121
Driver-Parallel Lines
-
Papesz #81 Köszönöm, de felhívnám a figyelmedet az ingame szóra. -
Screenshots -
Papesz #79 Ingame képeket keresnék. Tudtok adni egy pár linket? -
Papesz #78 Srácok, amikor 4 autót kell utolérni 8 perc alatt a drogszállítmány miatt, az másnak nem okozott nehézséget? Van valami trükkje? Nekem nem megy. -
én nem tom szerintem nagy érrvágás az előző részekhez képest ez a Driver nincs meg az a régi PSX-es hangulata a játéknak azok voltak még a szép idők.De azért elégg jó a gém grafikája szóval nem mondom hogy rossz játék de nincs már az a régi driver érzés talán egy más néven sokkal jobb lenne a játék!!! -
Norbi7 #76 Na én is végigvittem. Nagyon jó, de azért még egy pár küldetést nyomtam volna! Nem baj, majd az 5. részben!
-
Én már végignyomtam. Zsír ez a game!! Nekem nagyon bejött.
Az utolsó küldetés utolsó része eléggé szopatós (helikopteres) de azért nem megoldhatatlan.
-
Norbi7 #74 Na sikerült megoldani. jól néz ki a 2006-os NY is! -
Norbi7 #73 Helló! egy kis segítség kéne! Hunt's Point-nál vagyok egy autóversenyen. győzelemre kell segíteni az egyik kocsit de nem boldogulok. lőni nem lehet, kilökni pedig nem igazán tudom őket. van erre valami jó technika? köszi előre is! -
Akkor itt még hangulatosabbak. :)
Most kerestem rá Emulen a soundtrackekre de még semmi sajna. :( -
De Driv3reznék egyet, de kölcsön adtam a haveromnak !! -
És a zenék milyenek ? A 3-ban nagyon hangulatosak voltak ! -
Eléggé bitang.
Én 8.00tól mostanáig nyomtam. Sikerült a kritikus küldetésen túlesnem, de most egy nehezebbet kaptam.

De nagyon bejön nekem. -
Jó a game ?
-
Az első "mai" 2006os küldinél befordulok. Nem találok egy értelmes útvonalat sem, ahol le tudom hagyni a metrót. Van valakinek valami 5lete?? -
zilahi #66 Hát azért ennél egy fokkal jobb. Jó nem egy GTA de azért ez is megteszi addig amíg ki nem jön a GTA új része. Egyébként szerinten kifejezetten kellemes kis rendör üldözéseket lehet összehozni ha ügyes vagy. Azt meg kell jegyeznem nem nehéz.
A zene meg nagyon passzol a játékhoz.
-
hát figyi.ez esetben egy próbát(meg egy dvdt) megér, hátha tetszik.Én sajnálom már azt a dvdt.a kukában végezte.sztem ez csak driver fanoknak való:) se grafika,se irányíthatóság...persze izlések és pofonok.másold le, hátha.. -
Dévids #64 lebirom másolni -
sztem egy szutyok.Bár akinek bejön, ugyis azt mondja, h szerezd meg, érdemes.Pedig nem.Főleg nem pénzért..(szvsz) 

-
Dévids #62 hello
azt szeretném megkérdezni hogy milyen a játék?érdemes megszerezni? -
Rácélzol és L1 et be kell nyomni. Akkor vált át "finomcélzásra". A bal analóg karral rácélzol a kerekére. A feka gyerek meg is dícsér ha kilövöd. Aztán a másik kerekét kell, majd a tankot amíg fel nem robban. Ennyi.

-
gergelyanevem #60 hát ez fura, a lényeg hogy jó.... -
Nem nagyobb mint 4 giga és a winchi is talán NTFS fájlrendszerű.Ja és úgy csináltam meg, hogy nem a saját könyvtárába csomagoltam hanem máshova és úgy jó. Ezt nem tudtam, mert eddig mindíg működött úgy is, hogy a saját mappájába csomagoltam. -
gergelyanevem #58 mert ha kitömörítéskor nagyobb lesz mint 4 giga, és fat 32-es fájlrenszerű a winchi akkor nem fog menni. -
gergelyanevem #57 nagyobb mint 4 giga? -
Amikor kitömörítem a Driver p.l.-t vagy a Godfather-t a Winrar-al akkor 100% után hibát ír ki a Winiso-ról és így nem tudom kitömöríteni a játékokat. 
-
good charlotte #55 az a neve hogy marksmanship -
good charlotte #54 amikor a kocsi és köztem egy fal van egy térdig érő fal amit mondtál azt megcsináltam elsőre de ami ez után következik azt már nem tom megcsinálni -
Most töltöm le a game-et. Nem túl nehéz ez a 4-ik rész? -
good charlotte #52 azt már megcsináltam az utánna lévőt nem tudom megcsinálni -
Skyline #51 állj elé célozz rá tartsd a lövést és oldalazz körülötte körbe közbe lődd meg pont szemből/oldalról/hátulról az elejét,oldalait,hátulját..Monnyuk így: elölről balra oldalazol elejébe durr oldalba durr hátulra durr másikoldal durr...Ha jól lövöd meg benyőgi a feka paraszt hogy BANG!:) -
good charlotte #50 hellosztok segítsetek kérlek most vettem mega játékot elkezdtem játszani és annál a feladatnál tartok amikor megtanul lőni a csávóka és van egy olyan amikor egy kombi barna kocsit kell lőni és nem tom hogy ott mit kell lőni mert ha felrobbantom az se jó ha a kerekét ki lövöm az se jó mit kell itt csinálni? -
Valakinek van már "Lamborghinije"?? -
vegulis azért az a jatek cime: DRIVER - inkabb a dolgok autos oldalaval foglalkozik...Mind2 gém jo; (GTA+DRIVER is); a sok hasonlosag ellenre mindkettöt gyakorlatilag 2 külön stilusnak is tekinthetjük... Gondolom azert tudtak jobb fizikat/AI-t betenni driverbe vezetös részeknél, mert nem kellett olyan részekre "rágyurni" mint GTA-nal (a nagy szabadsag-több scripteles stb...); és jo dolog az, h. tartja magat hagyomanyokhoz a Driver; nem megy tulontul GTA iranyba, ugy is van pár GTA-klon; nem kell szaporitani a tabort... -
Skyline #47 Amúhy ga ennyire az összehasonlítgatásnál tartunk akkor gyakorlatilag az egyetlen dolog amiben a SA-hoz képest a D alulmarad az a szabadság,interraktivitás,emberfejlődés...
Minden másban messze a d a jobb....
Az autós üldözések mérföldekkel reálisabbak,a kőrözés is végre kezd életszerünek tünni (ha üldöz a jard amíg ki nem szállunk csak a kocsit kőrözik,ha sikerül lerázni akár a maxikörözöttséget is,kiszállunk és átszállunk másik kocsiba akkor leráztuk a jardokat...Ha viszont rendőri üldözés alatt lát minket a rendőr,vagyis kiszállunk elötte,vagy motorn megyünk,esetleg túl sokat tartózkodik elöttünk,mellettünk akkor minket is körözni kezdenek,nem csak a kocsit,ami azal jár hogy ha átszállunk egy másik kocsiba akkor a rendőr mellett elhaladva felismerhetminket lassan!), a tuning színvonalasabb, a missziók is az autósüldözések,ötletek miatt (pl: autóskonvoly szétszakítása)nekem jobban bejönnek, sokkal nagyobbnak tűnik a bejárható terep,sokkal távolabb teszi ki a gép a kocsikat,embereket, az idegesítő GTA hiba vagyis a mögénnk kerülő autók eltünése itt baromi ritka (eddig egyszer tünt el mögülem autó azis kamion volt) az autóknak van súlya a fizikájuk,ütközések,törés sokkal jobb, ha fejreáll a kocsi nem robban fel és még lehetne sorolni!
A játék talán számomra egyetlen értheteten hibája az az hogy eberünk nemtud ugrani...Na ebből érdekes szituk adódnak..HJa és még 1 apró,ha fejreáll a motor akkor nemhajlandó emberünk visszaborítani:)
-
Szal szerintem is bitang jóóó a game.
Már két járgányt kipofoztam. Úgy otthagyom a zsarukat vele mint a szart.

-
öszehasonlitgatasnak semmi alapja; Driver-készitök picit "22-es csapdajaban" vannak; ha nem mentek volna picit GTA iranyba; akkor megkaptak volna gémerek felétöl, h. GTA-ban több a szabadsag; ebbe' meg csak autok vannak; viszont azaltal, h. picit "GTA-sitottak"; koppinak is tekinthetö a gém... Mondjuk nem tudom, h. 1998-ban, (ha jol tudom akkor jött ki..)Driver 1 eseteben mennyiben volt cél a régi 2D-s GTA-k mellé egy hasonlo 3D-s autos gém készitése; de hat van parhuzam... Igaz, már a Driver2-ben is ki lehetett szallni a gépböl+volt garázs is; de szo-mi-szo eleg termeszetellenesen mozgott a kis karakter...(mint egy 2 labon jaro tank... :-P)...A 2-öt nem vittem végig; lehetett benn löni is az ipsével? A közepéig vittem, de semmi lövöldözös rész nem volt... -
Hát de ezaz hogy azért hasonlítják az SA-hoz mert pl. a Driv3r tökre GTA "akart" lenni, csak elfelejtették a készítők hogy a Driver nem a lövöldözésről és az emberkék henteléséről szól hanem a soförködésről...
Parallel Lines-t még nem próbáltam.... -
Na ja azt én is kerestem de sztem nincs benne kár érte!!
-
Skyline #42 ŐŐőőőh....
Hja van egy olyan nézet hogy kivágja lassított mozinézetre.
Az egyetlen dolog amit hiányolok az a replay és a szerkesztés. Nem találtam van benne? A Driver 1-ben nagyon komoly kis autósvideókat lehetett csinálni:)