1282

A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
  • Laza
    Ahhh, lenyultad a designom :DDD

• PiszkosFred
    Igen, de csak a faj+nem választást, vagyis csak a külalakot, mint a játék legelején a börtönben.
  • MrStokes
    Az nem ketseges hogy ujra fogom kezdeni, de nem a karaktert, hanem a jatekot egy mas beallitottsagu karakterrel :D
  • MrStokes
    Es ez kajak felhozza ugyanazt a menut, amivel az elejen lehetett szorakozni?

Akkor megyek is haza es atplasztikazom a szerencsetlen arcat! *_*
    Na jo meg nem, de majd este ha hazaertem...

Halas koszonet!
  • PiszkosFred
    Hát nekem is ráment egy este mire meglett a mágusom ;] De az első karaktert én is gyors összedobtam, aztán majd csak a végleges/mostani-ra szántam rá a több órás plasztikát.
  • MerlinW
    Ma is tanultunk valamit:) Ezt Morroban sem tudtam, mondjuk ott is ugyanigy alapos voltam már az elején:)
  • MerlinW
    Én is türelmetlen voltam, de tekintve hogy tudtam párszáz órányi játékidőt rejt a doboz, ill azt hogy ha már elkezdtem nem fogom elölről kezdeni, így első nekifutásban olyan karaktert akartam összehozni akivel szivesen kalandozom végig:)
  • PiszkosFred
    Oh, emiatt egy percig se fájjon a fejed.

ShowRaceMenu konzolparancs "izjorfrend" ;] Már morrowindben is megvolt a lehetőség, hogy skin, face és hair modoknál ne kelljen új karaktert csinálni. Szóval hajrá, most hogy nem kell rohanni, tedd széppé a karakteredet ;]
  • MrStokes
    Azota a nap ota minden nap ezt erzem, amikor a melohelyen vagyok...
    Kicsit se teszi fuggove az embert. Aaaa, dehogy. :D
  • MrStokes
    Az en turlemetlensegem valoszinuleg annak tudhato be, hogy mire hazaertem kiprobalni, mar orakat allt a melohelyen az asztalomon a jatek a szep CE dobozaban, es mar alig vartam, hogy elmerulhessek a vilagban. :D
  • MerlinW
    15-20 percet eltököltem vele:)
  • JuanG
    szép :)

én is csináltam egy woodelf csajszit, majd este teszek fel képet róla...
  • MrStokes
    Vazz, neki is nagyon jol sikerult arca van. Mennyit kellett tokolni, mire ilyen "normalisra" tudtad formalni?

Kezdem banni, hogy nem forditottam eleg idot es turelmet a sajatomra, olyan semmilyen az arca. Most mar biztos nem fogom feltenni a kepeit :/
  • MrStokes
    Hmm, hmmm, ez negyon szepre sikeredett. Impreial a draga?
  • MerlinW
    Kicsilányom:

• JuanG
    na'on baba :DDD
  • haxoror
    A wrist irons-t van értelme megtartani? Lehet enchantolni?
  • Jagi
    Biztos valami nagy party van odalenn... underground "diccso"
  • ShaiHulud
    mer miben kene az elejen amig nicnsi semmim?:) leathert meg steelt nem fogok felvenni magusomra.
  • Kandurex
    Nagyestélyiben dungeont loot -olni
  • Kandurex
    Jó pénzért mindent. Nem egy könyvet olvastam már :) Szóval: Jó pénzért mindent!
  • ShaiHulud
    a kezdet:

preda kereses:

• MrStokes
    Ooo ize, nem neked akartam, hanem Haxorornak.. :D
  • MrStokes
    Koszi, jo tudni, hogy mikor csinalok feminine es mikor masculine karikat :DD
  • STREEX
  • Jagi
    Őőő... CE. De nem az én verziómban van a hiba, csak simán benéztem. Gomen nasai
  • Mayday
    Azert, mert meg nincs meg a 250 hozzaszolas :)
    SG-bug.
  • McHaals
    roppant érdekes, hogy ennek a fórumnak az elejét nem látom... nem lehet visszalapozni az első oldalra... nálatok is ez van?
  • Zsolo007
    Talált már valaki Daedra sisakot meg bracert? Egyszerűen nem találok, pedig kellenének a gyűjteményembe :D.

Ha azok meglennének teljes lehetne a Zsolo szettem :D
  • Hmuda
    Csak fej.
  • JuanG
    a testfelépítést ugye nem lehet állítgatni? csak a fejet/arcot ugye??
  • disorder14
    upppsz... még egyszer:

[IMG]http://uploader.cjb.hu/file/Morrowind 2006-03-29 22-12-14-42.jpg[/IMG]
  • disorder14
    Jaja az elég mókás lenne :)
    Egyébként épp most néztem:

[IMG]http://uploader.cjb.hu/file/Morrowind 2006-03-29 22-12-14-42.bmp[/IMG]
  • Esrohnoil
    Na majd a TES V-ben...
    Elképzelem h. mindenki milyen szomorú lesz h. pont az ő méretére nem lehet kapni páncélt. :D
  • PiszkosFred
    Hát nem a klasszikus DnD törpék, se nem a Tolkien féle, de kétségtelen, hogy sok hasonlóságot mutat velük. Érdeklődési körük, "méretük", speciális lakóhelyük, makacsságuk, technika és az elme iránti szenvedélyük stb stb. alapján amolyan goblin+törpe+elf torz keveréke ;]
  • disorder14
    Még azért annyira nem élethű ez a játék hogy méretre készitsék a páncélokat:)
  • Esrohnoil
    :D
    Állj ki egy törpe elé és kérd meg h. csináljon egy ork ismerősödnek páncélt. :)
  • disorder14
    Ez csak azért van rajtam mert eddig ez a legjobb páncél amit meg tudtam szerezni.
    Ha lenne egy ork vagy egy daedric páncélom, hidd azt venném fel.(hábár nem tudom az ork mennyivel jobb ennél)
  • Kandurex
    üzletről még nem hallottál?
  • Esrohnoil
    De akkor direkt olyan páncélokat kovácsoltak a törpék h. rámenjen egy orkra? :D