéne a kezébe:) -
TEJA #171 Mi ez a war thief hülyeség, ez tökéletes ellentmondás. Másik meg hogy rablónak hívják a koncepciót. -
Dns5000 #170 bazz em meg meg semmit sem talatam igaz csak a mage gudes dolgokat csinaltam -
lazazael #169 Azóta találtam Deadric gatyát meg bakancsot, a surranóba gyorsab bele is pakoltam +12str et szal igy szinte csak nyertem az előzőhöz képest mert azzal +65kg ot tudtam cipelni és 5 ös def e volt, ez pedig igy 7 es def., a +12str pedig 60kg ot jelent plus ban, meg nem tudom mennyi sebzést:) -
lazazael #168 Jelenleg 60 a max. defence em, de a setykám meg a kesztyűim még mindig csak Törpe cuccosok mert nem akadt eddig jobb az utamba. Persze ez heavy armor ra értendő. -
Dns5000 #167 ubazz pici loot :P
neked mekkora a vedelmed?:P -
lazazael #166 Na szal az éppen aktuális karakterem, de szerintem holnap hajnalra már sokminden meg fog változni.
Itt a lootok:
Itt egy kis Glass:):
És az épp aktuális viselet:
Eként saját class al nyomom, leginkább egy barbárhoz hasonlit, de a heavy armor is primary skill, ezen kivül blunt al nyomom...
Majd hajnalban megmutatom ha sikerült több Daedric cuccra szert tennem:P -
#164 Na megnéztem. Mind a kettő páncélban 43 a védelem. Fura, mert a díszes páncélnak roszabb védőértékei vannak mint az Ebony-nak. -
#162 Van Oblivion topic is a világon. -
#161 Hello mindenkinek!!
Az lenne a kérdésem hogy minimum mijen gép kell az Oblivionhoz?
Hogy mehessen low grafikon. Ha Kérhetnélek titeket akkor minnél részletesebben írjátok le.
Köszi na pá -
#160 Most passzolom, majd később megnézem. De annyi biztos, hogy ez a páncél gyengébb mint az Ebony.
#158: megnézed a billentyűzetkiosztásban, hogy mivel lehet 3rd person nézetre váltani és azt kell folyamatosan nyomni és akkor az egérrel forgathatod a kamerát. -
Dns5000 #159 mekkora a vedelmed? -
#158 Hogyan tudok a karimrol elorol kepet csinalni mint te a masodik kepen??? -
#157 Nagyon jó lenne, ha minél előbb kiadnának egy próba-baba modot. Orbitálisak a játék páncéljai. Legutóbbi szerzeményem, nem egy nagy durranás, de szép (nem, ez nem Ebony).
-
Dns5000 #156 full bound setes karim, az a baj hogy mell es labvertbol heavyt idez, a tobbibol lightot, nekem meg ligh armor skillem van igy a heavy cuccok nem adnak sok plusszt :/
van valami masik idezes ami konnyit idezne abbol a kettobol? -
#155 Persze, mivel jó keverék :)