Melyik jó kalandjáték?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Jajj, azt letöltöttem...

hen-tes
Neverhood tényleg marha jó volt 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tobias88
kössz!!! ezaz amit kerestem, ez mikor jelenik meg?
Hustler_hu
vazz , mondtam már ... egyáltalán megnézted ? vagy ha linket irok akkor nemkell 2 másodpercet sem keresni a googlen ? nesze : mount & blade
tobias88
multiba is jöhet, de inkább simán! régi jó középkori, nem fantasztikus játéknak kellene lennie!!!!
horpeti
Szóval te harcolni akarsz, de csak más emberek ellen, nem lények ellen?

minden játékban van PvP 😄DDD

legalábbis gondolom ahol van multiplayer 😄

Vagy kimondottan az ember vs szörny a gáz, és ember vs embert akarsz?

szal multiban ember ellen, vagy amúgy ember ellen 😄D

tobias88
Harc lehet benne, tán szörny is, de ne legyen úgy eltúlozva, mint pl a Dungeon Siege-ben, a Morrowind is határeset már. Nem igaz, hogy nincs egy olyan game, amiben lovagot, vagy katonát kell alakítani, más emberek ellen!???
Csuhai G
De ahogy látom itt nem az olyan kalandjátékokról van szó amire gondoltam, hanem a Morrowindhez hasonló kalandokról.. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
A jó kalandjátékhoz kellenek jó szereplõk, jó helyszínek, és 1 jó történet. Szvsz a világ eddigi legjobb kalandjátékai: Neverhood, Syberia

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lammer
LOL, pedig az sem volt nehez falat... 😄DD nem vagyok jo ugyessegi jatekokban, de anno a mikrokapcsolos Joyjal egesz jol mentek a dolgok... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Anubys
Most kapcsolok csak, úgy érted a "nincs benne szörny"-et, hogy nincs benne harc? Mert akkor nem nagyon fogsz találni lovagosat. Illetve a Conquest of Camelot-ot, bár abban is van 1 v. 2 harc. Egy ezer éves Sierra játék, még EGA grafikával, Win98 alatt megy, XP-n nem próbáltam.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem, ezek tényleg nem Point'n'Click kalandjátékok, hanem arcade/adventure-ök. Lovagos point'n'click? Csak annyit tudok mondani: sok szerencsét... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
A sárkány nem volt gond, aláálltál és felfele szúrkáltál, amikor fújni akart vagy le akart nyelni símán felefejelt a kardodba. Nekem azok a felpattanó mocsári izék okoztak anno gondot, majd egy év kellett, mire sikerült rájönni a technikára. 😞

<#eljen>

Lammer
moonstone... ehhh konnyet csaltal a szemem sarkaba... 😉
ehhh le tudtad gyozni anno a sarkanyt benne??? volt egy bug, meg sem sebzodtem... 😄DDD bizonyos helyre beallva pwnt... 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ezek egytõl egyik NEM kalandjátékok! A kalandjátékban nincs harc, egyik fajtája a point 'n click.... pl. Syberia
Anubys
Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem a Knights of the Temple-ben nincs... Bár az inkább hentes játék, nem kimondottan kaland... A többi mind fantasy, ez középkori.

tobias88
és melyikben nincs szörny?
Anubys
Hát, ha elég retormán vagy, akkor Moonstone... 😊 Legjobb, és lovagos.
Amúgy meg Crusaders of Might and Magic, Enclave, Blade and Sword, Knights of the Temple. Ez utóbbi tuti lovagos, a többiben inkább csak síma harcosok vannak...

tobias88
kössz, de akkor olyan nincs, ahol középkori lovagot kell alakítani?
az is szörnyes, de kurvajó!

Akos 001
rayman 1-2
nám szörny😮

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Davidus
mortál hombár 2

V9ykn8_TZL0

DJ Skyline
rayman

SNAKE01
jaja,meg szalonna és csirke comb... 😊

SNAKE01
az kúrva jó game...

silkroad

Tony Hawk Pro Skeater? D:

http://www.lohere.net - a MagyarChan

tigeroo
patkánysütés rulz😊
sokan mondják az Arx Fatalisra hogy nagyon jó, én még nem nagyon próbáltam 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

NEOreg3
lopakodós TPS és vannak benne zombik vízilények szellemek és van néhány fosatós pálya=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hustler_hu
-h azaz mount & blade
Rage47
Thief 3?
Hustler_hu
mounth & blade ... sajnos még csak fejlesztés alatt de már kipróbálható ... ingyen akár a 6-ik szintig 😊
uv
persze attól függ, mit nevezünk szörnynek...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

rezsofiz
olyan elég kevés lesz😄

sazl : c

uv
fantasy szörnyek nélkül?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

tobias88
Lehetõleg egy olyan középkori/fantasy játékot szeretnék ami 3rdperson, hasonló a morrowindhez, szörnyek nélkül, azaz emberek-emberek ellen! Valaki segítsen!
← ElőzőOldal 2 / 2