88
Segítsetek
-
#48 a neverwinter nightsnál jobb a dungeon siege, de azzal asszem sajnos nem lehetett multiba nyomni! a NN-nál hogy van a netes game, a választottaddal? -
#47 fahrenheit az jó meg támogatom a gothicot is :D de én szeritnem interneten helyesen lehet kalandjátékozni Neverwinter nights-al is -
#46 Conqueror A.D. 1086. Nem kaland, de kalandos :D -
joe1980 #45 Fahrenheit! -
#44 A robbantott csirke a legfinomabb. :P -
Nuki #43 borospite? -
Barty007 #42 ha jo rpg kell akkor tesség Gothic1 , Gothic2 , Gothic3(jön) :) ezek istenek igaz vannak benne orok sárkányok meg minden kira dolog
itt lehetsz varázsló,lovag,zsoldos 1 emberrel mész és sok sok küldit kell teljesiteni.Történet jó szörnyek jók nem az a rohanok és hentelek könnyü szar hanem egyszerűen csak JÓ !!! Keress rá és nézz képeket -
#41 (grafika lehetne jobb) -
#40 Ez kegyetlen jó, hogy lehet ezt támogatni(írd meg priviben plííz)? Isteni!!! KÖSSZ! Leszólítottam egy lovast kint a pusztában kilences volt mellette, hát nem 9-en voltak, :D! -
#39 naja ... de lentebb is irtam ... miért kérsz segítséget ha nem olvasod el őket ? :)
Fejlesztés alatt van , de már megveheted (mint pl. én) ezzel is segíted a fejlesztést ... -
#38 Jajj, azt letöltöttem... -
#37 Neverhood tényleg marha jó volt :) -
#36 kössz!!! ezaz amit kerestem, ez mikor jelenik meg? -
#35 vazz , mondtam már ... egyáltalán megnézted ? vagy ha linket irok akkor nemkell 2 másodpercet sem keresni a googlen ? nesze : mount & blade -
#34 multiba is jöhet, de inkább simán! régi jó középkori, nem fantasztikus játéknak kellene lennie!!!! -
#33 Szóval te harcolni akarsz, de csak más emberek ellen, nem lények ellen?
minden játékban van PvP :DDDD
legalábbis gondolom ahol van multiplayer :D
Vagy kimondottan az ember vs szörny a gáz, és ember vs embert akarsz?
szal multiban ember ellen, vagy amúgy ember ellen :DD -
#32 Harc lehet benne, tán szörny is, de ne legyen úgy eltúlozva, mint pl a Dungeon Siege-ben, a Morrowind is határeset már. Nem igaz, hogy nincs egy olyan game, amiben lovagot, vagy katonát kell alakítani, más emberek ellen!??? -
#31 De ahogy látom itt nem az olyan kalandjátékokról van szó amire gondoltam, hanem a Morrowindhez hasonló kalandokról.. :) -
#30 A jó kalandjátékhoz kellenek jó szereplők, jó helyszínek, és 1 jó történet. Szvsz a világ eddigi legjobb kalandjátékai: Neverhood, Syberia -
#29 LOL, pedig az sem volt nehez falat... :DDD nem vagyok jo ugyessegi jatekokban, de anno a mikrokapcsolos Joyjal egesz jol mentek a dolgok... ;) -
#28 Most kapcsolok csak, úgy érted a "nincs benne szörny"-et, hogy nincs benne harc? Mert akkor nem nagyon fogsz találni lovagosat. Illetve a Conquest of Camelot-ot, bár abban is van 1 v. 2 harc. Egy ezer éves Sierra játék, még EGA grafikával, Win98 alatt megy, XP-n nem próbáltam. -
#27 Nem, ezek tényleg nem Point'n'Click kalandjátékok, hanem arcade/adventure-ök. Lovagos point'n'click? Csak annyit tudok mondani: sok szerencsét... :) -
#26 A sárkány nem volt gond, aláálltál és felfele szúrkáltál, amikor fújni akart vagy le akart nyelni símán felefejelt a kardodba. Nekem azok a felpattanó mocsári izék okoztak anno gondot, majd egy év kellett, mire sikerült rájönni a technikára. :( -
blackgamer #25 -
#24 moonstone... ehhh konnyet csaltal a szemem sarkaba... ;)
ehhh le tudtad gyozni anno a sarkanyt benne??? volt egy bug, meg sem sebzodtem... :DDDD bizonyos helyre beallva pwnt... :DDD -
csgj #23 ezek egytől egyik NEM kalandjátékok! A kalandjátékban nincs harc, egyik fajtája a point 'n click.... pl. Syberia -
#22 Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem a Knights of the Temple-ben nincs... Bár az inkább hentes játék, nem kimondottan kaland... A többi mind fantasy, ez középkori. -
#21 és melyikben nincs szörny? -
#20 Hát, ha elég retormán vagy, akkor Moonstone... :) Legjobb, és lovagos.
Amúgy meg Crusaders of Might and Magic, Enclave, Blade and Sword, Knights of the Temple. Ez utóbbi tuti lovagos, a többiben inkább csak síma harcosok vannak... -
#19 kössz, de akkor olyan nincs, ahol középkori lovagot kell alakítani? -
haxoror #18 az is szörnyes, de kurvajó! -
#17 rayman 1-2
nám szörny:O -
#16 mortál hombár 2 -
#15 rayman -
#14 jaja,meg szalonna és csirke comb... :) -
#13 az kúrva jó game... -
Goth #12 silkroad -
Shadow_THH #11 Tony Hawk Pro Skeater? D: -
#10 patkánysütés rulz:) -
Nuki #9 sokan mondják az Arx Fatalisra hogy nagyon jó, én még nem nagyon próbáltam :)