28
-
#28 Kiegészítés:
Mellesleg a handheld piacon már a 90-es években is a Nintendo volt az úr, kezdve a GameBoy-al (GB), később a GameBoy Color-al (GBC), majd a GameBoy Advance-al (GBA), szal tapasztalatuk az van ezen a téren, és a tapasztalatot nem lehet tőkével helyettesíteni... -
#27 PPontosan! Japánban a DS olyan sikeres lett hogy már minden háztartásban van legalább egy. Mellesleg én már csak azon tudok jól mulattni, hogy olyan piacra amit EGYÉRTELMŰEN a Nintendo ural próbál betörni a sony meg m$. Nevetséges...
Már ott elrontották, h míg grafikailag gyengébb a Nintendo terméke, a rá létező játékok szinte kivétel nélkül élvezetes játékok, és EZ az ami számít. Hiába van csilli-villi grafika, ha a játékélmény meg xar. Mellesleg a Nintendo mögött sorakozik fel az összes nagy cím, pl.: Mario, Pokémon, stb. -
Skyline #26 Látom az X360 után most egy újabb bukásfelékacsintgató Microfos ötlet:)
Grat! -
#25 Ez jó lenne,ha lenne rá lovettám,mert benne lesz vayg 80rugóba!Csóri Magyaroknak nem futtya ilyenre! -
IGAZIWILLIAMS #24 szerk: Most nehogy el kezdjétek bizonygatni ennek a s"gg Dzsonnak,hogy az x360 nem az,mert akkor flémelhettek vele egy hetet :)) -
IGAZIWILLIAMS #23 De hülye béna vagy,még ennyit se tudsz...:)) -
#22 Eh, alant törölve, MacG5 öt akartam írni. -
#21 " azzal a Greg Gibsonnal karöltve, aki a vállalat Xbox 360 játékkonzolját is tervezte"
Nagy tervezés egy integrált alaplapos PC-t berakni egy műanyag dobozba... -
IGAZIWILLIAMS #20 Én értem mire gondolsz,de az a jelen...a Sony a psp-vel simán elvitte a piac 50 százalékát,innovatív játékok nélkül...De ne legyen igazam -
Vucli #19 *europában első kézikonzol
Szóval nem pc s fejjel kell gondolkodni ezen a piacon( mekkora gép teljesítménye? grafikai képessége), mert ez nagyon nem erről szól hanem a Játékok minőségéről.
-
Vucli #18 Ne haragudj de ezt tipikusan azok mondják akik nem értenek hozzá...Jelenleg világ szinten a Nintendo DS a legsikeresebb kézikonzol(Japánban nagyon első(ott még az otthoni konzolokat is beleszámitva első,europában is első konzol mig amerikában kb ugyanannyi psp-ds t adnak el(talán egy kicsivel több ds t adnak el), ami jól mutatja hogy nem a grafika, a hardver az egyéb multimédia dolgok számitanak ezen a paicon, hanem a rá megjelent innoatív és jó játékok mennyisége számit(Grafika nagyon nem = játékélmény,jó játék). Ha vki mp3at akar hallgatni/divx filmeket akar nézni/szövegetszerkeszteni etc. akar tényleg vegyen inkább magának vmi mást pl. egy már említett pocket PC t. -
IGAZIWILLIAMS #17 Ezzel a novemberi ps3 megjelenéssel kapott az ms egy "második esélyt". Ha nem baxxák el(pedig lehet,hogy el fogják) és időzítenek oda egy-két blockbustert,meg egy jó kis 360 ármérséklést,még elég jól kijöhetnek a dologból. Legnagyobb részt attól függ a dolog,mennyibe fog fájni a ps3... -
#16 :) Nem nem, nem ez a párhuzam. Hanem, hogy a potenciális vásárlóréteg már megvette az X360-át, és már a játékokkal kéne beerősíteni, mert a kínálat az adott kereslethez elég. Persze valszeg azért, mert a többiek (én is) várják a PS3 IGAZI specifikációit és megjelenését, majd utána döntenek, mit vesznek. Meg szerintem az X360 ára is mérséklődni fog addigra a PS3 és a karácsonyi szezon közeledése miatt. -
hetti #15 A kijelzö méretéröl nem is beszélve!!!!! :D -
IGAZIWILLIAMS #14 Ez teljesen igaz,viszont sokkal olcsóbb játékfejlesztés sokkal nagyobb piacra.... -
#13 Ez azert nem lesz igy, mert mobilra jatekot fejleszteni olyan mint PC-re: millio konfiggal kell majd kompatibilisnek lennie, es egyik sem lesz eleg hosszueletu ahhoz, hogy igazan jol optimalizalt cimek jelenjenek meg, masreszt meg egy mobil sosem lesz olyan kenyelmesen iranyithato mint egy handheld. -
IGAZIWILLIAMS #12 Mindegy,nem ezen van a hangsúly,annyira nem megy a 360 mint a ps2,de megy...És még nem is jött rá semmi komoly cím,de ami késik nem múlik. =)
Btw a kézikonzolos dologról meg az a véleményem,hogy rövidesen a nagyfelbontású kijelzővel és 3d gyorsítóval rendelkező mobiltelefonok rendesen kiszorítják őket a piacról...tehát vagy nagyon olcsón kell adni őket(és ez vonatkozik a játékokra is) vagy nagyon durván tele kell pakolni a létező elérhető funkciókkal,mindent egybe,minnél kisebb helyre. -
jeva #11 az ilyen nagykerekben mindenbol h1ek vannak, ezexerint semmit sem vesznek az emberek, ugye ? masreszt egy tobb eve megjelent konzol eladasat hasonlitod ossze 1 friss cuccal ?! gratulalok ... -
IGAZIWILLIAMS #10 "És egyre több konzol marad is a kiskereskedőknél. MP3 lejátszó vásárlás ügyben bejártam mostanában mindenféle nagyáruházat, és ott álltak a premium dobozok a polcokon."
Hétvégén én is járkáltam HDTV ügyben,és rengeteg ps2 alatt roskadoznak mindenütt a polcok(meg a raktárakban sem tudják hová tenni őket) ...ezekszerint azt sem veszik? ;)) -
vg #9 Játszottál már PSP-vel? Nintendo DS-el? Ja, hogy nem... bocs! -
#8 Sony-ericsson W900i-ben NVidia 3d gyorsító van. :) -
#7 Hordozható mikroszoft erőlködés a láthatáron. Nem elég nekik a PC piac... Xboxot nagyon kevesen vettek a PS2 eladásait nézve. PSP-t is nagyon keveset vettek a PS2 eladásait nézve. Tehát kiszámolható, hogy az Xbox eladásainak hány százaléka lenne egy hordozható xbox eladási mutatója (ez most kivételesen nem fika, hanem matek).
"Sohasem volt jobb Xbox 360 tulajdonosnak lenni mint most, amikor egyre több konzol kerül a kiskereskedőkhöz, és amikor pár hónapon belül már 80 játékra bővül a kínálat."
És egyre több konzol marad is a kiskereskedőknél. MP3 lejátszó vásárlás ügyben bejártam mostanában mindenféle nagyáruházat, és ott álltak a premium dobozok a polcokon. A 80 játékból meg 4-5 ami értelmes. :( Egyelőre jobb gyűjteni PS3-ra, aztán ha az mégsem lesz olyan, amilyen (de olyan lesz), akkor meg vesz az ember x360-at, olcsóbban, mint most és több játékkal... -
Ecology #6 Én bevallom őszintén,hogy a PC-m mellé vásároltam egy Sony PSP-t de kb 2 hónap után el is adtam mert rájöttem,hogy nem is játszok vele a PC mellett. Viszont pár hete meg vettem egy HP Ipaq hx4700-as Pocke PC-t (640x480 VGA 4coll TFT kijelző)amire rengeteg klassz ingyen játékot tudtam letőlteni és némelyikkel akár órákat is el tudok játszani ráadásúl a Pocket PC-t még számtalan másra is tudom használni (GPS navigáció,elektronikus szótár,excel,word,mp3-lejátszó,DivX lejátszó,univerzális távirányító sőt akár TV-t is nézhetek rajta ha megveszem hozzá a tunert mert azt is lehet kapni,stb)Ezzel csak azt akartam mondani,hogy véleményem szerint egy handheld gép sikere azon múlik,hogy mi mindenre lehet használni. Mert ha ebben a hordozható X-Boxban számtalan más lehetőség is lesz a játékon kívűl akár még versenyképes is lehet. A képernyője mindenesetre szép nagynak tűnik a kép alapján kb mint egy hordozható DVD lejátszóé. -
#5 Node nem az értelmes dolgok miatt veszik a hülyék, mert arra jó az ötéves szutyok is párezeré, hanem a csilivili miatt. Gáz.
Csak a PDA-val és digit fényképezőgéppel egybefúzionált telóknak van valami értelmük melóra. Egynémely barátom már régóta ezeken él és méha-néha én is elgondolkozok rajtuk, mert nekem is jól jönne a melóban. Bár ezek már inkább Star Trek-es trikorderre emlékeztenek, mint telóra. :DDD -
roliika #4 Mert a teló használható értelmes dologra is talán azért. -
exxile #3 hat azert a telefonokra elerheto java jatekok szinvonala total gagyinak nevezheto a psp-s gamek fenyeben. Melleselg az se elhanyagolhato, hogy egy uj csilivili telefon is kb annyiba kerul, vagy dragabb is, mint egy handheld, megis veszik.. -
roliika #2 Ezt neeeem nekünk találták ki hanem a japán tiniknek ekiknek a hátizsákjában mindíg van 5 konzok, vagy a japán munkás embereknek, akik néha ráérnek meló közben is akár jattszani ezekkel. Ők zsebpénzből veszik, mi meg spórolunk rá. -
#1 nem hiszem el, hogy akkora lenne a világpiacon a kereslet, hogy még egy marokkonzol is megállná a helyét. nem veszteséges ez?
Konzolt venni nem gond, de marokkonzolt? 60-70 rugo a PSP is a media markt-ba. Plussz a játékok rá... hát nem tom...ha utazni akarok menni és vinni ezt a bizbaszt magammal, nem tom megéri e ennyit rákölteni. Sztem ilyenkorra böven jo a telon levö java-s játékok.
Ha meg otthon vagyok PC / PS3 lesz ugyis... faxnak se kell a handheld verzio. nem?