GoW 2: Divine Retribution
Oldal 1 / 28Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A megoldás neve: dual layer patch for ps2 by toxic. Énis csak hallottam hogy egy ismerõsöm ismerõsének ismerõse ezzel oldotta meg:)
sziasztok God Of War Fanatikusok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy mi a megoldás arra, amikor megfagy a Gof Of War 2 a The Great Chasm -os résznél. Menteni sem lehet, s a hidról leugorva meghalok :( A játék duplarétegûre dvd-re lett irva, mert dvd9 es iso volt az image. Alcohol 120%-al irtam ki. Milyen programmal és hogyan lehetne be patchelni, vagy 2db dvd5-ösre szétszedni a játékot??
A God Of War 1 el is igy jártam, dühömbe megvettem eredetiben, de a 2 nek drágállom az árát.
Nagyon megköszönném a segítségeteket, mert szeretném folytatni a játékot.
Köszi: Angie
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy mi a megoldás arra, amikor megfagy a Gof Of War 2 a The Great Chasm -os résznél. Menteni sem lehet, s a hidról leugorva meghalok :( A játék duplarétegûre dvd-re lett irva, mert dvd9 es iso volt az image. Alcohol 120%-al irtam ki. Milyen programmal és hogyan lehetne be patchelni, vagy 2db dvd5-ösre szétszedni a játékot??
A God Of War 1 el is igy jártam, dühömbe megvettem eredetiben, de a 2 nek drágállom az árát.
Nagyon megköszönném a segítségeteket, mert szeretném folytatni a játékot.
Köszi: Angie
én nem arról beszéltem hogy mész és zsupsz lesz végetlen orbod hanemr rengeteg hely van ahol kilehet játszani a "rendszert".....
Hibanelkuli a gamma; nem tudom milyen glitch-röl beszel sci21... :-)
Egyetlen graf. hibat talaltam, nyilt területen bejön egy kis vSYNC problem, oszt ennyi...de ez meg lehet hogy tv-függö...Szoval... az egyetlen hibatlan game (a 2 rész)hosszu idö ota... :-) Jo lenne, ha utolso bucsuként a PS2-estöl; kiadnak a PSP-s GOW részt PS2-re is... Nagy lenne a bódótttá...
Egyetlen graf. hibat talaltam, nyilt területen bejön egy kis vSYNC problem, oszt ennyi...de ez meg lehet hogy tv-függö...Szoval... az egyetlen hibatlan game (a 2 rész)hosszu idö ota... :-) Jo lenne, ha utolso bucsuként a PS2-estöl; kiadnak a PSP-s GOW részt PS2-re is... Nagy lenne a bódótttá...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ez már nem érdekel engem mindkettõnknek van egy szenvedélye a neve god of war és ebben hasonlítunk...és ne a különbségeinket nézzük okéS?így jó?
ÉS?attol hogy az egyben is volt nem az jelenti hogy a másoidkban ne lenne meg ott is így lehet beakasztani a játékot...
pl: youtube írd be hogy pl gow 2 glitch ennyi:Dehh
meg úgy lehet ebbõl ahsznot huzni hogy végtelen orb ot gyüjthetsz össze!!!
meg úgy lehet ebbõl ahsznot huzni hogy végtelen orb ot gyüjthetsz össze!!!
Én nem találkoztam glitch-el, mondanál pár példát abból a sokból? ^^ És hogy lehet ebbõl hasznot húzni?? mo^^
PSN ID.: Beegabor
baker ez a fórum mióta van mármint a gow 2 rõl?:DXD:)
geci jóh játék és tele glitchekkel sajnos és vki még ezekbõl hasznot is huz áááá nem hogy normálisan végigküldené aki kinyomta az egyet annak ez gyerek játék:D
geci jóh játék és tele glitchekkel sajnos és vki még ezekbõl hasznot is huz áááá nem hogy normálisan végigküldené aki kinyomta az egyet annak ez gyerek játék:D
jó a végigjátszás megvan csak az e-mail szórakozott
õõ valaki küldje el akinek sikerült leszedni a végigjátszást.. de nekem most igazából annyi kéne hogy mit kell ott csinálni? muszály hogy eltaláljon? nem lehet valahogy kikerülni? mert mikor oldalra rángatom ezt a sticket ugyanúgy leesik.
azért köszi a segítséget egyelõre...
azért köszi a segítséget egyelõre...
Sziasztok!
Akiknek szüksége lenne magyar nyelvû végigjátszásra, videókkal megspékelve, az látogasson el ide:
Végigjátszás
Akiknek szüksége lenne magyar nyelvû végigjátszásra, videókkal megspékelve, az látogasson el ide:
Végigjátszás
A GOW2-ben mikor mész a pegazussal és nekedmennek és utána elkezdesz zuhanni akkor a bal analog kart kell jobbra-balra mozgatnod gyorsan és akkor nem fogsz leesni!!
Sajnos a GOW elsõ részére már nem nagyon emlékszek ezért abban nem tok segíteni!!!
Sajnos a GOW elsõ részére már nem nagyon emlékszek ezért abban nem tok segíteni!!!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Nekem a GOW 2-õt sikerült tecsóban megvenni 2990 ftért, amikor megjtt oda! Kurvanagy volt eredetiben megvan mindkét része :D járjátok ti is a tescot és lehet lesz még ilyen szerencse!
Lécci segítsetek!!! A gow 1-ben, Így a vége fele azon a részen ahol megvolt mindkét nyaklánc ezután nem sokkal, egy barlangban jobbra balra mozgó pengék és köveken kell átugrálni míg az elõzõleg kinyitott ajtó be nem zárul... a túloldali gombra rátoltam a szobrot.ennek hatására az ajtó elõtti egyik rács kinyílt. találtam egy repedést a földön ahol le lehet látni. ezután
visszaugrálva kinyitottam az ajtót eltakaró második rácsot, majd idõben odaérve nem tudtam kinyitni az akkor már csupasz ajtómat hiába nyomkodtam a r2-t. itt pontosan mit kell és mit lehet csinálni?
a másik kérdésem hogy a gow 2 tényleg 2 dvds? és már az elején elakadtam mikor a pegazussal kell szállni és mikor csak kerülgetni kell amiket elémküld a valaki aki elõlem repül... a lényeg hogy mikor 5 ilyen bigyót lõ nekimegyek mindíg és lezuhanunk.. és hiába nyomok akármit vége... mit kell itt csinálni?
köszi!
visszaugrálva kinyitottam az ajtót eltakaró második rácsot, majd idõben odaérve nem tudtam kinyitni az akkor már csupasz ajtómat hiába nyomkodtam a r2-t. itt pontosan mit kell és mit lehet csinálni?
a másik kérdésem hogy a gow 2 tényleg 2 dvds? és már az elején elakadtam mikor a pegazussal kell szállni és mikor csak kerülgetni kell amiket elémküld a valaki aki elõlem repül... a lényeg hogy mikor 5 ilyen bigyót lõ nekimegyek mindíg és lezuhanunk.. és hiába nyomok akármit vége... mit kell itt csinálni?
köszi!
Amúgy valakinek sikerült már összeszedni-e 20 Küklopsz szemet?
Ha igen akkor mien bonust dob vagy mi történik?
Ha igen akkor mien bonust dob vagy mi történik?
bonus playban használhatod õket, ezen kívül sztem semmi, nekem talán 1 hiányzik
Amúgy ha megtalálom az összes urnát akkor mit lehet unlockolni vagy mi történik akkor?
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
Hali!! Van olyan aki megtalálta az összes urnát? mert ha igen,akkor az írja már le hogy hol vannak,mert én csak egyet találtam a játék eleje fele!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Helló Srácok!
Na végigtoltam! A világ egyik legjobb játéka! Elképesztõ hogy a fejlesztõk mit ki nem tudtak hozni a PS2-bõl. Minden perben akció van és amikor azt hiszed hogy ettõl jobb már nem lehet, akkor jön a java! Csak kár hogy ilyen befejezése lett, na mind1 várom a 3-at, csak ahhozelõtte bekellene szerezni egy PS3-at :(
Na végigtoltam! A világ egyik legjobb játéka! Elképesztõ hogy a fejlesztõk mit ki nem tudtak hozni a PS2-bõl. Minden perben akció van és amikor azt hiszed hogy ettõl jobb már nem lehet, akkor jön a java! Csak kár hogy ilyen befejezése lett, na mind1 várom a 3-at, csak ahhozelõtte bekellene szerezni egy PS3-at :(
mennyit szívtam ott...<#wilting>#wilting>
Van az istenek haragja, vagy mi a rák a neve erõd, amit az R3+L3 együttes lenyomásával aktiválhatsz. Ha azt indítod, akkor Zeusznak annyi<#hehe>#hehe>
Van az istenek haragja, vagy mi a rák a neve erõd, amit az R3+L3 együttes lenyomásával aktiválhatsz. Ha azt indítod, akkor Zeusznak annyi<#hehe>#hehe>
Hello!
Elakadtam a zeusz gyilkolásánál, egyszerûen nemtom leabálni! Addig jó amíg amíg másodjára elnem veszi tõlem a kardot..de mután elveszi csinál valami szart és akkor lesz ilyen védõszutyka és kurvára nem hat rá semmi...próbáltam megelõzni hogy ne vegye el másodjára is a kardot..de nem tudom megakadályozni :( Van valami 5letetek?
amugy most épp megy a játék és zeusz van velem szemben és kurvára nem csinál semmit, olyan mintha párbajra hívna :) már 5perce megsem mozdul :)
Elakadtam a zeusz gyilkolásánál, egyszerûen nemtom leabálni! Addig jó amíg amíg másodjára elnem veszi tõlem a kardot..de mután elveszi csinál valami szart és akkor lesz ilyen védõszutyka és kurvára nem hat rá semmi...próbáltam megelõzni hogy ne vegye el másodjára is a kardot..de nem tudom megakadályozni :( Van valami 5letetek?
amugy most épp megy a játék és zeusz van velem szemben és kurvára nem csinál semmit, olyan mintha párbajra hívna :) már 5perce megsem mozdul :)
Köszi, még az elsõ részt nyúzom.. ráér egyébként, nem vagyok türelmetlen, csak épp néztem az 576 oldalán, hogy 17ezerbe kerül.. gondoltam hátha tud vki vmi infót.. hogy is van ez :) de kösz mégeccer..
Isten a játék, tuti megveszem majd!
Isten a játék, tuti megveszem majd!
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Figyu használtan már lehet kapni olyan 7-8E FT körül, én is így vettem meg és NEM BÁNTAM MEG!!! Még nem vittem végig, mert nincs idõm mindig játszani, Atlas-nál járok, nemtom mennyi van még hátra, de az egyik legjobb játék a világon! Sztem ha van ennyi zséd nyugottan vedd meg(mármint használtan), nem fogod megbánni!
Mikor várható, hogy ez is Platinum lesz, mint az elsõ rész?
Jó lenne megvenni, de ez még így nagyon drága..
Jó lenne megvenni, de ez még így nagyon drága..
TDUnick: ArtMooney(HUN)
amikor odamész a közelébe, akkor elvileg ki kellene raknia a gomb ikont, hogy melyikkel
próbáld lassan körbejárni
próbáld lassan körbejárni
Na azaz :), de én már korábban letoltam a szobrot és szionte gondoltam hogy a pajzsot kell rátenni csak melyik gombbal, mert nekem nem ír ki semmit
Igen azt már megcsináltam, aztán bementem abba a mocsaras területre, ott legyõztem a barbár királyt..stb.. most legyõztem Perzeuszt, akinek a láthatatlanná tévõ sisakja volt, kinyírtam felnyársaltam arra a kampóra amit egy nagy lánc tart, és most ugyanannál a résznél vok mint amirõl te beszélsz, tehát ugyanúgy jön a sugár a szoboról. Na innen nemtom merre menjek.
Az korábban volt nem? Most rá kell rakni a pajzsot az egyikre,aztán lelökni, ott rátolni egy liftre, felemelni, aztán gyorsan fel kell jutni a bal szem elé és a visszaverõs képességgel visszatükrözni a sugarat
PSN ID.: Beegabor
a két pajzsos szobrot amik kétoldalt vannak oda kell húzni a sugarak elé
az egyiket fel kell vinni a liftel, majd onnan egy nagy rúgással leküldeni
az egyiket fel kell vinni a liftel, majd onnan egy nagy rúgással leküldeni
Ott járok mikor megöljük Perzeuszt és felnyársaljuk egy nagy kampóra amit egy lánc tart. Na szalé van egy nagy szoborfej aminek a szemébõl 2 zöld sugárnyaláb jön ki és egy zöld kaput generál.
Heló újra!
Kellene egy kis segítség! Ott járok mikor megöljük Perzeuszt és felnyársaljuk egy nagy kampóra amit egy lánc tart. Na onnan merre kell tovább menni?
Kellene egy kis segítség! Ott járok mikor megöljük Perzeuszt és felnyársaljuk egy nagy kampóra amit egy lánc tart. Na onnan merre kell tovább menni?
hát mai gépekre már jobbat is tudnak, csak igen, az irányítás lenne bajos, bár akinek futtya olyan gépre, az vígan beruházhat egy gamepad-re is
Oldal 1 / 28Következő →