Driver- Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
De Driv3reznék egyet, de kölcsön adtam a haveromnak !!

Fido4life
És a zenék milyenek ? A 3-ban nagyon hangulatosak voltak !

tyler82
Eléggé bitang.
Én 8.00tól mostanáig nyomtam. Sikerült a kritikus küldetésen túlesnem, de most egy nehezebbet kaptam. <#hawaii><#hehe>
De nagyon bejön nekem.

A smooth sea never made a skillfull sailor

Fido4life
Jó a game ? <#vigyor2>

tyler82
Az elsõ "mai" 2006os küldinél befordulok. Nem találok egy értelmes útvonalat sem, ahol le tudom hagyni a metrót. Van valakinek valami 5lete??

Hát azért ennél egy fokkal jobb. Jó nem egy GTA de azért ez is megteszi addig amíg ki nem jön a GTA új része. Egyébként szerinten kifejezetten kellemes kis rendör üldözéseket lehet összehozni ha ügyes vagy. Azt meg kell jegyeznem nem nehéz. <#nevetes1> A zene meg nagyon passzol a játékhoz.

Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.

doubleW
hát figyi.ez esetben egy próbát(meg egy dvdt) megér, hátha tetszik.Én sajnálom már azt a dvdt.a kukában végezte.sztem ez csak driver fanoknak való:) se grafika,se irányíthatóság...persze izlések és pofonok.másold le, hátha..

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

lebirom másolni

doubleW
sztem egy szutyok.Bár akinek bejön, ugyis azt mondja, h szerezd meg, érdemes.Pedig nem.Fõleg nem pénzért..(szvsz)<#levele><#levele><#levele>

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

hello
azt szeretném megkérdezni hogy milyen a játék?érdemes megszerezni?

tyler82
Rácélzol és L1 et be kell nyomni. Akkor vált át "finomcélzásra". A bal analóg karral rácélzol a kerekére. A feka gyerek meg is dícsér ha kilövöd. Aztán a másik kerekét kell, majd a tankot amíg fel nem robban. Ennyi.
<#vigyor1><#wave><#wink>

hát ez fura, a lényeg hogy jó....

pc killer
Nem nagyobb mint 4 giga és a winchi is talán NTFS fájlrendszerû.Ja és úgy csináltam meg, hogy nem a saját könyvtárába csomagoltam hanem máshova és úgy jó. Ezt nem tudtam, mert eddig mindíg mûködött úgy is, hogy a saját mappájába csomagoltam.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

mert ha kitömörítéskor nagyobb lesz mint 4 giga, és fat 32-es fájlrenszerû a winchi akkor nem fog menni.

nagyobb mint 4 giga?

pc killer
Amikor kitömörítem a Driver p.l.-t vagy a Godfather-t a Winrar-al akkor 100% után hibát ír ki a Winiso-ról és így nem tudom kitömöríteni a játékokat.<#falbav><#help>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

az a neve hogy marksmanship

amikor a kocsi és köztem egy fal van egy térdig érõ fal amit mondtál azt megcsináltam elsõre de ami ez után következik azt már nem tom megcsinálni

pc killer
Most töltöm le a game-et. Nem túl nehéz ez a 4-ik rész?

azt már megcsináltam az utánna lévõt nem tudom megcsinálni

állj elé célozz rá tartsd a lövést és oldalazz körülötte körbe közbe lõdd meg pont szembõl/oldalról/hátulról az elejét,oldalait,hátulját..Monnyuk így: elölrõl balra oldalazol elejébe durr oldalba durr hátulra durr másikoldal durr...Ha jól lövöd meg benyõgi a feka paraszt hogy BANG!:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hellosztok segítsetek kérlek most vettem mega játékot elkezdtem játszani és annál a feladatnál tartok amikor megtanul lõni a csávóka és van egy olyan amikor egy kombi barna kocsit kell lõni és nem tom hogy ott mit kell lõni mert ha felrobbantom az se jó ha a kerekét ki lövöm az se jó mit kell itt csinálni?

tyler82
Valakinek van már "Lamborghinije"??

dinomano
vegulis azért az a jatek cime: DRIVER - inkabb a dolgok autos oldalaval foglalkozik...Mind2 gém jo; (GTA+DRIVER is); a sok hasonlosag ellenre mindkettöt gyakorlatilag 2 külön stilusnak is tekinthetjük... Gondolom azert tudtak jobb fizikat/AI-t betenni driverbe vezetös részeknél, mert nem kellett olyan részekre "rágyurni" mint GTA-nal (a nagy szabadsag-több scripteles stb...); és jo dolog az, h. tartja magat hagyomanyokhoz a Driver; nem megy tulontul GTA iranyba, ugy is van pár GTA-klon; nem kell szaporitani a tabort...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Amúhy ga ennyire az összehasonlítgatásnál tartunk akkor gyakorlatilag az egyetlen dolog amiben a SA-hoz képest a D alulmarad az a szabadság,interraktivitás,emberfejlõdés...
Minden másban messze a d a jobb....
Az autós üldözések mérföldekkel reálisabbak,a kõrözés is végre kezd életszerünek tünni (ha üldöz a jard amíg ki nem szállunk csak a kocsit kõrözik,ha sikerül lerázni akár a maxikörözöttséget is,kiszállunk és átszállunk másik kocsiba akkor leráztuk a jardokat...Ha viszont rendõri üldözés alatt lát minket a rendõr,vagyis kiszállunk elötte,vagy motorn megyünk,esetleg túl sokat tartózkodik elöttünk,mellettünk akkor minket is körözni kezdenek,nem csak a kocsit,ami azal jár hogy ha átszállunk egy másik kocsiba akkor a rendõr mellett elhaladva felismerhetminket lassan!), a tuning színvonalasabb, a missziók is az autósüldözések,ötletek miatt (pl: autóskonvoly szétszakítása)nekem jobban bejönnek, sokkal nagyobbnak tûnik a bejárható terep,sokkal távolabb teszi ki a gép a kocsikat,embereket, az idegesítõ GTA hiba vagyis a mögénnk kerülõ autók eltünése itt baromi ritka (eddig egyszer tünt el mögülem autó azis kamion volt) az autóknak van súlya a fizikájuk,ütközések,törés sokkal jobb, ha fejreáll a kocsi nem robban fel és még lehetne sorolni!

A játék talán számomra egyetlen értheteten hibája az az hogy eberünk nemtud ugrani...Na ebbõl érdekes szituk adódnak..HJa és még 1 apró,ha fejreáll a motor akkor nemhajlandó emberünk visszaborítani:)

tyler82
Szal szerintem is bitang jóóó a game.
Már két járgányt kipofoztam. Úgy otthagyom a zsarukat vele mint a szart.
<#vigyor1><#vigyor><#nyes><#hehe>

dinomano
öszehasonlitgatasnak semmi alapja; Driver-készitök picit "22-es csapdajaban" vannak; ha nem mentek volna picit GTA iranyba; akkor megkaptak volna gémerek felétöl, h. GTA-ban több a szabadsag; ebbe' meg csak autok vannak; viszont azaltal, h. picit "GTA-sitottak"; koppinak is tekinthetö a gém... Mondjuk nem tudom, h. 1998-ban, (ha jol tudom akkor jött ki..)Driver 1 eseteben mennyiben volt cél a régi 2D-s GTA-k mellé egy hasonlo 3D-s autos gém készitése; de hat van parhuzam... Igaz, már a Driver2-ben is ki lehetett szallni a gépböl+volt garázs is; de szo-mi-szo eleg termeszetellenesen mozgott a kis karakter...(mint egy 2 labon jaro tank... :-P)...A 2-öt nem vittem végig; lehetett benn löni is az ipsével? A közepéig vittem, de semmi lövöldözös rész nem volt...

sigmavirus1
Hát de ezaz hogy azért hasonlítják az SA-hoz mert pl. a Driv3r tökre GTA "akart" lenni, csak elfelejtették a készítõk hogy a Driver nem a lövöldözésrõl és az emberkék hentelésérõl szól hanem a soförködésrõl...

Parallel Lines-t még nem próbáltam....

Viva La Virus1!!!

Szaszura
Na ja azt én is kerestem de sztem nincs benne kár érte!!<#szomoru1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

ÕÕõõõh....
Hja van egy olyan nézet hogy kivágja lassított mozinézetre.
Az egyetlen dolog amit hiányolok az a replay és a szerkesztés. Nem találtam van benne? A Driver 1-ben nagyon komoly kis autósvideókat lehetett csinálni:)

Neme.
Pontyosan, ez a game az autókról szól. Kár, hogy sokan leragadtak a SA-val való összehasonlítgatásnál.
Egyébként a külsõ cinematikus kameraállást ugye meghagyták?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

A játék sztem kibaxott jó!
Sün andráshoz nem hasonlítanám mert ott fõleg a lövöldözésre,szabadságra építettek,itt fõleg az autós üldözésekre,kocsikra és ez látszik is a SA autóinak viselkedése,autósüldözések,kocsishangulat a Driver 4 közelébe sem ér.

Tuningolni lehet MINDEN járgányt (igen,iskolabuszt,motort,kamiont bármit) úgymint: Body (itt mindenféle fasza fényezést,spoilerezést tesz a kocsira minden autónál 4-5 különbözõfélét) és Performance (ezenbelül motortuning (Stage1-2-3,nitro) és futómû. A felrakott cuccokat lehet állítgatni (ültetés,rugókeménység,leszorítóerõ)...Hja meg van fényezésbõl jópár,plussz egy egyebes menü amiben golyóálló szélvédõt,stb rakhatunk a vasra.

STORE: nem a kocsit lehet eladni hanem az autót lementi a garázsba így azt mindig ott találjuk (nemtom mennyi fér bele mi ma raktunk be vagy 20-at).
Autót eladni nemnagyon lehet,legalábbis nemtaláltam.

A kocsik hangja 10 pont szinte minden gépnek más és más és igen kedvesen döngicsél mélynyomóból a tiszta v8powa!:)

Pár bugtól eltekintve sztem nagyon fasza a játék, aki szereti az autós üldözéseket az sztem ezt a game-t sokkal jobban értékeli mint a sün andrást:)

sigmavirus1
Persze, nem olyan nehéz az uccsó küldi kód nélkûl, Driver 2 pl. jobban szivat..:)

Viva La Virus1!!!

milyen a játék?? tényleg lehet tuningolni??? lehet külsõ optikai tuningot is rá rakni vagy csak a belsejét piszkálhatjuk??? jobb a grafikája mint a Driver 3-nak?? én még nem vettem meg a játékot de megfogom ha jó a játék csak nem szeretnék fejre esni mint a Driver 3-nál

tyler82
Már vettem golyóálló gumikat is.
<#vigyor1><#finom>

a driv3r háát igen az is már nyögés volt pc-re nekik nagyon gépigényes - szal inkább konzolra foglakoznak vele - sajna
próbáltam már ps2 emut de nem igen müxött - pár game volt csak

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

reménytelen
Hát igen. És a konzolos témákba általában nem nagyon kerül játékosok által készített screenshot...

(Ha tényleg jó a játék, jelenjen má' meg PC-re is!)
Csak konzol már megint?Nagy kár<#rolleyes>
tyler82
De már veszettül tuningolok! Mert hogy itt azt is lehet.
Csak az a store vehicle opció nem hagy nyugodni. Elvileg ott adhatunk/vehetünk kocsikat nem?? De én nem nagyon tudok Ladni...meg venni se, mondjuk nincs is mibõl még.
<#wow1><#wow2><#rolleyes><#shakehead>

tyler82
Mittomén. A 3.rész kimaradt az életembõl. Állítólag nem vesztettem vele sokat. Ezt is csak kíváncsiságból próbáltam ki.
<#vigyor1><#eplus2><#wow3>

Taranov
Tannerrel mi lett? <#sir>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

dinomano
tényleg higulas van, uj gémek egyre könnyebbek; izzadtam régi drivereken, kalapalt a szivem; durvanehez...ez az uj is? :-O

tyler82
Hát az animációk közepesek szerintem. De az átvezetõ fiilmek nagyon bejönnek nekem.
És az új fõszereplõ neve kid.<#vigyor0><#vigyor><#nyes><#hawaii>

mucsácsó
amúgy itt is el lett cseszve a lövöldözés rész? meg a karakteranimációk?
márcsak Tanner gyerek balettugrásai miatt kérdem... :D
mucsácsó
de PC nem is lesz gyerekek? :(
Driv3r is 2004 augusztusban lett..vagy júliusban...Xbox-ra, aztán már egy éve, 2005 március 15-én jött ki PC-re, elég sokan szidták....szerintem jó game, csak egy a bajom vele...hangot bekapcsolom, VESZETTÜL SZAGGAT, amúgy meg tök full grafikán rohadt jól megy....de így hang nélkül, csak zenére game-elni elég fura :(
de most is úgy megjött a kedvem, úgy játszanék...csak tanulnom kell :(((
tyler82
Kipróbáltam.<#vigyor>

tyler82
Énis azt mondom hogy nehezebbek voltak.
<#hawaii><#vigyor>

reménytelen
Mittomén, próbáld ki...
Taranov
Én egyiket sem tudtam eddig végigvinni. Hozzáteszem, a 4-et nem is próbáltam.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bertino
akármennyire nem gondolod, sztem régen a gamek sokkal nehezebbek voltak,elpiuhul a kibertér :(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!