Driver- Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 8.00tól mostanáig nyomtam. Sikerült a kritikus küldetésen túlesnem, de most egy nehezebbet kaptam. <#hawaii>#hawaii><#hehe>#hehe>
De nagyon bejön nekem.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Jack Bauer nem éhes, nem álmos, nincs szüksége fürdésre. A szervezete nem olyan ostoba, hogy felhívja magára a figyelmet.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
azt szeretném megkérdezni hogy milyen a játék?érdemes megszerezni?
<#vigyor1>#vigyor1><#wave>#wave><#wink>#wink>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Minden másban messze a d a jobb....
Az autós üldözések mérföldekkel reálisabbak,a kõrözés is végre kezd életszerünek tünni (ha üldöz a jard amíg ki nem szállunk csak a kocsit kõrözik,ha sikerül lerázni akár a maxikörözöttséget is,kiszállunk és átszállunk másik kocsiba akkor leráztuk a jardokat...Ha viszont rendõri üldözés alatt lát minket a rendõr,vagyis kiszállunk elötte,vagy motorn megyünk,esetleg túl sokat tartózkodik elöttünk,mellettünk akkor minket is körözni kezdenek,nem csak a kocsit,ami azal jár hogy ha átszállunk egy másik kocsiba akkor a rendõr mellett elhaladva felismerhetminket lassan!), a tuning színvonalasabb, a missziók is az autósüldözések,ötletek miatt (pl: autóskonvoly szétszakítása)nekem jobban bejönnek, sokkal nagyobbnak tûnik a bejárható terep,sokkal távolabb teszi ki a gép a kocsikat,embereket, az idegesítõ GTA hiba vagyis a mögénnk kerülõ autók eltünése itt baromi ritka (eddig egyszer tünt el mögülem autó azis kamion volt) az autóknak van súlya a fizikájuk,ütközések,törés sokkal jobb, ha fejreáll a kocsi nem robban fel és még lehetne sorolni!
A játék talán számomra egyetlen értheteten hibája az az hogy eberünk nemtud ugrani...Na ebbõl érdekes szituk adódnak..HJa és még 1 apró,ha fejreáll a motor akkor nemhajlandó emberünk visszaborítani:)
Már két járgányt kipofoztam. Úgy otthagyom a zsarukat vele mint a szart.
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Parallel Lines-t még nem próbáltam....
Viva La Virus1!!!
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Hja van egy olyan nézet hogy kivágja lassított mozinézetre.
Az egyetlen dolog amit hiányolok az a replay és a szerkesztés. Nem találtam van benne? A Driver 1-ben nagyon komoly kis autósvideókat lehetett csinálni:)
Egyébként a külsõ cinematikus kameraállást ugye meghagyták?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Sün andráshoz nem hasonlítanám mert ott fõleg a lövöldözésre,szabadságra építettek,itt fõleg az autós üldözésekre,kocsikra és ez látszik is a SA autóinak viselkedése,autósüldözések,kocsishangulat a Driver 4 közelébe sem ér.
Tuningolni lehet MINDEN járgányt (igen,iskolabuszt,motort,kamiont bármit) úgymint: Body (itt mindenféle fasza fényezést,spoilerezést tesz a kocsira minden autónál 4-5 különbözõfélét) és Performance (ezenbelül motortuning (Stage1-2-3,nitro) és futómû. A felrakott cuccokat lehet állítgatni (ültetés,rugókeménység,leszorítóerõ)...Hja meg van fényezésbõl jópár,plussz egy egyebes menü amiben golyóálló szélvédõt,stb rakhatunk a vasra.
STORE: nem a kocsit lehet eladni hanem az autót lementi a garázsba így azt mindig ott találjuk (nemtom mennyi fér bele mi ma raktunk be vagy 20-at).
Autót eladni nemnagyon lehet,legalábbis nemtaláltam.
A kocsik hangja 10 pont szinte minden gépnek más és más és igen kedvesen döngicsél mélynyomóból a tiszta v8powa!:)
Pár bugtól eltekintve sztem nagyon fasza a játék, aki szereti az autós üldözéseket az sztem ezt a game-t sokkal jobban értékeli mint a sün andrást:)
Viva La Virus1!!!
<#vigyor1>#vigyor1><#finom>#finom>
próbáltam már ps2 emut de nem igen müxött - pár game volt csak
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
(Ha tényleg jó a játék, jelenjen má' meg PC-re is!)
Csak az a store vehicle opció nem hagy nyugodni. Elvileg ott adhatunk/vehetünk kocsikat nem?? De én nem nagyon tudok Ladni...meg venni se, mondjuk nincs is mibõl még.
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead>
<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#wow3>#wow3>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És az új fõszereplõ neve kid.<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#hawaii>#hawaii>
márcsak Tanner gyerek balettugrásai miatt kérdem... :D
Driv3r is 2004 augusztusban lett..vagy júliusban...Xbox-ra, aztán már egy éve, 2005 március 15-én jött ki PC-re, elég sokan szidták....szerintem jó game, csak egy a bajom vele...hangot bekapcsolom, VESZETTÜL SZAGGAT, amúgy meg tök full grafikán rohadt jól megy....de így hang nélkül, csak zenére game-elni elég fura :(
de most is úgy megjött a kedvem, úgy játszanék...csak tanulnom kell :(((
<#hawaii>#hawaii><#vigyor>#vigyor>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!