1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#276 Ahhh, lenyultad a designom :DDD
-
#275 Igen, de csak a faj+nem választást, vagyis csak a külalakot, mint a játék legelején a börtönben. -
#274 Az nem ketseges hogy ujra fogom kezdeni, de nem a karaktert, hanem a jatekot egy mas beallitottsagu karakterrel :D -
#273 Es ez kajak felhozza ugyanazt a menut, amivel az elejen lehetett szorakozni?
Akkor megyek is haza es atplasztikazom a szerencsetlen arcat! *_*
Na jo meg nem, de majd este ha hazaertem...
Halas koszonet! -
#272 Hát nekem is ráment egy este mire meglett a mágusom ;] De az első karaktert én is gyors összedobtam, aztán majd csak a végleges/mostani-ra szántam rá a több órás plasztikát. -
#271 Ma is tanultunk valamit:) Ezt Morroban sem tudtam, mondjuk ott is ugyanigy alapos voltam már az elején:) -
#270 Én is türelmetlen voltam, de tekintve hogy tudtam párszáz órányi játékidőt rejt a doboz, ill azt hogy ha már elkezdtem nem fogom elölről kezdeni, így első nekifutásban olyan karaktert akartam összehozni akivel szivesen kalandozom végig:) -
#269 Oh, emiatt egy percig se fájjon a fejed.
ShowRaceMenu konzolparancs "izjorfrend" ;] Már morrowindben is megvolt a lehetőség, hogy skin, face és hair modoknál ne kelljen új karaktert csinálni. Szóval hajrá, most hogy nem kell rohanni, tedd széppé a karakteredet ;] -
#268 Azota a nap ota minden nap ezt erzem, amikor a melohelyen vagyok...
Kicsit se teszi fuggove az embert. Aaaa, dehogy. :D -
#267 Az en turlemetlensegem valoszinuleg annak tudhato be, hogy mire hazaertem kiprobalni, mar orakat allt a melohelyen az asztalomon a jatek a szep CE dobozaban, es mar alig vartam, hogy elmerulhessek a vilagban. :D -
#266 15-20 percet eltököltem vele:) -
#265 szép :)
én is csináltam egy woodelf csajszit, majd este teszek fel képet róla... -
#264 Vazz, neki is nagyon jol sikerult arca van. Mennyit kellett tokolni, mire ilyen "normalisra" tudtad formalni?
Kezdem banni, hogy nem forditottam eleg idot es turelmet a sajatomra, olyan semmilyen az arca. Most mar biztos nem fogom feltenni a kepeit :/ -
#263 Hmm, hmmm, ez negyon szepre sikeredett. Impreial a draga? -
#262 Kicsilányom:
-
#261 na'on baba :DDD -
haxoror #260 A wrist irons-t van értelme megtartani? Lehet enchantolni? -
#259 Biztos valami nagy party van odalenn... underground "diccso" -
ShaiHulud #258 mer miben kene az elejen amig nicnsi semmim?:) leathert meg steelt nem fogok felvenni magusomra. -
#257 Nagyestélyiben dungeont loot -olni -
#256 Jó pénzért mindent. Nem egy könyvet olvastam már :) Szóval: Jó pénzért mindent! -
ShaiHulud #255 a kezdet:
preda kereses:
-
#254 Ooo ize, nem neked akartam, hanem Haxorornak.. :D -
#253 Koszi, jo tudni, hogy mikor csinalok feminine es mikor masculine karikat :DD -
#252 -
#251 Őőő... CE. De nem az én verziómban van a hiba, csak simán benéztem. Gomen nasai -
#250 Azert, mert meg nincs meg a 250 hozzaszolas :)
SG-bug. -
#249 roppant érdekes, hogy ennek a fórumnak az elejét nem látom... nem lehet visszalapozni az első oldalra... nálatok is ez van?
-
#248 Talált már valaki Daedra sisakot meg bracert? Egyszerűen nem találok, pedig kellenének a gyűjteményembe :D.
Ha azok meglennének teljes lehetne a Zsolo szettem :D -
#247 Csak fej. -
#246 a testfelépítést ugye nem lehet állítgatni? csak a fejet/arcot ugye?? -
#245 upppsz... még egyszer:
[IMG]http://uploader.cjb.hu/file/Morrowind 2006-03-29 22-12-14-42.jpg[/IMG] -
#244 Jaja az elég mókás lenne :)
Egyébként épp most néztem:
[IMG]http://uploader.cjb.hu/file/Morrowind 2006-03-29 22-12-14-42.bmp[/IMG] -
#243 Na majd a TES V-ben...
Elképzelem h. mindenki milyen szomorú lesz h. pont az ő méretére nem lehet kapni páncélt. :D -
#242 Hát nem a klasszikus DnD törpék, se nem a Tolkien féle, de kétségtelen, hogy sok hasonlóságot mutat velük. Érdeklődési körük, "méretük", speciális lakóhelyük, makacsságuk, technika és az elme iránti szenvedélyük stb stb. alapján amolyan goblin+törpe+elf torz keveréke ;] -
#241 Még azért annyira nem élethű ez a játék hogy méretre készitsék a páncélokat:) -
#240 :D
Állj ki egy törpe elé és kérd meg h. csináljon egy ork ismerősödnek páncélt. :) -
#239 Ez csak azért van rajtam mert eddig ez a legjobb páncél amit meg tudtam szerezni.
Ha lenne egy ork vagy egy daedric páncélom, hidd azt venném fel.(hábár nem tudom az ork mennyivel jobb ennél) -
#238 üzletről még nem hallottál? -
#237 De akkor direkt olyan páncélokat kovácsoltak a törpék h. rámenjen egy orkra? :D