1506
-
#145 -
#144 hm..? -
#143 hm.. -
exodu020 #142 krály, eddig nálam üt mindent ami eddig megjelent!!! -
#141 TÖLTHETŐ A 0.24-es verzió -
#140 page up, pade down < sebességváltás -
gpn #139 Sziasztok! Elég jó a játék, jól el lehet vele szórakozni! Azt nem tudná valaki megmondani, hogy hogy tudok tolatni a kamionokkal? Köszi! -
#138 Jónak tünik. -
bajusza #137 -
bajusza #136 Ez lenne az:
http://static.flickr.com/35/118333312_75318f2843.jpg?v=0 -
bajusza #135 Hello Mindenkinek
A következő Rigs of Rods verzióban (0.24-es) lesz már a kamionoknak műszerfala is meg néhány más dolog is.
Üdv.
Attila -
MBActros1848 #134 Milyen komoly lenne ha lehetne a játékba road trainnel menni :D. -
LeePí17 #133 kicsit megzúztam a DAF-ot :
-
Gerob #132 Az miért van, hogy nekem a játékban nincsenek mutatóim a műszerfalon?? Sebességfokozatot azt jelöli. Lehet hogy az elején kéne valamit állítanom??
Ha tudjátok, akkor várom a választ! Köszi -
Gerob #131 v1 a jobb szeritem! -
#130 sztem is mindkettő jó, talán a V1-ben a zöldet tehetnéd olyanra mint a konténer. :)
De már ebben a formájában is tökéletesek (szvsz).:) -
LeePí17 #129 nekem mind 2 teccik..
de hát döntsön a többség. -
#128 v1:
v2:
vagy valami nagyon komolyat szeretnétek?:D -
Sztem kis változtatással mehetne banner-ba. :) -
LeePí17 #126 nah ezt ki kell próbálnom -
#125 ÁÁÁ, baz az irádban néztem egy nyiszlett 1Ghz-es AMD-vel meg egy Ati9200SE-vel
csak most tudtam itthon a HT-s 3Ghz-es PIV-el és 6800GT-ve 1GB RAmal megnézni.
A változás ég és föld. Az ég és föld szép, de ugyan úgy szaggat még úgyis ha a HT be van kapcsolva ;))))
nem rossz -
-
#123 gondolom mi sehogysem tudunk:D de a textúrákat gondolom át lehet festeni -
bajusza #122 Tényleg nagyon klassz ez a játék. Főleg a konténeremelés és daruzás jó benne, azokat eléggé be kell gyakorolni. Ha nem támasztjuk ki a kocsit, úgy felborulunk hogy csak na. Ma már többször is felborultam a DAF Párizs-Dakar versenykamionnal, majd egyszer megmentem a járgányt, kihúzom a sz*rból.
Jó lenne újabb kocsikkal és pályákkal bővíteni a játékot.
Egy kérdés: hogy lehet pályát készíteni? -
CseNo #121 Gyakorlat teszi a mestert! ;) Én már profin kezelem a darut. Egy délután gyakorlás, és most már a hidraulikák sebességétől függően a lehető leggyorsabban tudom kezelni. Na meg némi angol tudás sem árt hozzá, mert be vannak számozva a hidraulikák, és a hozzá tartozó F billentyűk. -
#120 háhá nekem is +van:),naon fasza én csak a scaniaval huzgalom a többit naon tetszik:D -
Gerob #119 Szevasztok!
Nekem így első nekifutásra tetszik a játék!! Tetszik benne az, hogy nem csak vezetgetni kell, hanem lehet használni a hidraulikus dolgokat (majdnem berosáltam mikor megláttam az egyik DAF-on azt a komplett darut, ami a fülke mögött van elhelyezve).
Csak azt sajnálom, hogy kicsit nehézkes kezelni a hidraulikákat (pl.: elcsípni a konténert a horgos konténer emelővel, vagy a SCANIA-val kamiont menteni). Remélem ezek a dolgok a későbbi időpontra tökéletesednek majd!!
Hangok királyak!!!!! -
#118 hát azt hogy lehet moddolni szerintetek?:) -
#117 most mondta, hogy szöveges fájl ;) -
#116 és milyen pluginnal nyitottad meg? milyen modellező progival? -
dav #115 Lehet modellt is csinálni, csak kicsit nehézkes. Egy szöveges fájlt kell hozzá szerkeszteni. A gyáriak a data/trucks könyvtárban vannak, truck kiterjesztéssel. Megnéztem egyet, kb. 160 pontból és kb. 700 összekötő rúdból állt. Nem egyszerű :) Ezek a pontok és rudak adják a kamion fizikáját, aztán a pontok közé kifeszített háromszögek adják a karosszériáját. Bővebb információ a wikiben található. -
#114 csak skint lehet, 3d moddelt nem (szvsz) -
MBActros1848 #113 Kacsa nem csinálsz inkább ehez a jatekhoz autokat ? :D -
#112 kicsit megzúztam a konténerszállítót, leállt a motor, két percig indítózgattam mire beindult -
#111 naná, főleg a darusoknál.
-
#110 már így is jól élvezhető -
#109 Van pár kamion amit pl. Gumikacsa csinált és, hogy Ő elküldené a srácnak és ha teccik neki akkor belerakhatná.
Egy próbát megér.
#108 van -
#108 beszarok hidraulika irányítás is van benne?:D -
#107 Ez a kamionok irányítása, a hidraulikákat F1-F12 billentyűkkel lehet kezelni.
-
#106 Ez nagyon komoly "game". Kis ráfordítással nagyon szépen meglehetne csinálni persze több emberrel grafikusokkal stb... remélem nemmarad ennyiben!