Microsoft: hiba volt az IE elhanyagolása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem így van!!!
A FF nyílt fejlesztésû, az IE zárt forrású. A nyílt fejlesztésnél általában minnél elterjedtebb, annál többen vesznek részt a tesztelésben és a fejlesztésben, ezért a hibák annál gyorsabban kiderülnek, ráadásul a fejlesztõk nem a saját munkájuk hiányosságának bizonyítékát látják a frissítésekben, mint a nagy cégek, ezért gyakrabban is adják ki.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2, az FF is ugyanolyan hibás lenne mint az IE, ha az is éveken át a top böngészö lett volna.
Az hogy "biztonságosabb" a firefox, csak azért van, mert rohattul nem foglalkozik vele senki. Nem azért mert nem tudják feltörni, vagy hogy nem akarnak bugokat találni benne, hanem mert még mindig 90% IE használat van...
de már ezt tudhatnátok... amugy pedig amig a fenti dolog fenn áll, én is firefox rulz. amint felborul az egynsuly, simán lesöprik az ff-t is a bugok, virusok, reklámok, trojaik...
/*WTF?!*/
A találkozunk majd ott ahol nincsen sötétség.
"Quick Launch -> IE betoltese 1s
Links -> SG.hu betoltese szinten 1s, elolvasa utan
Links -> Index.hu betoltese 1-2s"
Pop-up ablakok bezárása +10s
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajtó hiba, létrehozni volt hiba. Sosem szerepelt jól, csak a netscape elöl akarta elhappolni a piacot, ezért gyorsan kidobott egy ingyenes es szar bongeszot, javascriptet se ok talaltak ki es fejlesztettek, es ugy altalaba sincs kozuk semmifele bevalt, mukodo es jo szabvanyhoz.
// Továbbra is.
Könnyen belátható h ha van vetélytársa az MS-nek, akkor egy weblapot NEM lehet csak IE-re megirni, mert azzal látogatottságot vesztene a tulajdonosa ... ez eddig kb 2-3%-ot jelentett, láthattuk hova is vezetett az IE egyeduralom! 😞
Ezért kell hypolni, ahol lehet 😊 Terjedjen, az mindannyiunknak csak jó!
Forza.
(egyebkent a bal keze nincs a zsebeben...)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A popup blocker még nem hagyott cserben, és a másodperc törtrésze alatt eldönthetem, mikor legyen be vagy kikapcsolva (az eszköztáron elvégezhetõ ez). Ugyanakkor a szabványok tekintetében régebben az IE volt az etalon, láttam már szétcsúszott ablakokat FF alatt. És ismerve a magyar webmestereket, a legtöbben még mindig az "Ajánlott böngészõ: Internet Explorer" szöveg virít sok honlapon. És a legtöbben tesztelni is IE-vel szokták a weboldalakat.
Aki meg esetlegesen "olyan" oldalra téved, ahol sok a spyware, (és esetleg védelem nélkül teszi) az meg is érdemli. Vagy használjon Linuxot kétes biztonságú oldalakon.
Használtam már FF-t, de többször volt mûködésképtelen, mint mûködõképes. Azontúl valami megbénította nekem is, tehát ne vegyünk mérget a bentonstabil biztonságára.
Nem vagyok az IE-vel sem megelégedve, de jópár böngészõ közül ez felelt meg a legjobban.
A védelemre így is-úgy is szükséges áldozni a mai internetes világban.
Azonban a legbiztonságosabb gép még mindig a kikapcsolt PC.
Tehát lehet szidni a FF-t is és az IE-t is, hiba mindegyikben van, és az hogy kinek mi felelt meg a legjobban, szubjektív vélemény. Nem érdemes egyiket sem isteníteni.
Ennyi...
Régen nagyképû voltam. De már tökéletes vagyok :)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Hülyeség!
Max úgy érzi, hogy jó neki, mert csak annyit lát, hogy nincs különbség. Csak közben kb 5 perc alatt 30 spyware, adware, meg minden szar mászik a gépre, ami FF-nál alapból nem. és még nem említettem a szerintem kivállóan mûködõ pop-up blockerét, az ezernyi beépülõ plugint, ésatöbbi, ésatöbbi.
Meg aki szereti a firefoxot az tesz valamit a microsoftos momnopolium ellen!!!!
A memóriaelharapódzások/leharapódzások a kedvenceim benne.
Mindenesetre a webes szabványok tekintetében csak ezzel a böngészõvel nem voltak gondjaim.
Valóban hiba volt elhanyagolni az IE t. Én már csak azért sem használom mert a külselye a békebeli idõkre emlékeztet, amikor még a vitorlát foltozgattam a win95 ös gépemen.
Rossz emlékek,))
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Keso banat biliboy ez vonat mar elment.Hajra FireFox.
Tobb mint fel eve instalaltam unokatesomnak XPt Sp2vel, beepitett tuzfal, nod32
(nagyon ritkan aktualizalva), ADSL. Eloszor en is feltem, de most mar latom,h. feleslegesen, azota is tokeletesen mukodik. Pedig egyaltalan nem guruk, sot!
Amugy pedig csak kotozkodni akartam 1 kicsit, mert mar elegge idegesit az a sok IE ellenes beiras! Amire en hasznalom, megfelel. Ez csak egy nagy hype a sok browser korul.
A Firefox-ra ráférne a sebességnövelés, a memóriazabálásának megfékezése, néhány biztonsági hibájának befoltozása; az IE-re pedig a biztonsági lyukainak befoltozása, a webes szabványok nagyobb fokú betartása.
Szóval drukkolok mindkét (3, 4, sok) félnek - remélem most már egyre jobb (gyorsabb, szabványtámogatóbb, modernebb) böngészõk lépnek színre
További olvasgatásra javaslom:
* IE - Secunia
* Firefox - Secunia
* Webes szabványok támogatása
* Acid2 test
* Böngészõsebességek
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hogy miért kell mást használni? Azért, mert nagyságrendekkel biztonságosabb. Activex, vbscript, stb. használata mellett mit vársz? Átjáróház lesz egy idõ múlva a géped. És ha már elég sokminden feltelepült, akkor aztán oda lesz a "fürgesége" is. Persze most itt lehet jönni mindenféle védelmi programok felsorolásával, de nehogy azt mondja bárki is, hogy azok nem lassítják a gépet!
Amugy meg én firefoxot használok, de ebben is vannak hibák. Nekem nemegyszer elõfordul hogy egy adott oldal kifagy, ez ie alatt a program nem válaszol üzenet, ctrl+alt+del és feladat bezárása,kb 15 mp, ugyanez ff alatt a proci 100% használtságához vezet, még bezárni sem tudom mert 2 perc mire bejön a feladatkezelõ, idegesitõ...
Szóval ez van.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Links -> SG.hu betoltese szinten 1s, elolvasa utan
Links -> Index.hu betoltese 1-2s
Namarmost kerdem en minek erre mas programot hasznalni??? Sose ertettem meg azt akiknek ez nem eleg...
Mellékesen a firefoynak a grafikus motorja már átírás alat van. Én már találkoztam e verzióval. Rendkívül gyors...
és ez a microsoft, annyira nc, hogy az nem igaz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
én is <#eljen>#eljen>