1366
-
aussieguy #206 melyiket akarod tiedet vagy az enyimét??? nekem mind1 -
#205 szóljak hogy betegyék? -
aussieguy #204 nah de azért valamelyiket tegyük mán be, nem??? -
#203 nem tom:P -
aussieguy #202 jah értem:P és azt miért nem tettük be bannernak?? -
#201 én már csináltam egy iet :P -
aussieguy #200 netről szedtem le aztán meg méretre vágtam hogy jó legyen ha esetleg berakjuk:D miért?? -
#199 te, honnan van meg ez neked? -
Code92 #198 ok thx -
aussieguy #197 még nincsen:( február első heteiben fogják majd kidobni. majd nézegesd ezt a topikot mert én fogok írni ide ha ki küldték a demókat. -
Code92 #196 a demó már van amcsiban??? -
#195 biztos musza'j? -
aussieguy #194 ez nem lenne jó bannernak????
-
aussieguy #193 akkor az enyém támogatja mert én még anno mielőtt megvettem a God of War I-t(nem ismertem aztán előtte leszedtem mielőtt kidobtam volna rá pénzt de utána megvettem mert ez kell a gyűjteményembe:D!!!)tehát ismerősöm írta ki nekem a dvd9-s god of war-t(akkor még csak az amcsi release volt asszem 6.76 gb vagy valahogy így) és megcsinálta és nekem vitte de ahogy végigvittem mentem megvenni!!!ezt nem lehet kihagyni:D:D:D -
#192 eredeti és másolt dl közt van különbség ám. Ennyi erővel az összes ps2 beveszi. De akkor miért rinyálnak sokan hogy nem mennek az írott dl lemezek (most nem itteniekről van szó hanem úgy világszerte a fórumokat olvasgatva). A chiptől függ, hogy támogatja e -
fozelek #191 Muszály neki, bevenni, az eredeti GT4 is DL DVD-n van. -
aussieguy #190 nekem is meg van eredetiben mert kell a gyűjteményembe:D
én jáccottam az amcsi meg az európai változatával a God of War I-nek és pici különbségek vannak a pal és az ntsc változat között:)
az írást meg azért vetettem fel mert ugye márciusban jelenik meg USA-ban nem pedig EU-ban, szal az 1 hónap késés minimum:S -
#189 ki akarja megirni..nem azé de egy ilyen gamet illendö minden vmalamire valo gamernek megvennie..én már rég elkeztem rá gyüjteni.. -
#188 Nah, a LEGOs Kratos legalabb ahhanyos...a masik képen lúúúzer-köcsög eleg szanalmas... Nem menőzzél, Lammer! -
#187 hehe "kezdjuk ott"
hogy en nem is irok lemezre
halozaton attolt iso ps2 vinyojara, aztan go vincsirol jatszas
de ugyis majd megveszem a gamezt -
#186 Utsó napom VIP-ként:S
Mostmá nem lesz ilyen jó kis Kratos-os képberakás mint ez: -
aussieguy #185 igen ez nekem is eszembe jutott hogy beveszi-e egyátalán:D -
#184 íróm tud dual layer-t karcolni, viszont fingom sincs hogy a ps2-m beveszi e egyeltalán -
#183 kezdjük ott hogy nekem DVD íróm sincs :DD -
aussieguy #182 rossz hírem van emberek:S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!f*ck
Cory blogsptján van:
The game is on a dual layer DVD...and with this one we are filling up the entire thing with game content, all of the bonus documentary movies are on the second disc.
magyarul aki nem tud dual layer DVD-t írni az beszopta a torrentel meg mindennel nem tudja kiírni mégha letölti akkor sem
a bonusz anyag pedig egy külön DVD-n van
nekem mázlim van mert én hál istennek tudok duplarétegű DVD-t írni!!!:D
aki meg nem tudja kiírni az meg vagy ,megrendeli usaból vagy megvárja az európai startot ami ugye később lesz az tuti:S -
#181 süti oldal most reggeltem én..is...tök jó h egyre több info jön a gameröl..kiváncsi vok--h milyen nagy siker lesz..is valójában.. -
aussieguy #180 amugy bocsi az infóért de a demó nem lesz hosszab 1 óránál:S
csodálkoztam volna én is ha télleg 3 órás lenne a demó
itt van 3 videó ami a demóból mutat részleteket a játék elejétől kezdve
Demo part 3
Demo part 2
Demo part 1
oppsz fordítva tettem be őket...mind1 természetesen az elős az első:D:D:Dlol -
aussieguy #179 az cumi:S hang nélkül meg nem élvezetes:Svagy ugy is megnézted hang nélkül??? -
#178 honlapon eleve meg sem tudom nézni mert kéne vmi kib*szott bővítmény amit nem talál, aztán letöltöm megnéztem, de mondom nincs hang sehol...
az egész windowsban elment a hang, nem érzékeli a hangkártyát -
aussieguy #177 de töltsd le őket na a honlapon nézd meg őket ott mindent szar reklámot meg bizbaszt leszed
van a jobb oldalon egymás mellett három kis ikon: QuickTime ikon, Windows media player ikon, meg néha még valami i-pod szerű valami
nah arra katt balgombal aztán válazd ki a formátumot amelyik kell neked és jobb gomb mentés másként :D
ha meg ezt tudtad akkor semmi baj:Dkicsit gépeltem:Dlol -
#176 nem mert elment a hang vmiért... -
aussieguy #175 igen ez az:D
nem tudom miért nem jó a link:Spedig direkt megnéztem és nekem jó volt:S
amugy te láttad a videókat???azt az 5-t amit lentebb írtam:D -
#174 akarod mondani -
aussieguy #173 sőt ezeket nézzétek meg mind:
-Developer Diary
-Blades of Athena Boss Battle Gameplay
-Towering Behemoth Boss Battle
-City Destruction Gameplay
-Game Intro
nem naok a videók. mindegyik 10-25 mb között vannak kivéve a Developer Diary. az 87 mb
üdv -
aussieguy #172 emberek újabb faxa videó:D:D:D
ez a videó jelenik meg amikor elkezded az első pályát:D:D:D
qurva jó
God of War II
az egyik új videó amikor eg animátor beszél a játékról a másik pedig amin nagyban láccik Kratos feje és valami halvány kék cucc látható a feje egy részén:D
üdv és vélemény a videóról:D:D:D??? -
#171 Ha...ha...ha!
Ez most nagyon fáj! -
#170 Bazzeg ekkora 1 kis k*cs*göt... :-D -
#169 Kratos a God of War 3ban:
Szegényke kijött a formájából -
#168 Köcce... Picit off; de a kommentem irasakor beugrott a SONIC 2 Sega Mage Drive-on..Hogy az mekkora game volt; te uristen!!! :-D Azota total rossz iranyba ment a game; nekem mar a 3 sem tetszett; Shadows-túl stb... Azota tök gáz a SONIC... -
Szuperkaraj #167 ja akkor tudom, láttam egy videóban...az jó kis cocó, azt hittem valami Barbi féle póni...
[agyárament a várakozás]