Driver- Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírûvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
egész jó a gém az a bajom vele, hogy valamiért nem jelennek meg a fegyverek, a csávó csak áll és mintha a kezével lõne mivel lehet ezt javítani? Thx
A smooth sea never made a skillfull sailor
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
túlságosan hozzá vagyok szokva a rallizáshoz, amit az analóg karral nem nagyon lehet irányítani, és itt is fura nekem...
http://racing-events.blogspot.com/
ja ok nem vagyok jártas boxban
kössz
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Papesz
Papesz
Ha vannak tudtok írni párat?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
U.I.: a GTA III jó volt(a legjobb számomra), a többi GTÁ-ból már hiányzott a hangulat (na jó a VC is nagyon feelinges volt, de az nekem nem nagyon jött be)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Tudja valaki, hogyan lehet beállítani a képméretet hogy a fekete csík felül és alul nelegyen ott, mert a widescreent hiába japcsolom be akkor meg megnyúlik a kép.
Segítségeteket elõre is köszönö.
akkor félreolvastam valszinüleg
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Papesz
igen
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Szeretném megkérdezni, hogy melyik az az x3 gomb, mert amikor rámegyek a sugárra és bemegyek a garázsba pl az easyre akkor azt írja ki, hogy x3.
Mit kell nyomni?
Papesz
Papesz
Papesz
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Az ingame képeken van életerõjelzõ, kilométeróra, meg térkép. Nekem olyan kéne.
Papesz
Papesz
Papesz
Papesz
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
<#mf2>#mf2>
Most kerestem rá Emulen a soundtrackekre de még semmi sajna. :(