1366
  • Seth
    nem éppen póni, hófehér paripa szárnyakkal -_-
  • Szuperkaraj
    és milyen Pegazus? az nem valami póniló? vagy lemaradtam valamiről?
  • aussieguy
    onnan tudom hogy van egy video amiben cory beszél a gameról és ott mondja hogy " jump from foe to foe and back to Pegasus"- magyaul ellenfélről ellenfélre ugrasz onnan pedig vissza Pegazusra

amugy az istenek azért haragszanak meg rá mert: Atnena mondja ezt a video elején: " with every city you destroy, the wrath of Olympus grows.."- minden egyes várossal amit elpusztítasz, Olympus haragja növekszik
    túl sok pusztítást végzett aztán az istenek berágtak rá:D
  • aussieguy
    Máté!

onnan pegazusra ugrik rá
  • Szuperkaraj
    The End Begins...nem tetszik ez nekem, remélem azér lesz 3. rész, de egyelőre a második jöjjön már kííí:D
  • Szuperkaraj
    látom, ahogy jött egy videódarabka, feléledt a fórum, yeah

#158 : xDDDD
  • Seth
    nagy perverz vagy te hallod ^^
  • dinomano
    Megoldják, mindegy hova ugrik utana Kratos; letojom...(amugy nekem is az ugrott be, hogy hova nyomja a halalugrast... ) :-P De ha még SONIC módra összetekeredik; és továbbpattog vattacukorgomolyagként; én még akkor is el*lvezek! MUSTHAVE!
  • Lammer
    /ngyonnagyonFANmode on
    kuzsmegoldja
  • Seth
    azt még sosem mutatták meg, mindíg jön a villanás :D
  • Prince of Máté
    kurva jó a video csak azt nem értem hgoy levágja annak a griffnek a szárnyát és onnan hova a f*szba ugrik?
  • aussieguy
    nem baj nem baj nem mindenki nézegeti az összes oldalt a neten:)
    amugy kicsit romlott a minősége de a lényeg fenn van:D
  • aussieguy
    God of War II Official Trailer 3
    itt a link
    véleményetek a videóról???
  • Seth
    le vagy kicsit maradva, tegnap óta kint van ez a trailer, hardwireden például
  • aussieguy
    emberek vadonatúj videó beszarás:D:D:D
    qurva jó csak egy baj van hogy csak az tudja megnézni, letölteni aki be van regisztrálva gamespot.com-ra. god of war 2 aztán vagy a híreknél van vagy már be is tették a videos-hoz
    amugy meg feltöltöm szerintem youtube-ra vagy valahova aztán ha megvan benyomom a linket hogy az is megnézze aki nincs beregelve az oldalra.
  • aussieguy
    olvassátok le:D
    olvassátok el a legutolsó postot
    faxa info van és kép is:Dlol
  • dinomano
    Történelmi game..Hmmm... Mert Zeusz villáma, és kövé változtató Medúza-fej létezik... A görög istenekkel egyetemben... :-P LOL!
  • aussieguy
    én állandóan nézegetem Cory blogspot-ját mert majd nyom egy postot oda amikor elküldték őket meg hasznos információkat és olvashasz ott:D
    hozzászólás #124be beraktam a linket:D
  • Okami Amaterasu
    demorol tud vki mit?
  • 0707
    esetleg egy t34-es tankot. nem? ugy jo az ahogy van. szerintem.
  • Prince of Máté
    lol
  • Szuperkaraj
    vagy játékmódnak tehetnének be InstaGib Deathmatch-et ala UT2k4 Zeusz ellen
  • Afe
    ez azé hüleség, mert a plazmacannon az a valóságban nem létezik, tehát sz@rul nézne ki egy ilyen történelmi gameban. az AK meg a sniper az oké.
    btw nekem csak a lézerirányzékos hangtompítós pisztoly hiányzott már az első részből is de nagyon, remélem a 2. részből ezt nem felejtik ki
  • dinomano
    Viccet félretéve, ha nyíl lesz, az okés... egye-fene, megelégszem vele; de remeljük robbanonyilakat lő majd, mint RAMBO...
  • Lammer
    /felakasztotta magat
  • dinomano
    AK47-es lesz, tényleg? :-PHu, akkor MUSTHAVE! Ill. még hozhatna a jövőből Quake-es plazmacannon-t is; sorozatlövő "ionköpködővel"... :-P
  • Lammer
    VAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa
    /elszalad
  • Afe
    lesz egy timeteleport, amin keresztűl Kratos AK47-est meg SniperRifle-t hoz majd magával a jövőből. bonusz pedig egy mindent pusztító PLasmaGun lesz
  • alkess
    Bocsi, itt a link:
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=230&news
  • alkess
    Ebből[/URL]a videóból ítélve lesz egy jó kis íjja Kratosnak, tehát aki akar, lövöldözhet.
  • Laky
    NEED
  • Lammer
    ne, ne legyenek "lovoldozos" reszek...
  • Lammer
    hat ha balek vagy akkor vedd meg 16ert...
    en ujonnan is 10 korul fogom megvenni...
    ez csak szoveg, hogy lelkismi nelkul warezolj :P
    mindenre van lehetoseg... nem kotelezo butan a magyar lehuzobandatol venni eredetiben... van olcsobb LEGALIS megoldas is :P

(amugy birom ezeket a szovegeket... de ez mar warezos tema es itt off)
  • dinomano
    ...Hmm... Én örültem volna picit több lövöldözős résznek ill. képességnek; ugy értem picit nehezkesnek ill.nem tul hatekonynak talaltam a Zeus-os villámozást; abból valami nagyobb hatásfokú jó lenne...de vegülis csak szörszalhasogatok; semmi baj nem volt a game-el, és igazabol hetngame-nem lvövöldözés... Talán (csinalhatnának) valami kis scrollozos akciopalyat is (ugy értem, hajón, szekéren stb.; a'la PoP vagy FFVII-ben Clouddal motoros menekülés...)
    ..Nah, de elhallgatok, tökeletesnek találtam az egyet is; igazabol 1 ötletet irtam+1észrevételt, a game maga tökeletes... :-D
  • aussieguy
    télleg a díszdobozost is meg kell majd szerezni:D
  • Prince of Máté
    jaja díszdobozban a GOW-ok :D
    húú na az aztán kéne :P
  • Szuperkaraj
    nemtom, biztos vok benne hogy drága lesz, szal marad a letöltés, aztán ha lemegy majd az ára, akkor viszont meg akarom venni, ezt egyszerűen muszáj..sőt, gondolkodom rajta hogy be kellene szerezni majd a távoli jövőben az egész trilógiát...hacsak nem csinálnak majd 4. részt is :P
  • aussieguy
    ki mit hiányolt az első részből,mit nem láttot jónak???
    mit gondoltok mit kéne még belerakni a második részbe???(tudom már kész van de nem baj)

nekem az egyben az nem "tetszett":D hogy kicsit rövid volt de amugy asszott rendesen ahogy kell:D
    kicsit kevés volt benne a boss fight is de ezt kiküszöbölték a 2ben

a 2ben meg az teccik hogy már most van annyi confirmed boss mint amennyi az egyben volt és jó a sok boss fight
    meg az a 15-17 óra normálon odaver rendesen mi lesz hard vagy titan mode-ban????:D:D:D
  • aussieguy
    hát igen nekem is kell a gyűjteményemben:D
  • Prince of Máté
    ííí bazzeg, lehet hogy megveszem eredetiben...
    de csak akkor ha másoltan nem lehet megszerezni úgy hogy ne leygen hátráyan: pl fagyások ...
    Meg ugye ez az extra DVD is jó lehet..