1366
-
Code92 #46 sztem nem sok értelmew van pop okban a szabadságnak bár a gow ban se nagyon nem ösztönöz attól m,ég ugyanúgy lineárisna csak előre haladok és ütöm vágom aki hozzámszól de a gow véresebb és cstílusosabba a harc benne prince ben meg jobbak az akrobatikus részek ennyi... -
#45 Kb. ugyanakkora a GOW-ban is, mint a TTT-ben, a külömbség szerintem annyi, hogy a GOW izgalmasabb és érdekesebb (+ brutálisabb). Nekem jobban bejött! -
Crazy Mate #44 Játszottam az összes popal,de a tt-ben elég nagy szabadság van. -
aussieguy #43 kb annyira lehet bejárni mint a pop részeiben. küldetés alapján mész előre de vannak titkos helyek stb. ha játszottál a pop bármelyik részével akkor pontosan tudod hogy miről beszélek:) -
Crazy Mate #42 A területeket mennyire lehet szabadon bejárni a god of warban? -
Code92 #41 a pop 3 az király volt és nem sokkal azután nyomtsam a gow-ot szal érezhetőbb volt a küléömbség mintha az egyik (gow) az akcitra míg a pop az ugrándozásta hajazott volna nekem sa harciasabb kombózós gamma a gpw jobban bejött és várom szeretettel a 2-dik részét is -
Szuperkaraj #40 áá, szerintem bővel felülmúlja a PoP bármelyik részét, merem kijelenteni úgy hogy csak a WW-vel játszottam...(nameg a régi 2D-sekkel ) -
simirizsa #39 Nah ez a játék g... jo lesz mondjuk az 1 is jo volt
"changed his fate" POP WW :D
-
Szuperkaraj #38 "Armed with all-new brutal combat moves and magic, players retake the role of Kratos and embark on a new epic adventure to change the fate of mortals and Gods alike. The original God of War saw Kratos, a mortal warrior, set upon an epic quest to dethrone a God. But his journey did not end there. In God of War II, Kratos sits atop his Olympus throne, as the new God of War – far more ruthless than Ares ever was. To end his continued torment, Kratos must journey to the far reaches of the earth and defeat untold horrors and alter that which no mortal, or god has ever changed: his fate. God of War II sets an epic stage for a devastating mythological war to end all wars."
IGN-en ennyi van csak -
aussieguy #37 jaja
te tudsz valamit a második rész storyáról??
-
Szuperkaraj #36 már alig várom, nagyon remélem hogy legalább olyan jó lesz mint az első rész -
#35 levadásszuk zeuszt gondolom :D -
aussieguy #34 üdv mindenkinek!!!
nem tudjátok mi lesz a story a második résznek???
(ez 1et 100%ra megcsináltam,megnéztem az összes videót amit god mode után kapsz ott van egy pár utalás de nem tom mi lesza story)
thankx -
Szuperkaraj #33 mostmár tudod -
Crazy Mate #32 Azt hidtem a főellenségre utal a címet,de azt sosem gondoltam volna hogy az új "háború istene". -
Szuperkaraj #31 ja, ő lett a háború istene....de szerintem a címe is eléggé utalt rá:D -
Crazy Mate #30 De nem vittem végig az 1-t,szal amiért megölte Árész ő lett az új árész? -
Papesz #29 Aha, szóval akkor a Jóság Istene. -
#28 God of War... tippelj -
#27 LOAL -
Szuperkaraj #26 :D:D LOL....és a kettőben kis rózsaszín fodros szoknyácskában és topocskában kell nyomni, varázspálcikával, és mindenkit megkell érinteni hogy szerelmes legyen :D -
#25 Ő lett a szerelem istene, még ezt se tudod vazze??? -
Szuperkaraj #23 végigvitted az első részt? ha igen akkor tudnod kell :) -
Crazy Mate #22 "Kratos, immáron istenként" Istenné változott?Minek az istene?Elmesélné valaki a történetet? -
#21 ja már megnéztem és nemtudok 2007 tavaszáig várni. -
#20 hopp ezt elfelejtetem megkérdezni mikor jönki?
-
#19 jeszusom ez a játék maga lessz a tökéj,már a képek alapján itélkezek meg amugyis már mikor kipörgettem az egyet azota várom a folytatását. -
#18 YEAH! :D
Megjöttek az első igazi képek! -
Szuperkaraj #17 türelmetlen vagyok :D -
#16 mind a kettőbe szerelmes vagyok :D -
#15 media player classic ;)
btw a stilusbol(agyatlan hent) evvel az 1el vagyok hajlando tolni... hangulat nagyon ot van... -
fanatifo #14 nagggyyyyonn komoly lesz nálam Sotc után a másidk a 2005ös évben egy igazigyöngyszem a 2részis ilyenfasza lesz ez 100% -
Papesz #13 Nekem a BS Player hibaüzenettel leáll... -
#12 kézikamerával készített trailer (über fasza) :)
GDC-ről származik...
(Gamers Hell) Tomper vadászott nekünk egy szépséges God of War II. shakycam felvételt, melyen Kratos, immáron istenként szörnyfejeket tép le, szemüregekbe kapaszkodik, öl, pusztít és rombol, s legendás teremtményeket tesz brutális, de hatékony technikákkal harcképtelenné.
>>> God of War II.: Divine Retribution // GDC Trailer
http://www.hardwired.hu/ -
#11 Már alig várom!!! -
#10 jah az lessz :D -
#9 Everquest 1-2? -
#8 az első része isteni jöhet hát a folytatás:DDD -
#7 nem
itt az ideje beszerezned egy PS2-t :D -
Papesz #6 Mondj egy Sony játékot, ami megjelent PC-re.