1506
  • VolvoScania
  • ngcsnet
    hm..?
  • poopa
    hm..
  • exodu020
    krály, eddig nálam üt mindent ami eddig megjelent!!!
  • gumikacsa
    TÖLTHETŐ A 0.24-es verzió
  • ngcsnet
    page up, pade down < sebességváltás
  • gpn
    Sziasztok! Elég jó a játék, jól el lehet vele szórakozni! Azt nem tudná valaki megmondani, hogy hogy tudok tolatni a kamionokkal? Köszi!
  • Magnumrolcsi
    Jónak tünik.
  • bajusza
  • bajusza
    Ez lenne az:

http://static.flickr.com/35/118333312_75318f2843.jpg?v=0
  • bajusza
    Hello Mindenkinek

A következő Rigs of Rods verzióban (0.24-es) lesz már a kamionoknak műszerfala is meg néhány más dolog is.

Üdv.

Attila
  • MBActros1848
    Milyen komoly lenne ha lehetne a játékba road trainnel menni :D.
  • LeePí17
    kicsit megzúztam a DAF-ot :

• Gerob
    Az miért van, hogy nekem a játékban nincsenek mutatóim a műszerfalon?? Sebességfokozatot azt jelöli. Lehet hogy az elején kéne valamit állítanom??

Ha tudjátok, akkor várom a választ! Köszi
  • Gerob
    v1 a jobb szeritem!
  • b-type
    sztem is mindkettő jó, talán a V1-ben a zöldet tehetnéd olyanra mint a konténer. :)
    De már ebben a formájában is tökéletesek (szvsz).:)
  • LeePí17
    nekem mind 2 teccik..
    de hát döntsön a többség.
  • ngcsnet
    v1:

v2:

vagy valami nagyon komolyat szeretnétek?:D
  • b-type

Sztem kis változtatással mehetne banner-ba. :)
  • LeePí17
    nah ezt ki kell próbálnom
  • M@TriX
    ÁÁÁ, baz az irádban néztem egy nyiszlett 1Ghz-es AMD-vel meg egy Ati9200SE-vel
    csak most tudtam itthon a HT-s 3Ghz-es PIV-el és 6800GT-ve 1GB RAmal megnézni.
    A változás ég és föld. Az ég és föld szép, de ugyan úgy szaggat még úgyis ha a HT be van kapcsolva ;))))
    nem rossz
  • ngcsnet

• ngcsnet
    gondolom mi sehogysem tudunk:D de a textúrákat gondolom át lehet festeni
  • bajusza
    Tényleg nagyon klassz ez a játék. Főleg a konténeremelés és daruzás jó benne, azokat eléggé be kell gyakorolni. Ha nem támasztjuk ki a kocsit, úgy felborulunk hogy csak na. Ma már többször is felborultam a DAF Párizs-Dakar versenykamionnal, majd egyszer megmentem a járgányt, kihúzom a sz*rból.

Jó lenne újabb kocsikkal és pályákkal bővíteni a játékot.

Egy kérdés: hogy lehet pályát készíteni?
  • CseNo
    Gyakorlat teszi a mestert! ;) Én már profin kezelem a darut. Egy délután gyakorlás, és most már a hidraulikák sebességétől függően a lehető leggyorsabban tudom kezelni. Na meg némi angol tudás sem árt hozzá, mert be vannak számozva a hidraulikák, és a hozzá tartozó F billentyűk.
  • Scania Dáci
    háhá nekem is +van:),naon fasza én csak a scaniaval huzgalom a többit naon tetszik:D
  • Gerob
    Szevasztok!

Nekem így első nekifutásra tetszik a játék!! Tetszik benne az, hogy nem csak vezetgetni kell, hanem lehet használni a hidraulikus dolgokat (majdnem berosáltam mikor megláttam az egyik DAF-on azt a komplett darut, ami a fülke mögött van elhelyezve).
    Csak azt sajnálom, hogy kicsit nehézkes kezelni a hidraulikákat (pl.: elcsípni a konténert a horgos konténer emelővel, vagy a SCANIA-val kamiont menteni). Remélem ezek a dolgok a későbbi időpontra tökéletesednek majd!!

Hangok királyak!!!!!
  • ngcsnet
    hát azt hogy lehet moddolni szerintetek?:)
  • M@TriX
    most mondta, hogy szöveges fájl ;)
  • ngcsnet
    és milyen pluginnal nyitottad meg? milyen modellező progival?
  • dav
    Lehet modellt is csinálni, csak kicsit nehézkes. Egy szöveges fájlt kell hozzá szerkeszteni. A gyáriak a data/trucks könyvtárban vannak, truck kiterjesztéssel. Megnéztem egyet, kb. 160 pontból és kb. 700 összekötő rúdból állt. Nem egyszerű :) Ezek a pontok és rudak adják a kamion fizikáját, aztán a pontok közé kifeszített háromszögek adják a karosszériáját. Bővebb információ a wikiben található.
  • ngcsnet
    csak skint lehet, 3d moddelt nem (szvsz)
  • MBActros1848
    Kacsa nem csinálsz inkább ehez a jatekhoz autokat ? :D
  • Schwarz
    kicsit megzúztam a konténerszállítót, leállt a motor, két percig indítózgattam mire beindult
  • gumikacsa
    naná, főleg a darusoknál.
  • ngcsnet
    már így is jól élvezhető
  • Magnumrolcsi
    Van pár kamion amit pl. Gumikacsa csinált és, hogy Ő elküldené a srácnak és ha teccik neki akkor belerakhatná.
    Egy próbát megér.

#108 van
  • Scania Dáci
    beszarok hidraulika irányítás is van benne?:D
  • gumikacsa
    Ez a kamionok irányítása, a hidraulikákat F1-F12 billentyűkkel lehet kezelni.
  • Istencsászár
    Ez nagyon komoly "game". Kis ráfordítással nagyon szépen meglehetne csinálni persze több emberrel grafikusokkal stb... remélem nemmarad ennyiben!