8 GB-os zsebmerevlemez a Verbatimtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thja, egy 6Gb-os Sony Aura 49e mo-n, egy 20gb-os meg 59e. Az NW-HD5-ös meg 45e, a 20GB-jával... 😞
www.digimomentsvideography.com
Nem érdekel különösen a véleményed, de nem volt offtopic a hozzászólásom. A korábbiakban vetették fel a 4gigás cuccokat ahhoz kapcsolódóan írtam. Ha meg ennyire mérges kedvedben vagy inkább szerezz egy nõt és élt ki magad.
azta mekkora király vagy...rajtad kívül ez kit érdekel?
off...
off...
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
"A Store ’n’ Go kompatíbilis... ...illetve a Mac OS 9 és Linux 2.40-es vagy afölötti változataival."
Itt melyík Linuxra gondol, vajon? Ez inkább Linux kernel... szerintem. Csak elírták 😊
Itt melyík Linuxra gondol, vajon? Ez inkább Linux kernel... szerintem. Csak elírták 😊
dolcsi
ezekben microdrive van ugye?
amúgy 200 folcsi alatt lehet venni 6 gigás mp3 lejátszókat is.
amúgy 200 folcsi alatt lehet venni 6 gigás mp3 lejátszókat is.
Mondok egy érdekeset. Volt nálam egy-két db 4GBos pendrive. Kínából lopták.. mármint leesett a kamionról. Ennek pár hónapja. 20 rugóért árultam darabját és nem kellett a kutyának sem, mert nem tudták miez. Komolyan ott magyaráztam a hülyéknek, hogy bazeg ilyen itthon nincs is és odaadom húszért. Mikor megjöttek a hírek ide is akkor a cuccok is elmentek hamar. Fura...
Ezt nem értem, a 8Gb már memóriakártyában is elérhetõ lassan nem? Akkor minek ez a bazinagy (memokártyához képest) cucc?
www.digimomentsvideography.com
2,5" vinyó 80gb 20 ropi körül + külsõ ház hozzá és azzal kész is vagyunk. csupán elhanyagolhatóan nagyobb mint ez(cm-re). kivéve, ha vki farzsebben hordaná😉
õszintén, nem értek hozzá, de egy tároló egységnek a mérete a lényege. hiába jönnek elõ csilli-villi dolgokkal ha 0,1x-e a méret(gb) több pénzért. vagy vmit benézek?
õszintén, nem értek hozzá, de egy tároló egységnek a mérete a lényege. hiába jönnek elõ csilli-villi dolgokkal ha 0,1x-e a méret(gb) több pénzért. vagy vmit benézek?
Én hamarabb elhagytam a pendrive-omat, minthogy tönkrement volna. <#vigyor2>#vigyor2>
Ennek ellenére mégis egy Pendrive hamarabb tönkremegy, mint egy winyó!!! Pendrivera hiába vigyáz az ember, mert lehethogy nem a leejtéstõl megy tönkre, csak úgy spontán beadja a derekát 😊
Viszont ha a winyóra vigyáznak (nem dobálják, szállítani is kipárnázott helyen, az eredeti grafitszálas mûanyag tasakjában), akkor több évig is hibátlanul mûködnek...
MobilRack a király, persze gyerek kezébe nem való!
Viszont ha a winyóra vigyáznak (nem dobálják, szállítani is kipárnázott helyen, az eredeti grafitszálas mûanyag tasakjában), akkor több évig is hibátlanul mûködnek...
MobilRack a király, persze gyerek kezébe nem való!
Általában nem földhözcsapkodni való<#idiota>#idiota>
Ha lesz ilyen occsóért veszek.
Ha lesz ilyen occsóért veszek.
Next PC upgrade: 2022
Nekem meg van egy 80 gigás zsebvinyóm!
Hehehe!
Viszont ez is tönkremegy ha földhözcsapom!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hehehe!
Viszont ez is tönkremegy ha földhözcsapom!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
És ha leejtem, akkor tönkreb*szódik. A pendrive nem...
én meg láttam már olyan 4 gigást, ami nem ilyen bazi nagy, hanem akkkora, mint egy kicsi, max hosszabb
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant