159
Melyik korosztály panaszkodik jogosan a másikra?
-
#159 up
-
#158 up -
#157 :DD -
#156 jaja:DDDD
vagy: ha az én userem lettél volna, már mindegyik nicked banon lenne! -
#155 Azt a kisgyereket majd leugatja: bezzeg az én időmben még nem voltak ilyen szemtelenek a userek. -
#154 jo, de igaza van bobonak, ez még nem zárja ki hogy zsörtölödös kibirhatatlan kivénhedt mod legyeél:) -
#153 Ez még nem zárja ki -
#152 mi (illetve ti, itt nincs tömegközlekedés) már megszoktuk a tömeget a várakozást a dugókat, ők nem ebben nőttek fel és úgy veszik hogy direkt ellenük van. -
#151 lehet hogy sokkal rosszabbak leszünk!
elképzellek, ahogy 76évesen, felszállsz egy buszra, majd egy kis neveletlen taknyos beszol vmit. erre visszaszolsz hogy "permban".
:DDDDDDDDDDDD -
#150 másban növünk fel, élünk szal nem valószínű. -
Vlala #149 Miért, mi megöregszünk? -
#148 ha megöregszünk valyon mi is ilyen zsörtölődő taták leszünk? -
#147 Zavar? -
#146 van, és mindig lesz is! :) -
blackgamer #145 volt ilyen téma -
#144 Nem mondtam, hogy ez jó, csak beszélgessünk róla! -
#143 :D -
#142 jah!! a legbosszantóbb dolog amikor fel sem enged szállni a buszra, mert ülőhelyért rohan az üres buszon!! az ilyeneket fel tudnám akasztani, de inkább hagyom h had mennyen!! -
#141 Az agresszív boszorkákat onnan lehet megismerni, hogy mikor felszállnak azonnal elkezdik keresni a potenciális ülőhelyeket, olyan szúrós tekintettel, mint egy kétnapos borosta. -
Vlala #140 Amíg két ember lesz a Földön, addig lesznek ellentétek. -
#139 Azért vs., mert én most konkrétan az ellentétekre gondoltam -
Vlala #138 Nem erre gondolok. Miért kellene ellenezni egymás viselkedését, amikor kis toleranciával simán megférnek egymás mellett? Nem ellenségek.
-
mod #137 Biztos a Zalien vs. Predatorból jött. :-| -
Vlala #136 nemkénepolitizálni.
Azt nem értem, miért VS? Miért nem &? -
#135 nyanyák mindenhol politizálnak azt ordibálják hogy a rohatt fideszesek miatt van minden persze hangosan hogy haljam ez geciség -
#134 Na igen. Mit tolakodnak reggel 8-kor vagy délután 4-kor a boltban amikor a csúcs van. Nem felelne meg neki napközben. Mondjuk ez nem neveletlenség -
#133 "örökzöld" :DDDD -
#132 Nehéz ilyen "beszélgetőpartnerként" szabadulni -
#131 tömegközlekedésen lehet kifogni a legjobban az érdekes embereket ez tény.
Múltkor jövök haza és megálltam 2 öreg bácsi előtt. Ők meg beszélgettek az elhízásról, és az egyik mesélte h mit eszik, de minden 3. szava káromkodás volt
-reggelire megiszom 2 deci tejet olyan mi az istenfaszával müzlivel mégse fogyom egy dekát se az anyjapicsáját.
persze alíg bírtam visszatartani a röhögést..
meg a másik. Nőci kb 45-50 év között lehetett
felszállok a buszra és egyből hallom h egy régi nokia csörög de a gazdája ezt nem hallja. erre a nőci hangosan elkezd üvölteni h "VALAKINEK CSÖRÖG A TELEFONJA". Pont egy leszállásjelzőnél kapaszkodott, és egy másik nő jelezni szeretett volna, nagynehezen sikerül jeleznie mire a nő megkérdezi tőle:
-nem magának csörgött a telefonja?
-nem
-nem ellopni akarom ám csak szóltam, nyugodjan kapaszkodjon belém, nem szeretem az olyanokat akik lökdösődnek, ha meglőknek én visszalököm őket
persze lökte a szöveget addig amíg le nem szállt a "beszélgetőpartnere" :) -
#130 de nem ismerik itt egyesek a tisztelet szot -
#129 Nekem is megvan a véleményem az ilyen öregekről. Velem is történt már, hogy szálltam fel a hévre, le akartam ülni az egyik üres helyre, és az egyik ilyen öreg oldalról meglökött, és elfoglalta a helyet, majd még ő nyavalygott nekem ott...nem azzal van a bajom, hogy elfoglalta a helyet, hanem az, hogy ezt milyen bunkó módon tette, és utána még neki állt feljebb.
De általábavéve át szoktam adni a helyemet az öregembereknek, és szerencsére a többség mindig megköszöni.
Az öregek nyavalygásáról: az a probléma itt, hogy bemesélik maguknak, hogy ők milyen betegek, közben semmi bajuk.
(természetesen tisztelet a nagytöbbségnek, ők a kivétel) -
#128 hát igen, az is ritka látvány volt amikor a mammer cipeli a 2 szatyrát lassan halad a búszmegálló felé, és mire beáll a búsz szabályosan elkezd futni a szatyorral eggyütt :Ð -
#127 Auchanba kell menni.
[mint én] -
#126 Ha várnának 1-2 órát akkor már nem kapnának olyan szép tojásokat a piacon -
dia #125 Kedvencem az a tipus amelyik majd meghal és látványosan szenved felszállás után míg meg nem kapja az ülőhelyet majd leszállásnál érdekes módon úgy fut mint a nyúl és elsőként száll le a járműről... én is át szoktam adni a helyet de csak annak akin látszik, hogy rászorul és nem megjátsza... Azokat sem igazán értem meg akik a reggeli csúcsforgalomban indulnak el bevásárolni ahelyett, hogy várnának 1-2 órát és szinte üres BKV-n utazhatnának... -
#124 nah mégegyszer:
a nagyanyám egy brazil szappanoperából (tököm tudja melyik) tanult meg gyengébb beszólásokat. -
#123 nagyanyám abból egy ilyenből tanult meg káromkodni. -
Jimmyke #122 A brazil szappanopera neveli a mai öreg vénasszonyokat -
#121 lesz 4. is :D
örökzöld... -
#120 ez kb. a 3. ilyen témájú topik