1366
-
0707 #126 eddig meg mindig kivartam, hogy leessen az ara a jatekoknak. pl. a gow-ot 20 euroert vettem megjelenes utan 4 honappal, mert nem tudtam mi ez, csak megvettem. sztan nem is jatszottam vele jo darabig, mert volt sok mas. a 2-t viszont mar megrendeltem cca. 60 euro lesz, de nem erdekel, mert kell. -
aussieguy #125 jah az kimaradt hogy maga a story 15-17 óra és akkor még nem beszéltünk az extrákról:-challenge of the gods, titan mód, úrjarátszás a megszerzet fegyverekkel stb.. plussz az extra DVD!!! -
aussieguy #124 ezt feltétlenül olvassátok el:D
Cory Blogspot
ez egyik legőrvendetesebb hír az hogy 15-17 órás a teljes végigjátszás:D:D:Df**k !!!!!!!!!!!!!!!! -
#123 igen ami erősen olcsó az nekem is böki a szemem...
De azért 16 ezret egy játékért , mikor a másolt is tudja ugyanazt... -
#122 Oda se neki... Szeretem, ha vannak választási lehetőségek..csóróságom okán nekem marad a warez..de sebaj; mindenki azon spórol amint tud, ill. amin akar... :-P Multkor a Tacskóban a 2500-as MOH-Frontline-t fájó szívvel hagytam ott, mivel már végignyomtam anno... :-| /kultgame; tudom... :-D -meg kellett volna vennem/ -
#121 nem mindenkinek van 16 ezer fölöslege... -
#120 Vegülis mindegy; total igazad van; amugy meg millió1 masik game van még a PS-re, amit nem toltam... Csak szimplan megkerdeztem, mikor jelenik meg... :-D (Én warez??? Énnn??? Kikérem magamnak!) -
#119 neked nemmind1?
ugyis lewarezolod -.- -
aussieguy #118 március 14-e fele kb. az usaban persze euban meg nem tom mikor -
Szuperkaraj #117 én március végét olvastam -
#116 március vége felé? -
megalodon #115 Amugy kb mikor jön ki a játék?? -
#114 hmmm.ezt en is kerdezem:-P -
aussieguy #113 imádkozz hogy valaki tegye fel netre azok közül akik megkapják a demót.
amugy lejjebb asszem már irtam de nem tuti, hogy Cory-nak kellett egy bizonyos időpontig email-t küldeni és aki küldött az kap demót:D
majd írok ide ha felteszik a demót valahova -
#112 de hunna lehet leszedni azt a demot..vki?!! -
aussieguy #111 jah kb annyi lesz azt olvastam és remélem nem változtatták meg azóta:S -
#110 3 órás demo game? az komoly!!! :-P -
aussieguy #109 én majd ha felteszik valahova talán leszedem:D
amugy meg sacc kb 3 órás lesz a demó game:D -
#108 Durvajo a game, a vége volt picit butus, de nem az fog megmaradni a game-el kapcsolatban emlékeimben; hanem csak csupa jo dolog... Hibatlan/extrajó/durvaszép game... :-D Demo engem nem erdekel, a FULL game viszont annal inkabb. Gondolom kb. fél ora game van a demo-n... Tehat csak nyálcsöpögés lenne; és 20X vinném végig a demo-t... :-P(ha nem 100X...) -
#107 azzt megfogom venni tuti fix..jó lenne ha vki télleg feltenné a netra a demot..(plzplz) -
aussieguy #106 ezt mán te nem szerzed meg max ha kölcsönkéred valakitől:S
még tavaly november fele asszem Cory kiírta a blogjára hogy akinek kell demó az írjon neki emailt aztán azoknak fogják küldeni.
gondolom biztos van egy limit ami felett már nem csinálnak több demót mert ha mindenkinek aki írt küldtek volna demót akkor már nem lenne idő megcsinálni a rendes gamet és kiszállítani mindenhova:Saz pedig nagyon nem lenne jó:Sbiztos lesz valaki aki felteszi netre a demót de az eredetit vedd meg feltétlenül mert alapból van hozzá egy bónusz dvd:D -
Szuperkaraj #105 gondolom torrent -
#104 és ezt a demo disket hunnasn lehet majdan beszerezni? -
Szuperkaraj #103 mondjuk az hogy megnőttünk az tényleg érdekes volt, személyszerint elég lett volna hacsak az erőnk nő meg, de az jócskán, mind1, jó volt és a második mégjobb lesz -
#102 Vááárom mááán én is... Picit butus lett a GoW1 vége (Godzilla-fight); de a family-ölelgetes nagyon tetszett; az tök ahhhanyos volt... :-P Meg hat az egesz game baxottjo volt... :-D -
Szuperkaraj #101 jaja, ígéretes képek az egyszer biztos -
#100 Megnéztem ezt az oldalt, igazad van, köszi! Állat jó képek vannak fent a játékról. -
Szuperkaraj #99 ezt olvastam, ha jól emlékszem az IGN-en volt ez a dátum feltüntetve :( -
aussieguy #98 én azon gondolkozom hogy a demót ha felteszik netre leszedem
de a teljes játékot tutira megveszem mert az kell eredetiben a gyűjteménybe:D jah és az eredeti game alapból két dvd-s az egyik maga a játék a másik dvd pedig tele van extrákkal:D:D:D -
#97 egy olyan demolemezzel megdobhatnanak vele a keszitok ^^
(amugy 'szott igenyes! ) -
#96 Komoly ez a március 30.? Biztos ez a megjelenési dátum?
Aussieguy! Én a god módhoz is kevés voltam, szóval felőlem jöhet a nehezebb változat is. -
aussieguy #95 jah és lesz egy új nehézségi szint (titan mode) ami még nehezebb lesz mint a god mode:) vagy így lesz: easy, normal, god, titan,
vagy így: normal, hard, god, titan,
üdv -
aussieguy #94 emberek ilyen lesz a boxart-a a demó versionnek:)boxart of the demo -
#93 Jó, hogy egyre szebbek a game-ek+fejlődik a teknics; de nagyon hiányoznak a régi 2D-s platformgame-ek... Van PC-re valami freeware; JÓ paltformgame; JÓ grafikával? Vagy már teljesen leáldozott a faxa 2D-s platfromgame-eknek? :-( /Igaz, egy PC-s paltfromgame sem hozná vissza a régi 8/16bites időket.../ -
#92 alap! -
#91 ( Shadow of the Beast-ek; Ruff'N Tumble, Flashback, Another World... Mekkora game-ek voltak... :-D) -
#90 A "sziklarugdosás-tüskék" harmadszorra meglett; a körfürész masodszorra sikerült...de csinálhatom meg újra; ugyanis nem mentem át először, elintézni a 2 gombot(daruval ill. szoborral), hanem átugrálva-időre odaértem az ajtóhoz; és csodalkoztam hogy miért nem tudok bemenni...
:-P ..És csak utana neztem szét a pályán...ez ma reggel volt; delutan folytatom... :-) -
#89 erdekes a korfuresz pikkpakkra sikerult nekem(hehh amigas reflexek here, too ^^) de volt egy resz amikor a padlobol tuskek jonnek elo kis ido mulva es tolni kell egy ladat, plussz ugrani a vegen.... az a resz majdnem egy joyomba kerult... vernyomas 500 es orditoztam mint egy sakall :DDDDDDD -
#88 Jah, én is észrevettem; hogy először, amig be nem pörög a "számláló"; addig alig nő az XP... Nah mindegy, én nem tartalékoltam; ill. már jobban tartalékolok, az elején toltam ész nélkül a köröket; majdnem minden piros "vért"? tartalmazo láda után... :-P Amugy nem vészesen nehezek a fight-ok; csak néha dodge-olni is kell másik analogkarral... Igazabol fight-al még nem volt gondom (igaz, most mar maxon a 2 kardocska); neha a platformrészek szivatnak meg... Bár a régi AMIGA-s reflexek ilyenkor nagyon jól jönnek... :-D
Most pl. (pályanevet nem tudok) a "gonoszság/őrület ormai" után (jaj, de szépen lefordítottam :-D) vagyok, kőrfűrészes ugrabugra időre, a kapuhoz... :-P -
#87 hehe, minnel tovabb gyujtod a piros cuccot, annal jobban porog folfele az xp... szal erdemes nagyon sokaig NEM KOLTENI belole... igy nagyon sok skillt ki lehet maxolni vele, csakhat addig van szenvedes rendesen :D