Nyanyák és taták vs. fiatalság

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Némely idõs úgy gondolja, hogy egy ülõhely átengedése kötelezõ, pedig csak szívesség, jószándék. Egyszer utaztam egy olyan buszon, ahol jó ha a helyek fele volt foglalt. Felszállt egy öreglány, odaállt elém és azt mondta, hogy álljak fel, mert ez az õ helye. Persze megkérdeztem, hogy rajta van-e a személyi száma, mire olyan rikácsolába kezdett, amilyet még nem láttam. Oersze mondanom sem kell, hogy nem adtam át a helyet

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Ez lehet, hogy így van, amellett azonban lépten nyomon beleakadok olyan fiatalokba akik valóban neveletlenek, trágárul beszélnek az idõsekhez, esetenként meglökik õket, de ugyanez igaz az idõsekre is. Láttam már öregasszonyt sétabottal verni egy fiatal lányt, mert nem ment arréb a metrón. Ha van üres hely mennek mint a meszes, ha nincs sápadt arccal néznek, mint aki haldoklik, sántítanak és ha van valami ismerõs a közelben, természetesen a "milyen a mai fiatalság" a téma.
Emellett voltam már olan helyzetben, hogy olyan fiatalok voltak a buszon/villamoson/áruházban akik miatt majdnemhogy én szégyeltem magam olyan dolgokra képesek voltak

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Super Mario
Az idõsekkel az a gond, hogy õk jogosnak, mi több természetesnek érzik, hogy a fiatal átadja neki a helyét. Volt már rá példa, hogy felszállt egy idõs asszony és tõlem szabályosan követelte, hogy álljak már fel, és adjam át a helyét. Okos enged, szamár szenved alapon átengedtem neki, de megvan róla a véleményem.

https://supermario4ever.wordpress.com

ez is megideologizálható😄
Láma!
a lényeg az hogy én üljek😄D

hat sztem mar volt par ilyen totyik, de szvsz mindket reszrol neha jogos a masik lebunkozása...
en ha kúvafáradtnak érzem magam, nem állok fel, csak ha télleg nagyon rozzant mammer száll fel, met nem hiszem, h nálam rosszabbul érzi magát, a lényeg pedig ugye az, h minél fáradtabb, nehezebben álló ember üljön:ð
Davidus
mindkét oldal neveletlen😛

V9ykn8_TZL0

GanXstaZoleeWrk
LOL mekkora topik 😄 mivel halisten nem bkvzom igy nemtudom de anno a mammerek már 10 éve se birtak gyorsan le fel szalni a jármûvekrõl, ellenben ha volt 1 szabad hely volt ám gyorsulás 0-100ra 3mp alatt kb kocsival+bottal átgázolás majd méltatlankodás 😄D

GanXstaZolee#2709

B0B0
Valóban neveletlen a fiatalság, ahogy a szokásos szöveg mondja? Vagy esetleg az új szólások és viccek az igazak, miszerint a mama utolsónak száll fel a buszra, de elsõnek ül le???

← ElőzőOldal 4 / 4