1366
-
#166 nem éppen póni, hófehér paripa szárnyakkal -_- -
Szuperkaraj #165 és milyen Pegazus? az nem valami póniló? vagy lemaradtam valamiről? -
aussieguy #164 onnan tudom hogy van egy video amiben cory beszél a gameról és ott mondja hogy " jump from foe to foe and back to Pegasus"- magyaul ellenfélről ellenfélre ugrasz onnan pedig vissza Pegazusra
amugy az istenek azért haragszanak meg rá mert: Atnena mondja ezt a video elején: " with every city you destroy, the wrath of Olympus grows.."- minden egyes várossal amit elpusztítasz, Olympus haragja növekszik
túl sok pusztítást végzett aztán az istenek berágtak rá:D -
aussieguy #163 Máté!
onnan pegazusra ugrik rá -
Szuperkaraj #162 The End Begins...nem tetszik ez nekem, remélem azér lesz 3. rész, de egyelőre a második jöjjön már kííí:D -
Szuperkaraj #161 látom, ahogy jött egy videódarabka, feléledt a fórum, yeah
#158 : xDDDD -
#160 nagy perverz vagy te hallod ^^ -
#159 Megoldják, mindegy hova ugrik utana Kratos; letojom...(amugy nekem is az ugrott be, hogy hova nyomja a halalugrast... ) :-P De ha még SONIC módra összetekeredik; és továbbpattog vattacukorgomolyagként; én még akkor is el*lvezek! MUSTHAVE! -
#158 /ngyonnagyonFANmode on
kuzsmegoldja -
#157 azt még sosem mutatták meg, mindíg jön a villanás :D -
#156 kurva jó a video csak azt nem értem hgoy levágja annak a griffnek a szárnyát és onnan hova a f*szba ugrik? -
aussieguy #155 nem baj nem baj nem mindenki nézegeti az összes oldalt a neten:)
amugy kicsit romlott a minősége de a lényeg fenn van:D -
aussieguy #154 God of War II Official Trailer 3
itt a link
véleményetek a videóról??? -
#153 le vagy kicsit maradva, tegnap óta kint van ez a trailer, hardwireden például -
aussieguy #152 emberek vadonatúj videó beszarás:D:D:D
qurva jó csak egy baj van hogy csak az tudja megnézni, letölteni aki be van regisztrálva gamespot.com-ra. god of war 2 aztán vagy a híreknél van vagy már be is tették a videos-hoz
amugy meg feltöltöm szerintem youtube-ra vagy valahova aztán ha megvan benyomom a linket hogy az is megnézze aki nincs beregelve az oldalra. -
aussieguy #151 olvassátok le:D
olvassátok el a legutolsó postot
faxa info van és kép is:Dlol -
#150 Történelmi game..Hmmm... Mert Zeusz villáma, és kövé változtató Medúza-fej létezik... A görög istenekkel egyetemben... :-P LOL! -
aussieguy #149 én állandóan nézegetem Cory blogspot-ját mert majd nyom egy postot oda amikor elküldték őket meg hasznos információkat és olvashasz ott:D
hozzászólás #124be beraktam a linket:D
-
#148 demorol tud vki mit? -
0707 #147 esetleg egy t34-es tankot. nem? ugy jo az ahogy van. szerintem. -
#146 lol -
Szuperkaraj #145 vagy játékmódnak tehetnének be InstaGib Deathmatch-et ala UT2k4 Zeusz ellen -
#144 ez azé hüleség, mert a plazmacannon az a valóságban nem létezik, tehát sz@rul nézne ki egy ilyen történelmi gameban. az AK meg a sniper az oké.
btw nekem csak a lézerirányzékos hangtompítós pisztoly hiányzott már az első részből is de nagyon, remélem a 2. részből ezt nem felejtik ki -
#143 Viccet félretéve, ha nyíl lesz, az okés... egye-fene, megelégszem vele; de remeljük robbanonyilakat lő majd, mint RAMBO... -
#142 /felakasztotta magat -
#141 AK47-es lesz, tényleg? :-PHu, akkor MUSTHAVE! Ill. még hozhatna a jövőből Quake-es plazmacannon-t is; sorozatlövő "ionköpködővel"... :-P -
#140 VAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa
/elszalad -
#139 lesz egy timeteleport, amin keresztűl Kratos AK47-est meg SniperRifle-t hoz majd magával a jövőből. bonusz pedig egy mindent pusztító PLasmaGun lesz -
#138 Bocsi, itt a link:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=230&news -
#137 Ebből[/URL]a videóból ítélve lesz egy jó kis íjja Kratosnak, tehát aki akar, lövöldözhet. -
#136 NEED -
#135 ne, ne legyenek "lovoldozos" reszek... -
#134 hat ha balek vagy akkor vedd meg 16ert...
en ujonnan is 10 korul fogom megvenni...
ez csak szoveg, hogy lelkismi nelkul warezolj :P
mindenre van lehetoseg... nem kotelezo butan a magyar lehuzobandatol venni eredetiben... van olcsobb LEGALIS megoldas is :P
(amugy birom ezeket a szovegeket... de ez mar warezos tema es itt off) -
#133 ...Hmm... Én örültem volna picit több lövöldözős résznek ill. képességnek; ugy értem picit nehezkesnek ill.nem tul hatekonynak talaltam a Zeus-os villámozást; abból valami nagyobb hatásfokú jó lenne...de vegülis csak szörszalhasogatok; semmi baj nem volt a game-el, és igazabol hetngame-nem lvövöldözés... Talán (csinalhatnának) valami kis scrollozos akciopalyat is (ugy értem, hajón, szekéren stb.; a'la PoP vagy FFVII-ben Clouddal motoros menekülés...)
..Nah, de elhallgatok, tökeletesnek találtam az egyet is; igazabol 1 ötletet irtam+1észrevételt, a game maga tökeletes... :-D
-
aussieguy #132 télleg a díszdobozost is meg kell majd szerezni:D -
#131 jaja díszdobozban a GOW-ok :D
húú na az aztán kéne :P -
Szuperkaraj #130 nemtom, biztos vok benne hogy drága lesz, szal marad a letöltés, aztán ha lemegy majd az ára, akkor viszont meg akarom venni, ezt egyszerűen muszáj..sőt, gondolkodom rajta hogy be kellene szerezni majd a távoli jövőben az egész trilógiát...hacsak nem csinálnak majd 4. részt is :P -
aussieguy #129 ki mit hiányolt az első részből,mit nem láttot jónak???
mit gondoltok mit kéne még belerakni a második részbe???(tudom már kész van de nem baj)
nekem az egyben az nem "tetszett":D hogy kicsit rövid volt de amugy asszott rendesen ahogy kell:D
kicsit kevés volt benne a boss fight is de ezt kiküszöbölték a 2ben
a 2ben meg az teccik hogy már most van annyi confirmed boss mint amennyi az egyben volt és jó a sok boss fight
meg az a 15-17 óra normálon odaver rendesen mi lesz hard vagy titan mode-ban????:D:D:D -
aussieguy #128 hát igen nekem is kell a gyűjteményemben:D -
#127 ííí bazzeg, lehet hogy megveszem eredetiben...
de csak akkor ha másoltan nem lehet megszerezni úgy hogy ne leygen hátráyan: pl fagyások ...
Meg ugye ez az extra DVD is jó lehet..