1366
-
#246 Oh..Yeah!!! Yeah!!! Nemsokara jön, édesjóóóistenem!!!:-P Minnyááá' megőrölük!!! Ide nekem a game-et... Meggajdulok!!! :-D -
#245 nézd a jó oldalát:
mi csak később megyünk elvonókúrára -
#244 rohatttak :D
[irigykedik] -
aussieguy #243 pfff nem tudom még, ha keresztapámnak mennie kell amcsiba március közepefele a főnökével akkor vele behozatom ha nem akkr meg itthon -
#242 és tehonnan szerzed meg??
USA-ból?
Mennyiért és hol rendeled? -
aussieguy #241 március 13 usa
március 30 vagy április 10-ig valamelyik nap eu -
#240 mekkora faszság már hogy ők már játszhatnak:(
Mellesleg mikor jelenik meg?
Máec 27?? -
aussieguy #239 és nézzetek át Cory blogjára is mert van új update!!!!
jah az IGN 9.7-re értékelte a gamet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f**k holy s*it:D:D:D
Cory's blog -
aussieguy #238 nah emberek van egy kecses infóm a számotokra( vagyis inkább kettő):D
1, elindult a hivatalos website: http://www.us.playstation.com/content/ogs/SCUS-97481/site/
2, a játékosok között akik tesztelték a teljes game-t igen faxa dolog jött ki a végigjátszási idő terén. átlagban normál szinten az 15-17 óra volt a végigjátszás ideje( nem minden titkos helyet találtak meg). volt 1-2 srác aki nagyon alaposan végigjátszotta mindent lehetséges dolgot megszerezve azoknak volt 17-19 óra a végigjátszás. volt 1 srác aki csak végigszaladt a játékon, neki 13 és fél óra kellett.
mindegyik eredményt nagyobb elakadás nélkül teljesítették:D
hát ha csak végigszaladtam az 1-ső részben az 6-8óra alatt megvolt normálon!!!----->>>itt 13 környékén:D:D:D:D
u.i.: a weboldalon nézzétewk meg a concept artokat mert vannak igen érdekes képek is pl.Zeus, vagy Poseidon vagy Oceanus(titán, tenger)meg stb......
jah és ha a home-ra katt és utána a képernyő középen de felül van egy god of war embléma amire lehet kattintani. nah ott is qurva jó képek vannak:D:D:D
a demó pedig ezen a héten legkésőbb szerdára már Cory-nál lesznek a tömeggyártásról back, aztán küldik is őket ki:D(tudom minket nem érint vagyis csak a letöltögetőket:)
nah majd reagoljatok :) meg irok ha találok valami újjat:D -
#237 Eh, én inkabb neten nézek mindent; a pénzt meg elteszem nyers DVD-kre... Abbol ugy is sok fogy! :-D -
#236 Igazad van, nem olcsó újság, de féléves előfizetéshez játékot is adnak. 6 példány + 1 PS2 játék 8500 ft-ért megéri. Én megrendeltem a Godfather-rel. -
aussieguy #235 bár mondjuk örültem volna ha télleg igaz lenne amit mondtál:D:D:D -
#234 :D csak kivi voltaM KI MIT REAGÁL?:d:p -
#233 nekem -
#232 nekem -
aussieguy #231 jah:D kb ezt csinálhattad mert a teljes game még QA-ban van(Quality Assurance) -
#230 :-P Fogtad az elsö rész DVD-jét, és a cim utan irtal egy 2-est; ugye? -
#229 én nekem már megvan a a god of 2
kinek kell? -
#228 márc 23-án.... -
0707 #227 marcius 3.-an itt lesz ps 3. (irorszag)629 euro es a ficko megigerte, hogy marc vegeig megszerzi a gow 2-t. hat varok. -
#226 lol eyget értek:D -
#225 Sajnos nem tehetem, ez nálam már spoiler kategória :D -
#224 basszus ennek nagyobb sikere lesz mint a god of war 1nek!!!
Mostmár megvan hová ugrik mikor levágja a szárnyát:D -
#223 ok megnézem -
aussieguy #222 god of war II gametrailers
naon faxa új videó a pegasus harcal:D kurva jó:D
a pegasus gameplay videó-t nézzétek meg -
aussieguy #221 az cumi:S:S:S -
#220 hát ki tudja, de ezt nem szabadott volna kihagynom.
A baj az, hogy 1400ft és DVD-t se adtak hozzá... -
#219 hát ki tudja, de ezt nem szabadott volna kihagynom.
-
Szuperkaraj #218 ááááááááááááááááááááááááááá :X -
#217 azért vetted csak hátha írnak vmi újdonságot amiről a neten nem írtak?? jajj -
#216 na meg is vettem, de nem sokat ír róla(2 oldal) ami újdonság az az, hogy a 3-ik része PS3-ra fog megjelenni csak -
#215 megveszem ezt a Playt! -
#214 Jah, sebaj akkor is jóóó... :-D -
#213 szémvóthír ^^ -
#212 szerintem jo, mehet bannernek... -
#211 ne már, ez csúnya :( -
#210 Az új Play magazinban van pár oldal a játékról.
Cím: Minden idők legjobb és legvéresebb PS2 játéka visszatér! Kratos visszatér és dühösebb, mint valaha.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alapsztori annyi, hogy Kratos nagy genyaként viselkedik, mint a Háború Istene, ezért Athene megharagszik rá, és páros lábbal kirúgja az Olümposzról. Persze, csak hogy ne legyen olyan egyszerű, ráküld üldözőnek egy óriási méretű arcot (asszem talán azt a kék szobrot, amiről valaki belinkellt pár videót), aki elől menekülnie kell. Az úticélja a Moirák temploma, valahol a világvégén. Ezek a Moirák valami jósok. Kb. ennyit ír a Play.
Ja és a mellékelt képek alapján lesz néhány igen jó új harci technika!
-
aussieguy #209
ez megfelelő lesz??? -
aussieguy #208 csinálok akkor egy pcit kissebbet:D -
#207 enyém túl kicsi, a tiéd meg túl nagy:D(mármint itt a fórumban pont jó a mérete de ha rákattintasz akkor az eredet méret jön elő, és az már nagy!