121
Driver-Parallel Lines
  • Papesz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1142858574&no=91]#91[/URL]
  • ecneb
    én majd a dmc3 után akarom elkezdeni... anno már lasan egy éve leszedtem de akkor nemteccett anniyra bár utánan hallottam h az elején olyan érdekes csak a város utánna már jobban néz ki.
  • KingGregory
    Cső,

egész jó a gém az a bajom vele, hogy valamiért nem jelennek meg a fegyverek, a csávó csak áll és mintha a kezével lőne mivel lehet ezt javítani? Thx
  • tyler82
    Ja. Néha én.
  • Yag
    Játszik még valaki ezzel a gamével ?
  • Gery345
    CSÁ! Tudna valaki segiteni? Miután végigvittem az összes küldetést csillagokat kezdte mel szerezni bónuszokat adnak. A reptéren van sok csak nem tudok bemenni.Nem tudja valaki, hogy hogy lehet bemenni a repterre? Előre is köszi.
  • gercse
    irányítást gondolom nem lehet átrakni? vagy igen? (nekem nem sikerült)
    túlságosan hozzá vagyok szokva a rallizáshoz, amit az analóg karral nem nagyon lehet irányítani, és itt is fura nekem...
  • norbi09
    Cs all. Ps2-n van+, nem csinált olyat senkinek, hogy nyelv választás és memó card felismerése után megáll?????
  • bauer15
    egy kicsit-?
    ja ok nem vagyok jártas boxban
    kössz
  • Papesz
    Egy kicsit mintha le lennél maradva. Tavaly márciusban jelent meg Xbox-ra.
  • bauer15
    hello xbooxra lesz?
  • Papesz
    Ebben az esetben rossz helyen vagy.
  • BattlefieldQ
    Persze PC-re.
  • BattlefieldQ
    Vannak kódok a driver parallen lines-re?
    Ha vannak tudtok írni párat?
  • Csabesz6
    neki ez nem lesz megoldás, nálam is ez a helyzet.
  • dinomano
    Getaway megvan, de még nem toltam; SCARFACE is megvan, de csak elkezdtem; most épp Godfathert tolom...Jo a hangulat; visszaköszönnek mission-ök/helyszinek/jelenetek a filmböl; ami film+könyvrajongoknak meg tujda dobogtatni a szivét; de a kocsik iranyitasa eleg xar+neha gondjaim vannak a kameraval...Valahogy nem lett tul jo a kamerakezeles; tolatas utan pl.lassunak érzem a kamerat; lassan fordul vissza, xar hogy tereptarygakat nem lehet szétlőni (pedig nem lenne hülyeseg pl. ellen mellett olajoshordot stb...); neha gáz, h. egy ellen ki tud nyirni, ha épp mögéd kerül; és nem tudsz gyorsan ráfordulni...De összessegeben jo a game; nekem bejön...
  • Fido4life
    hát igen, abban egyet értek hogy a Getaway a főküldik után nulla, viszont a True Crime-ban azért elég sok lehetőség volt, végig se vittem mert vmi közbe jött anno már nem tom.. de mindenképpen meg fogom szerezni ezt a játékot, nagyon érdekel hogy oldották meg a hippi korszak és napjaink közti hangulat váltást..

U.I.: a GTA III jó volt(a legjobb számomra), a többi GTÁ-ból már hiányzott a hangulat (na jó a VC is nagyon feelinges volt, de az nekem nem nagyon jött be)
  • adam first
    Számomra mindenképp,getawaynél és true crimenél a főküldetések után 0 a játék.Itt viszont 50db csillagot összegyűjthesz(rejtett csomagok),kocsit tuningolhatsz,lehet az autóból lövöldözni,versenyezhetsz.Különböző mellék küldetések(gta szerűek).Város hatalmas szerintem akkora mint San Andreas,sőt talán egy kicsivel nagyobb vagy talán ugyanakkora.Egyetlen hátránya a gémnek csak négykerekű járművekkel és motorokkal közlekedhetsz.Úszni nem lehet,a rendőrők pedig úgy üldőznek mint anno a Driver2-ben.Van itt kihívás ha egyszer elkezdenek üldözni a rendőrei,lövöldözös részek nem bénák és nincsenek is erőltetve.Ha van is akció akkor azt taktikásan kell megoldani,mert nem ronthatsz csak úgy rá az ellenre,a legkirályabb a 2idősík és a rádiók(a játék egyik legerősebb pontja).Idegesítők bugok /már amennyi megtalálható a játékban/ pl:a kocsi ajtód olyan kemény mint a betonfal,ha bármi történik akkor a járókelők kiszállnak a kocsiból és nézelődnek ezzel akadályozva a forgalmat(nem úgy kell elképzelni mint a Driv3rban azért ennyire nem vészes a helyzet),ha nem tudsz kiszállni az autóból valamiféle balesett miatt akkor a főhős egész egyszerűen a kocsi tetejére száll ki.Részletesebben itt http://www.gamecon.hu/cikkek/driver.htm nagyon jó kis cikk leír mindent amit a játékról tudni érdemes.Nekem nem igazán jött be a Driv3r,Gta: San Andreas,Gta3,Getaway,True Crime,Scarface helyette viszont a Gta: Vice city,Driver Parallel Lines magához láncolt.
  • Fido4life
    Getaway.t, True Crime-ot veri ?
  • adam first
    A legnehezebb a Ps1-es Driver2 volt,na az egy kihívás volt aki azt végig tudta játszani onantól kezdve semmi sem jelentett akadályt az adott egyednek.Driver4 könnyű és baromi élvezetes,bár a küldetések elég primitivek néhol(azért akad köztük néhány ötletes is),de nem vészes a játék(aki a gtakhoz van szokva azoknak sem lesz nehéz,bár van egy-két hard rész).Bug még mindig akad kb. 5db bug van a gémben ami talán idegesít is.A többi bug olyan mint a gtakban,miközben játszasz a gémmel nem fog feltűnni hogy hol a hiba.Scarface,True Crime,Getawayre köröket ver a játék igaz ez már nem Driver(csak itt ott),inkább gta copy.De ettől eltekintve elég élvezetes, sok TPS-el játszottam már de én mondom hogy ez baromi élvezetes tud lenni.10/7
  • dinomano
    könnyü a game? akkor majd lehet hogy nekikezdek...anno a PS1-es Driver1 extranehez volt..legalabbis nekem...
  • adam first
    Start-Settings-Display-Aspect Ratio és itt tudod megváltozatani hogy Wildescreen vagy Normal.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Tudja valaki, hogyan lehet beállítani a képméretet hogy a fekete csík felül és alul nelegyen ott, mert a widescreent hiába japcsolom be akkor meg megnyúlik a kép.
    Segítségeteket előre is köszönö.
  • adam first
    Végre sikerült beszereznem Driver4-et és a mai napon végig is vittem.Nagyon kellemeset csalódtam benne,aki lehúzza ezt a gémet az be...ja.Hangulatos gém bárkinek tudom ajánlani,vannak hibái de már nincs annyi bug benne,alig észre vehető kb. ugyanennyi lehet a Gtakban is.A küldetések könnyűek és élvezetesek.A játék legerősebb pontja a Zene+a két idősík.1978-as zenék nagyon toppon vannak,de a 2006-os számok sem szégyenkezhetnek.Átvezető videók hatalmasak,nagyon élethűek ilyen átvezető filmeket kb. Ps3/x360-on videokon láttam.Szóval nekem nagyon bejött a gém a Driver2-ra hasonlított(a legnagyobb mászkálós-autós gém a Vice cityvel egyetemben).Anno Ps1-en élveztem így a Driver2,valamint Ps2-n a Gta:Vice cityt.Most már csak egy kérdésem lenne a fejlesztőkhöz Driv3r-at miért nem lehetett volna ilyenre meg csinálni.Ja igen és jöjjön a feketeleves A.I néhol-néhol még mindig buta,idétlen forgalom(néha),pár bug(de nem vészes).
  • tyler82
    Az R3 lesz valószínűleg vagy L3...
  • cicai
    kössz
    akkor félreolvastam valszinüleg
  • Papesz
    A PS2-n NINCS x3 gomb, így ilyet nem is ír ki. Van viszont R3. Nyomd le a jobb analógkart.
  • cicai
    ps2
    igen
  • Max 36
    Milyen gépen nyomod?Biztos,hogy x3 gombot ír ki?
  • cicai
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy melyik az az x3 gomb, mert amikor rámegyek a sugárra és bemegyek a garázsba pl az easyre akkor azt írja ki, hogy x3.
    Mit kell nyomni?
  • Papesz
    Hátha valakit érdekel egy Driver Parallel Lines játékteszt.
  • Papesz
    Közben megcsináltam már, de azért köszönöm a segítséget.
  • tyler82
    Az a küldetés úgy van kitalálva hogy az utolsó autóban legyen a narkó akármelyikkel kezded. Az a lényege a küldetésnek (legalábbis nekem így sikerült), hogy ahogy megkapod az irányítást egyből válts térképnézetre. Akkor van még egy bolyban a négy kocsi. És mindig a legközelebbivel kezd!! Adja magát a térképen nem gond. Én a mission közben kétpercenként a térképet néztem nem gáz, sokat segít. Az utolsó két autó már nagyon messze lesz egymástól az igaz de amikor az utolsó előttivel is végzel valahogy úgy alakul mindig hogy az utolsó kocsi ne legyen elérhetetlen távolságban. Amúgy be lehet gyakorolni mert mindig ugyanazon az útvonalon kezdenek el menni a küldetés elején tehát csak a sorrendet gyakorold be, meg azt, hogyha beérted minél hamarabb lődd szét!! Valami komoly fegyvert ajánlok, azzal hamarább megáll. Az se baj ha felrobban akkor se lesz mission failed.

• Papesz
    Ezek már használhatóbbak, még egyszer köszi.
  • BenedekFeco
    Vagy mégis???Itt van egy-kettő olyan is
    Meg itt is
    És itt is
  • BenedekFeco
    Oké,megfogtál:-) Olyannal nem tudok szolgálni.
  • Papesz
    Hmmm...

Az ingame képeken van életerőjelző, kilométeróra, meg térkép. Nekem olyan kéne.
  • Fido4life
    Jah, tényleg.. (:
  • Fido4life
    Ezek, ingame ?
  • BenedekFeco
    Nincs mit,de ezek azok.:-)